AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1489

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 26 sie 2012, 19:35

Nie śmieszne.

Niestety linku nie umiem znaleźć z meczem to czekam na 20:45 chyba Inter obejrzę :) .

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2012, 19:36

Popieram apel mete. Wielki brat czuwa.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 26 sie 2012, 19:39

wloski pisze:Ozdobny daj link :)
Ja mam sky z espn w domu.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 19:55

Panowie nie ma spiny. Przegralismy z wielka Sampdoria, ktora niedawno pokonala Barcelone.

Tak na powaznie teraz. Ten mecz pokazuje jak w ciemnej dupie jestesmy. Jeszcze niedawno potrzebowalismy dwoch-trzech wzmocnien. Teraz potrzebujemy praktycznej calej jedenastki i kilku solidnych rezerwowych. Tej ekipie nie pomoglby Kaka w szczyscie formy a pewnie przyjdzie do nas na dobrze platna emeryturke. Mam tylko nadzieje, ze jego transfer nie przewroci fanom w glowach i Ci zaczna lizac dupsko Silvio i kupowac karnety i zwiekszac frekwencje na trybunach.

Z taka gra przeczuwam naprawde ciezkie mecze z slabiakami i sredniakami oraz jeszcze gorszy bilans z topowymi druzynami niz przed rokiem.

Teraz pora na Kake, byc moze jakies inne zakupy wynikajace z paniki i modlitwa o slaba grupe w LM, bo za rok mozemy w niej nie zagrac w ogole. No i minimum rok meczarni w postaci meczow Milanu. Boze co on zrobil z tym klubem...

Ciekawi mnie czy podadza frekwencje.

A jeszcze do Kaki. Ponoc nie zgadza sie na obnizke pensji. Albo dostanie calosc madryckiej od Milanu albo bedzie chcial, zeby Real doplacal do biznesu. Wiem jedno jezeli przyjdzie to na wysoka pensje i wtedy mnie szlag trafi.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 sie 2012, 19:56

Dziwnie to moze brzmiec w odniesieniu do Milanu ale biednemu wiatr w oczy.

Sampa jeden dobrze wykonany rzut rozny i bramka. Potem sporo szczescia przy strzalach Yepesa Boatenga oraz Flaminiego i mamy porazke. Porazke na ktora Milan nie zasluzyl.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 sie 2012, 19:58

Ale kociol w koncowce. Nie mam pojecia jakim cudem tego nie zremisowaliscie. Znakomity mecz stoperow Gastaldello & Rossini, Romero w bramce tez spisal sie bardzo ladnie. W II polowie w ogole nie bylo widac Robsona, a Pazzo bez podan nie mogl niczego zrobic.

Brawo Doria ! :beer:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 sie 2012, 19:58

mete pisze:A jeszcze do Kaki. Ponoc nie zgadza sie na obnizke pensji. Albo dostanie calosc madryckiej od Milanu albo bedzie chcial, zeby Real doplacal do biznesu.
Czyli nie chce u nas grać, więc po co on nam jest potrzebny. Jak wspominałem meczu nie oglądałem. Piłkarzom chciało się chociaż grać :?:

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 26 sie 2012, 19:58

Sorry chłopaki, ale jak was bije Ferrara to jest na prawdę źle. Liczę jednak na to, że pozbieracie się do kupy, bo jak Udinese nie wejdzie do LM to Serie A dopiero będzie nisko leżeć i kwiczeć. Na dzień dzisiejszy macie problem, fakt Kaka tego nie zwalczy, ale ja bym go tak nie skreślał. Wiele dobrego może jeszcze wam dać, spokojnie :)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 sie 2012, 20:01

Piłkarzom chciało się chociaż grać
Chciało się, tylko umiejętności zabrakło.
Przegrywamy, choć Milan był lepszy, ale to żadna pociecha, tylko obowiązek - Sampdoria była słaba.
Przegrywamy, bo Allegri zawalił wyjściową jedenastkę. Cała praca z presezonu poszła na marne, bo mu coś strzeliło do głowy i osłabił drużynę swoimi wyborami personalnymi. Pięciu piłkarzy z tej jedenastki powinno usiąść na ławie w kolejnym meczu.

Na duży plus De Sciglio, na plus Montolivo, reszta ma szlaban na bunga-bunga do odwołania.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 20:03

A propo De Sciglio to naprawde moga byc z niego ludzie. Oby tylko dostawal szanse od Maxa. Montolivo nie ma za bardzo z kim pograc, ale rozegral dobre spotkanie.

Zastanawia mnie brak Zapaty i Acerbiego. Czy az tak slabi sa? Czy moze Allegri sam sie sabotuje, bo nie ma sily?

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 sie 2012, 20:03

A jeszcze do Kaki. Ponoc nie zgadza sie na obnizke pensji
to niech wypierdala (wiem, ze tutaj się takich postów nie lubi ale tylko to mi się ciśnie na usta). brawo berlusconi, masz swoich wielkich mistrzów.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2012, 20:08

Znalazlem fajna perelke na post, ze Allegri moze zostac zwolniony:
He might

and it's totally his fault. Idiot allegri can't turn constant and nocerino into xavi and iniesta

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 sie 2012, 20:15

Zastanawia mnie brak Zapaty i Acerbiego. Czy az tak slabi sa?
Nie. Po prostu Allegri wybierając między umiejętnościami a zgraniem postawił na to drugie. Sparzył się.
Kiedy mieliśmy na boisku 0 snajperów, to staraliśmy się grać skrzydłami. Gdy wszedł Pazzini, to zaczęliśmy środkiem. Czeski film.
Flamini może być bardzo przydatny na Inter czy Juventus, ale dziś potrzebowaliśmy kogoś do operowania piłką na środku. Constanta czy Emanuelsona. Nocerino był bezużyteczny.
Abbiati - De Sciglio, Zapata, Acerbi, Emanuelson (w ostateczności Antonini) - Constant, Montolivo, Nocerino - Boateng - Pazzini, Robinho.
I bez kombinowania z 4-3-3, gdy nie mamy w składzie nikogo potrafiącego dośrodkować, forsowanie systemu, którym gramy od dekady z roczną przerwą, a wyniki przyjdą. Nie można na Sampdorię wystawiać dwóch amatorów w obronie, a przed nimi dwójki toporów w pomocy, nie można pozwalać dwójce napastników biegać gdzie się chce, gdy z przodu nie ma się żadnego snajpera. Od bramki Sampy do 40 metra przed nią nie mieliśmy nikogo (!) na środku boiska, samych piłkarzy w bocznych sektorach, a od środka pola do naszej bramki mieliśmy ściśniętych na środku trzech pomocników i trzech obrońców, jeden De Sciglio się inteligentnie poruszał.
Dowcip. Marny.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6633

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sie 2012, 20:19

Czy tylko mi się wydaje, że gdyby w Milanie był Ibrahimović to byście to przynajmniej jednego gola wcisnęli?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”