Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 10:19
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 26 sie 2012, 10:51
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 11:01
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 26 sie 2012, 11:12
Riddick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 sie 2012, 11:27
Mete są jakieś informacje odnośnie warunków transferu ( oczywiście chodzi mi o domniemania sky czy gazzetty). Może chociaż jedna dobra informacja będzie podczas tego okienka...Wloskie media (LGdS i CdS oraz Sky) dolewaja oliwy do ognia. Ponoc porozumienie jest bardzo blisko a JoJo ma zarabiac 5 baniek na rok. Jak tu wytrzymac...
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 sie 2012, 11:32
nie tyle ibry co silvyW każdym innym zestawieniu jest na tyle drogi, że sprzedaż Ibry wydaje się wtedy głupia.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 26 sie 2012, 11:34
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 11:37
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 sie 2012, 11:40
Ja również. Wydaje mi się że poniżej 25 milionów euro nie zejdą a tyle Galliani nie zapłaci. Cały czas obstawiam Kake i może do tego pomocnik, liczę na De jonga ale nie zdziwię się jak i on okaże się za drogi...Ja sie nie napalam. IMHO Juvetic nigdy u nas nie zagra. Za rok Anglia lub PSG.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 11:43
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 sie 2012, 12:18
W przypadku ściągnięcia Joveticia może i nie byłoby ale gdyby zatrzymali Silvę. Po transferze Ibry i Brazylijczyka Milan stracił sportowo ale przede wszystkim ucierpiał wizerunek klubu, tymi transferami rossonerri bardzo się zdegradowali na rynku pokazując, że każdy jest z Milanu do wyjęcia niezależnie od statusu. Po zdobyciu mistrzostwa wydawałoby się, że będziecie przeć do góry, próbując zaistnieć w LM a tu okazuje się, że waszym jedynym celem jest walka o pierwszą trójkę w Serie A, jak szczęście dopisze to może o majstra. Więcej do szczęścia Silvio nie trzeba.10 pisze:No, no - jakby się wam udało ściągnąć Joveticia (tfu, odpukać), to wcale nie byłoby takie najgorsze mercato w waszym wykonaniu...
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 12:33
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 sie 2012, 12:59
I Genoi.Lysy spotyka sie regularnie z prezydentami klubow. Przedwczoraj byl na kolacji z prezydentami Sampy, Torino i jeszcze jakiegos klubu.
Bez histerii. Przekonaliśmy jego rodziców i chłopaka, on nie chce iść do Evertonu, a ten nas przebił tylko formułą transferu. Na razie nie odrzucono naszej oferty, ani nie przyjęto angielskiej.Niang odpada. Zostaje tylko Kaka.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 15:05
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 sie 2012, 15:40
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio