Przynajmniej poliglota z niego, istny Berlitz.PubuśBubuś pisze:Odnośnie przyjaciół: Chciałbym pozdrowić wszystkie moje koleżanki, i kolegów z klasy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 06 maja 2008, 0:13
Przynajmniej poliglota z niego, istny Berlitz.PubuśBubuś pisze:Odnośnie przyjaciół: Chciałbym pozdrowić wszystkie moje koleżanki, i kolegów z klasy.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 maja 2008, 7:55
corttez pisze:Tottenham to jedyny zespół króry szanuje w Angli bo reszta to same Sukinkoty
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 maja 2008, 12:26
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 06 maja 2008, 16:11
fieldy pisze:Może jak już Widzew spadnie, to Wójcik wróci do kadry![]()
W końcu ktoś zauważy, że Boruc ma nadwagę
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 maja 2008, 16:51
Hanni pisze:Podobały mi się te ujęcia z kamerki umieszczonej ponad murawą.
PubuśBubuś
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 maja 2008, 20:16
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 08 maja 2008, 19:59
klopx pisze:el Crack napisał:
Ale o tym wiedzą tylko ci, którzy mają jaja i w nie dostali
Gdyby nie plotki to bys o tym nie wiedział... Wink
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 11 maja 2008, 20:01
guru pisze:Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi.
Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.
Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak.
Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy.
Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej?
PubuśBubuś
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 maja 2008, 22:25
Chlopaczek pisze:Senderos i Crouch?Łukasz_ pisze:Galliani :O Przyjdzie wielki obrońca i wielki napastnik.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 18 maja 2008, 23:08
maciek_88 pisze:Patrzysz na narodowośc i masz odpowiedź.Babel pisze:Jeśli chcecie naprawde wielkiego gracza to polecam:
http://www.playerhistory.com/Default.as ... rID=166557
p.s Swoja droga ciekawe jak przy 210 cm można ważyc 70 kg
TouReQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 maja 2008, 23:34
boskigonzo pisze: W tym sezonie przecietne, badz slabe mecze przeplatane z dobrymi.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2008, 17:50
franz o Rockim w Legii pisze:Zapchaj dziurą to on może być dla swojej żony!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 cze 2008, 16:17
krowka_smieszka pisze:Ja stawiam na Ronaldinho! Mysle ze Portugalia z Ronaldinho i Ronaldo w skladzie zdobedzie w koncu tytul mistrza europy!
krowka_smieszka pisze:to Ebi juz nie gra w Borussi??
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio