Wasze prywatne typy - Strona 1482

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 gru 2012, 17:56

Ja mam ułożone coś takiego

Anders Bardal - Kamil Stoch 1 1.50
Thomas Morgenstern - Richard Freitag 1 1.60
Maciej Kot - Dawid Kubacki 1 1.80
Vladimir Zografski - Lauri Asikainen 1 1.65
Justyna Kowalczyk - Therese Johaug 1 1.40

Kurs 9,98

Owszem są pewne wątpliwości - Morgenstern oraz Zografski - ale stawiam na doświadczenie,dotychczasowe sukcesy oraz szczęście... Bardal to chyba największy pewniak z tej całej 5 :P Morgenstern wiadomo klasa sama w sobie,Freitag nie doświadczony i w takim turnieju to Morgi śmiało może walczyć o TOP 3 w całym turnieju lecz trzeba przyznać formę musi poszukać (długo się wahałem czy dać go z Freitagiem czy Loitzlem ale Loitzl ostatnio zaczyna coś lepiej skakać i ostatecznie dałem na niedoświadczonego Niemca)..
Kot- Kubacki - tu liczę na doświadczenie Kota które zdobył w lecie i mam nadzieję że będzie regularnie pukał nawet do 30...
Zografski tak samo...Kowalczyk wiadomo główna faworytka do zwycięstwa w TdS i będzie mocno naciskać aby Bjoergen po turnieju miała jak największą stratę w klasyfikacji PŚ :P

Oprócz tego co fieldy podałeś to warto postawić na single:

- Podium Schlieriego w TSC
- Freund będzie najlepszym Niemcem - obecnie skacze najrówniej - Freitag jest w cieniu a młody Wellinger może nie wytrzymać presji...Innych kandydatów nie ma

Na resztę nie ma co stawiać bo Freund mimo wszystko jest w stanie wygrać TCS jak i go przegrać z Schlieri lub Koflerem...
1,50 na to, że Bardal będzie wyżej niż Stoch w generalnej TSC jest moim zdaniem największym pewniakiem natomiast
1,70 na to, że Austriak wygra TSC i 1,80, że Schlierie będzie najlepszym z Austriaków
bym wogóle nie stawiał...Jak już to odrazu Turniej Czterech Skoczni 2012/2013 (Zwycięzca) Gregor Schlierenzauer 3.00 lub Andreas Kofler 4.00 bez owijania w bawałnę ale typ dla odważniejszych :P

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 gru 2012, 18:00

Hmm chyba zagram, że Anderlecht strzeli przynajmniej jedną bramkę w pierwszej połowie.
A Standard...sam nie wiem :/

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 gru 2012, 18:08

ddemon pisze:Ja mam ułożone coś takiego

Anders Bardal - Kamil Stoch 1 1.50
Thomas Morgenstern - Richard Freitag 1 1.60
Maciej Kot - Dawid Kubacki 1 1.80
Vladimir Zografski - Lauri Asikainen 1 1.65
Justyna Kowalczyk - Therese Johaug 1 1.40

Kurs 9,98

Owszem są pewne wątpliwości - Morgenstern oraz Zografski - ale stawiam na doświadczenie,dotychczasowe sukcesy oraz szczęście... Bardal to chyba największy pewniak z tej całej 5 :P Morgenstern wiadomo klasa sama w sobie,Freitag nie doświadczony i w takim turnieju to Morgi śmiało może walczyć o TOP 3 w całym turnieju lecz trzeba przyznać formę musi poszukać (długo się wahałem czy dać go z Freitagiem czy Loitzlem ale Loitzl ostatnio zaczyna coś lepiej skakać i ostatecznie dałem na niedoświadczonego Niemca)..
Kot- Kubacki - tu liczę na doświadczenie Kota które zdobył w lecie i mam nadzieję że będzie regularnie pukał nawet do 30...
Zografski tak samo...Kowalczyk wiadomo główna faworytka do zwycięstwa w TdS i będzie mocno naciskać aby Bjoergen po turnieju miała jak największą stratę w klasyfikacji PŚ :P

Oprócz tego co fieldy podałeś to warto postawić na single:

- Podium Schlieriego w TSC
- Freund będzie najlepszym Niemcem - obecnie skacze najrówniej - Freitag jest w cieniu a młody Wellinger może nie wytrzymać presji...Innych kandydatów nie ma

Na resztę nie ma co stawiać bo Freund mimo wszystko jest w stanie wygrać TCS jak i go przegrać z Schlieri lub Koflerem...
1,50 na to, że Bardal będzie wyżej niż Stoch w generalnej TSC jest moim zdaniem największym pewniakiem natomiast
1,70 na to, że Austriak wygra TSC i 1,80, że Schlierie będzie najlepszym z Austriaków
bym wogóle nie stawiał...Jak już to odrazu Turniej Czterech Skoczni 2012/2013 (Zwycięzca) Gregor Schlierenzauer 3.00 lub Andreas Kofler 4.00 bez owijania w bawałnę ale typ dla odważniejszych :P
No i o to mi chodziło :beer:
Nie chciałem pisać, których z tych typów obawiam się najbardziej, by nic nie sugerować, ale wpisałeś do najpewniejszych i do najmniej pewnych te co ja bym wpisał :)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 gru 2012, 18:19

Zagrałem Standard live po kursie 1.25 na Sportingbecie. Cisnęli mocno przez pierwsze 10 minut i się skusiłem. Obym nie żałował.
(Najpierw chciałem under 4.5, ale jak już kliknąłem to kurs spadł 1.20 na 1.18 i dupa :( )

EDYTKA :
Dobra Standard Liege siadł na legalu :) Ugrałem już ponad 50 zł na Sportingbecie na 4 zakładach więc teraz mogę dwa kupony na raz puścić :) Na pewno zagram na jutro Al Hilal po kursie 1.22 póki nie spadnie (moim zdaniem 100% pewniak, absolutnie wszystko za nimi przemawia) i dzisiaj ten Anderlecht chcę jakoś ukuć. Albo zagrać że strzelą w pierwszej połowie przynajmniej jedna bramkę po kursie 1.20, albo poczekać z 15 minut i postawić jedynkę jak kurs wzrośnie do 1.20 ... )

A na STSie chyba zagram za 200 zł Anderlecht (-1) + Al Hilal. AKO 1.75... Powinno siąść gładko, aczkolwiek...

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 gru 2012, 20:09

Aker pisze:United
Sunderland (+2) - City (więcej strzałów w światło bramki) 2
2,5

+ freebet na betssonie

wygra United + over 2,5
1,64
Miałem grać jeszcze na noc Bucks, ale jak wszyscy zagrali to zapachniało masówką :P nie mniej graty czesiek za bardzo dobry typ :brawo:

a teraz -2 na Anderlecht złapałem w expekcie po 3,25 nawet jak nie wejdzie to uważam, że po takim kursie warto było spróbować.

Awatar użytkownika
Falbor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 27 gru 2012, 20:11

No i zdecydowałem się na Standard - Beerschot u 3,5 (nerwowo to wyglądało) i czysta jedynka na Anderlecht, AKO 1,82 za 100 zł bonusowe, w takim tempie do końca roku będę mógł wypłacać bonus :jupi:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 gru 2012, 20:28

Na Sportingbecie zagrałem że nie będzie bramki pomiędzy 15 a 30 minutą po kursie 1.20 przed chwilą. 5 minut zostało i siądzie. Na razie nic się nie dzieje .

HAHA od razu zaczęło się dziać i to co ciekawe pod bramką Anderlechtu :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2012, 20:30

BarcaQzYN pisze:Na razie nic się nie dzieje .
to es wykrakal... 2 okazje dla gosci

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 gru 2012, 20:32

[k****].
A miałem przed meczem postawić, że padnie bramka w pierwszej połowie dla ANderlechtu. Ech.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 gru 2012, 20:32

Spokojnie, zaraz Massimo Bruno pokaze im miejsce w szeregu.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2012, 21:18

Dr.Football1 pisze:Spokojnie, zaraz Massimo Bruno pokaze im miejsce w szeregu.
nic mu to nie pomoze....

ile ci zabraklo? 30s 40s?

Awatar użytkownika
martins6
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 27 gru 2012, 21:54

martins6 pisze:Anderlecht (-1)
Liege
Real Madryt w kosza

za drobne z bonusu dla zabawy zagrane :)
easy win :) jutro raczej przerwa z koniecznosci bo nic ciekawego nie widze :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2012, 21:59

kursy slabe... ale jutro widze Lakers 1,2, pacers 1,26.

Utah gra u siebie z clippers, ktorzy dzisiaj tez z bostonem u siebie cisna - mam nadzieje, ze dzisiaj wygraja a jutro wreszcie wtopia u jazzmanow, ktorzy sa typowa ekipa wlasnego parkietu, ktorzy przegrali 2 ostatnie mecze u siebie :!: PORA NA PRZELAMANIE - 2,15 jako singiel wyglada na chwile obecna zachecajaco

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 gru 2012, 22:01

Macie coś ciekawego na sobotę? Ja myślę o czystej dwójce na City i under 3,5 w spotkaniu Stoke z Southampton. Łączny kurs 1,98. Stoke jak dla mnie absolutny pewniak, bo wiadomo jak wygląda strzelanie bramek na tym stadionie. Szczerze wątpię w to, że na Britannia Stadium drugi raz z rzędu padną ponad 3,5 bramki. City mniej pewne, chociaż nie widzi mi się kolejna strata punktów przez ekipę Manciniego.

Oprócz tego na sobotę nie widzę nic ciekawego. Ewentualnie over 1,5 w spotkaniu Arsenalu z Newcastle, ale kurs ledwie 1,2, więc nie warto ruszać. Na nadzielę pomyślę nad singlem na Liverpool po kursie 1,9.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2012, 22:08

Mnie tam to city nie pasi
tak wstepnie...
sobota to minnesota - phoenix 1 1,3, GS - Boston 1 1,6
poza tym stoke, i wiadomo jak z arsenalem :P ale oni odpoczywali a NUFC wypruwali sobie zyly w meczu z MU. Dodatkowo spore obsencje u srok, wypadl (?) anita dodatkowo... mysle ze jest to typ pod rozwage.

No i TdS.prolog 2,5km - na moje oko Kowalczyk tego etapu nie wygra, Johaug rowniez,
Kikkan albo Kalla - teraz tylko zdecydowac kto :think: kurs to 3 i 3,25

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”