Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 sie 2012, 19:31
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sie 2012, 19:31
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 sie 2012, 19:33
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 sie 2012, 19:35
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 sie 2012, 19:35
Problem w tym że to pierwsze okno kiedy działacze a w szczególności Łysy, Braida czy nawet Silvio nie zabierają głosu. Galliani obraził się na dziennikarzy po tym jak zapytali go o sprzedaż wspomnianej dwójki. To jakaś kpina. Podkulili ogony i tyle. Jedyne co wiemy to to że coś złego się dzieje na samym szczycie. Mi to śmierdzi sprzedażą klubu przez Silvio albo ich pewnych udziałów i próbuje na siłę zarobić jak najwięcej sprzedając wszystko co popadnie.A moze jest cos o czym nie wiecie ? Na przyklad Antek poszedl do Lysego i powiedzial cos w stylu "sprzedaliscie Zlatana i Thiago to ja tez chce odejsc,Ty lysy mitomanie". No bo jak inaczej wytlumaczyc taki ruch ACM ?
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 sie 2012, 19:36
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 sie 2012, 19:44
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sie 2012, 19:46
Źle Ci się wydaje.mete - mi sie wydaje, ze strzelna defensywa się nadaje do złotych:)
O problemach Cassano z poczuciem własnej wartości tego lata można było poczytać dość sporo. Wydaje mi się, że doniesienia o jego samopoczuciu są prawdziwe, a to jak najgorzej świadczy o Gallianim i Allegrim, że nie są w stanie jego wątpliwości rozwiać.A moze jest cos o czym nie wiecie ?
To nieprawdopodobne.A teraz jeszcze podobno to my doplacamy .... 5 milionow euro. To jest jakas kpina.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 sie 2012, 19:49
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sie 2012, 19:51
Równie dobrze mogli zatrudnić Conte jako trenera. Cassano został zawieszony w tej samej aferze.No wlasnie co to za bramkarz? Kupili jakas gwiazde i nie oglosili swiatu?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 19 sie 2012, 20:03
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sie 2012, 20:06
Nie będzie grał:Z drugiej strony transfer Kaki miałby wtedy sens. Tylko czy Allegri będzie grał choinką?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 sie 2012, 21:33
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sie 2012, 21:42
Gramy 4-3-3, Urby gra lewoskrzydłowego. Sam sobie odpowiedz, czy dla Ciebie to jest atak. Dziś akurat gra nieźle.Wrocilem do domu teraz i czy moze mi to ktos potwierdzic.Czy Urby gra w ataku ?
Na 100% nie.Sadzicie ze sklad z dzis moze byc juz na pierwszy mecz ligowy ?Mnie sie wydaje ze tak wyjdziemy w pierwszym meczu,ewentualnie jedna korekta.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 19 sie 2012, 21:47
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio