Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 149

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 maja 2008, 16:20

Zico_FCI pisze: Jakie jest to postrzeganie?
Ekscytacja, uznawanie tego za wyznacznik poziomu drużyn itp. Najbardziej bym chciał, żeby rozstrzygnął to finałowy mecz PP, ale przecież nie mogę przewidzieć jak podejdą do tego mentalnie. Czy np. Cantoro nie dostanie wcześniej urlopu, Dudka strzeli focha, a Kokoszka uzna, że właściwie to mu się nie chce biegać. Bo to problem Wisły, od dawien dawna, że chce wygrywać na stojąco, jak czuje się lepsza... a już od dawna jej się to nie udało.

Póki co wygraliście z Wisłą prestiżowe nic i myślę, ze tak należy do tego podchodzić. A trenera, który nie boi się postawić na młodych i w dodatku potrafi mieć z nimi wyniki, oczywiście gratuluję.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 maja 2008, 16:33

piwus pisze:Ekscytacja, uznawanie tego za wyznacznik poziomu drużyn itp.
Ekscytacja? :lol: Ja wiem, że to jest słaba drużyna i nie pisałem inaczej. W przypadku polskich drużyn jedynym wyznacznikiem mogą być europejskie puchary.

To Wy się ekscytujecie wygraniem ligi, wyprzedzając Legię gdzie przed sezonem wyprzedano piłkarzy, gdzie kupuje się takie tuzy jak Balbino czy wirtualny Osei, gdzie praktycznie nie da się zagrać meczu bez juniorów w składzie, gdzie przez cały sezon trwa konflikt.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 maja 2008, 16:46

Zico_FCI pisze: To Wy się ekscytujecie wygraniem ligi, wyprzedzając Legię gdzie przed sezonem wyprzedano piłkarzy,
Powiedziałbym, że równie mocno co wy zwycięstwem nad Wisłą. Jaka drużyna, takie sukcesy.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 maja 2008, 16:48

jak zobaczylem Wilmore w temacie, to nawet nie chcialo mi sie tego czytac. Ale jestem wesolym czlowiekiem i lubie sie posmiac, wiec nie musialem sie zmuszac. :D nie chce mi sie pojedynczo cytowac i wolalbym przemilczec to co on napisal. Generalnie to ['] i to juz nie pierwszy raz.
piwus pisze:Póki co wygraliście z Wisłą prestiżowe nic i myślę, ze tak należy do tego podchodzić. A trenera, który nie boi się postawić na młodych i w dodatku potrafi mieć z nimi wyniki, oczywiście gratuluję.
Ty sie pewnie nie cieszysz z wygranych, ja odwrotnie. Czy to jest Wisla, Zaglebie Sosnowiec, Polonia Bytom... nie ma znaczenia. oczywiscie po prestizowym meczu ciesze sie z wygranej bardziej, ale nie popadam tu w hurraoptymizm. Wiem jaka jest sytuacja w klubie i zwyciestwo z dominatorem ligi powinno cieszyc.

Wilmore, jak wygracie derby z interem, to nie bedziesz sie z tego cieszyl? :>

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 maja 2008, 16:51

Inter pewnie sobie odpuści bo w końcu mistrzostwo prawie pewne. :lol:

piwus pisze:Powiedziałbym, że równie mocno co wy zwycięstwem nad Wisłą. Jaka drużyna, takie sukcesy.
Powiedziałbym, że nie.

Jaka liga, taki mistrz.

CHarlie
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 01 maja 2008, 16:59

Zico_FCI pisze:To Wy się ekscytujecie wygraniem ligi, wyprzedzając Legię gdzie przed sezonem wyprzedano piłkarzy, gdzie kupuje się takie tuzy jak Balbino czy wirtualny Osei, gdzie praktycznie nie da się zagrać meczu bez juniorów w składzie, gdzie przez cały sezon trwa konflikt.
Wy się ekscytowaliście jak wygrliście sie ligę 2 lata temu, gdy z Wisły odeszły gwiazdy a w ich miejsce przyszła banda przeciętnych grajków takich Kryszałowicz, Penksa, Burns, czy Varga. Więc nie umniejszaj sukcesu Wisły, gdyż wygrała ona ligę w stylu o jakim większość zespołów może pomarzyć.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 maja 2008, 11:08

juz jutro kolejna potyczka Legii z Wisla. Najlepsze 2 druzyny obecnego sezonu i chyba najlepsze 2 druzyny ostatnich lat w lidze zmierza sie ze soba w finale pucharu Polski w Belchatowie. Kibice Legii jak na kazdy mecz nie musza sie specjalnie mobilizowac a wrecz przeciwnie musza specjalnie walczcy o bilety. Na stadionie Gksu bedzie ich pewnie wiecej niz wislakow, ktorzy maja problemy zeby pojechac nawet w polowie przyznanaych im biletow.
Tak jak ostatnie spotkanie obu druzyn nie bylo dla gosci jakos specjalnie wazne tak jutro beda walczyc o zwyciestwo i zagraja jak mniemam na 100% mozliwosci. Z mojej strony mam nadzieje ze Dudka nie wyleci :wink:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 12 maja 2008, 11:17

Bienias pisze:Kibice Legii jak na kazdy mecz nie musza sie specjalnie mobilizowac a wrecz przeciwnie musza specjalnie walczcy o bilety. Na stadionie Gksu bedzie ich pewnie wiecej niz wislakow, ktorzy maja problemy zeby pojechac nawet w polowie przyznanaych im biletow.
Zapomniałeś dodać, że wiecej będzie KIBOLI Legii od kibiców Wisły..., bo to oni są na najważniejszych meczech Legii :lol: A po za tym i tak będzie ciiiicho jak zawsze bo macie protest :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 maja 2008, 11:22

Dobrze się do tej pory kamuflowałeś Stecu. Szacun. :rydzyk:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 maja 2008, 11:24

MENDEZ tepu panu widocznie brakuje pojecia.

Zico- Mendez nie moze byc Stecem bo wlasnie on popiera kiboli antypolakow

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 12 maja 2008, 11:32

Bienias pisze:Zico- Mendez nie moze byc Stecem bo wlasnie on popiera kiboli antypolakow

Ciekawe gdzie? nie jesteś kibicem Legii? Widzę, że jesteś bo nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz i przekęcasz moje zdania, mówiąc coś czego nie napisałem... antykibicu

Widzę, ze masz kompleks - może to na skutek mojego avatara? :wink:

tomaszbielany
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tomaszbielany » 14 maja 2008, 13:28

MENDEZ pisze:Zapomniałeś dodać, że wiecej będzie KIBOLI Legii od kibiców Wisły..., bo to oni są na najważniejszych meczech Legii A po za tym i tak będzie ciiiicho jak zawsze bo macie protest
jezeli nie wiesz na czym polega protest to nie pisz głupot. Brak dopingu jest tylko na stadionie Legii, a jak już chyba zdążyłeś zauważyć na wyjazdach doping jest zawsze, zresztą na finale wisły praktycznie wcale nie bylo słychać :D

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 14 maja 2008, 14:16

tomaszbielany pisze:jezeli nie wiesz na czym polega protest to nie pisz głupot
Protest bardzo ciekwawy, po co w takim razie jesteście na stadionie? W tym samym celu co w Bełchatowie?
tomaszbielany pisze:zauważyć na wyjazdach doping jest zawsze,
tak zauważyłem... :cegła:

Protest ten narazie nic nie przynosi, kibole dają powód aby lepiej nie było, kibice nie potrafią się dogadać z zarządem Legii, szkoda bo ceny biletów nie spadną a słyszałem też, że macie konflikt z ITI - jak sobie ITI pójdzie to kasa też pójdzie.
Generalnie trudno cokolwiek zrobić, gdy się ciągle protestuje, żadna ze stron nie pójdzie i nie pogada, ze sobą bo cała Żyleta jest skłócona z KP Legią i na odwrót :nein:

Awatar użytkownika
mAstA87
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 14 maja 2008, 14:23

zresztą na finale wisły praktycznie wcale nie bylo słychać :D
HO HO LOOL :lol:

tomaszbielany
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tomaszbielany » 14 maja 2008, 22:14

MENDEZ pisze:
tomaszbielany pisze:jezeli nie wiesz na czym polega protest to nie pisz głupot
Protest bardzo ciekwawy, po co w takim razie jesteście na stadionie? W tym samym celu co w Bełchatowie?
tomaszbielany pisze:zauważyć na wyjazdach doping jest zawsze,
tak zauważyłem... :cegła:

Protest ten narazie nic nie przynosi, kibole dają powód aby lepiej nie było, kibice nie potrafią się dogadać z zarządem Legii, szkoda bo ceny biletów nie spadną a słyszałem też, że macie konflikt z ITI - jak sobie ITI pójdzie to kasa też pójdzie.
Generalnie trudno cokolwiek zrobić, gdy się ciągle protestuje, żadna ze stron nie pójdzie i nie pogada, ze sobą bo cała Żyleta jest skłócona z KP Legią i na odwrót :nein:
widzisz, chyba nie jesteś do końca poinformowany w tej sprawie, bo rozmowy z zarzadem były niejednokrotnie, zarząd wysłuchał ale dalej robił swoje, w Lechu jest inna sytuacja, bo z kibicami władze rozmawiają i się rozumieją, a w Legii niestety nie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”