Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 16 sie 2009, 18:01
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 sie 2009, 18:02
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 16 sie 2009, 18:07
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 sie 2009, 18:08
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 sie 2009, 18:12
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 sie 2009, 23:11
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sie 2009, 23:21
Drobny szczegół jednak, zagrali u siebie. Poczekajmy do meczu wyjazdowego, jak zagrają równie dobrze, to będzie można ich chwalić. Jak dla mnie nie są zespołem, który może walczyć o pierwszą 4 [choć jak mówię, trzeba poczekać i zobaczyć jak na wyjazdach będzie]. Liverpool przed rokiem też przegrał na WHL.Cris7 pisze:Trafili z formą niemal jak Arsenal na starcie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 sie 2009, 23:23
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 sie 2009, 23:28
Zgoda. Ale mieli też teoretycznie mocniejszego przeciwnika.fieldy pisze:Drobny szczegół jednak, zagrali u siebie.Cris7 pisze:Trafili z formą niemal jak Arsenal na starcie
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sie 2009, 23:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 17 sie 2009, 0:52
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2009, 7:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 sie 2009, 12:07
Babela zdecydowanie nie. Dla mnie to mocno przeciętny i strasznie irytujący piłkarzy. Ale nie wiem czemu uważasz, że Yossi, Skrtel i Kuyt nie mogą być zaliczani do "najlepszych". Zarówno Izraelczyk, jak i Holender poprzednie sezony mieli naprawdę świetne. Nawet statystyki przemawiają na ich korzyść. Z kolei Martin Skrtel po słabym początku w Liverpoolu pokazał, że jego transfer to był strzał w dziesiątkę. Dla mnie to (obok środkowych United i Chelsea) jeden z najlepszych środkowych obrońców w lidze. Do tego śmiało można dołączyć Aggera, zdrowego Aurelio czy Reine. Riera i Johnson to również bardzo dobrzy gracze.Elfin pisze:Chyba nie powiecie mi, że Yossi'ego B. albo Ryana B., Skrtela, czy innego Kuyta można stawiać wśród "najlepszych"?
Okres przygotowawczy i sparing z Anglią Ryan miał bardzo udany. Pewnie dlatego to właśnie Holender zagrał. Mam nadzieję, że już w spotkaniu ze Stoke będzie mógł grać Riera.fieldy pisze:Babel jak zwykle już zawiódł, nie wiem czemu Rafa wyżej ceni Holendra.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 17 sie 2009, 13:19
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 sie 2009, 13:27
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio