Kurde... no tak sie zastanawialem nad Robinho bo nie wiedizalem czy on nie zrobi tu roznicy i zrobilczarny_samael pisze:Czyli Messi nie strzelił 2x tyle bramek![]()
No czyli gdyby Messi strzelil jeszcze te 3 gole to byloby 2 razy tyle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 sie 2012, 16:18
Kurde... no tak sie zastanawialem nad Robinho bo nie wiedizalem czy on nie zrobi tu roznicy i zrobilczarny_samael pisze:Czyli Messi nie strzelił 2x tyle bramek![]()
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 sie 2012, 16:21
Też myślę, że ktoś w Milanie gra nałogowo w FMa.czarny_samael pisze:Swoją drogą, to ten cały Niang "robi wrażenie"... W drugoligowym Caen strzelił 5 bramek i żadnej bramki w młodzieżówce w zeszłym roku i proszę: Transfer do Milanu za możliwie (z bonusami) nawet ok. 7 mln euro.
Wystarczy, że karne trochę poćwiczyEmerald pisze:No czyli gdyby Messi strzelil jeszcze te 3 gole to byloby 2 razy tyle
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 sie 2012, 16:27
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 sie 2012, 16:41
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 sie 2012, 16:51
Rossi? Gość, który ostatni mecz zagrał prawie rok temu, następny zagra chyba koło maja jeśli się nie mylę i nie wiadomo czy jeszcze kiedykolwiek wróci do wysokiej formy a bardziej prawdopodobne jest, że skończy jak Hargreaves albo Owen? Przecież on zerwał więzadła w prawym kolanie dwa razy w ciągu pół roku. Jeden szklany Pato wam nie wystarczy?Mirek15 pisze:Jak nie teraz G.Rossi to w grudniu zaczynać polowanie na niego pełną parą.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 sie 2012, 17:16
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 sie 2012, 17:25
Bzdura. Z bonusami ma wynieść trochę ponad połowę tej kwoty.Transfer do Milanu za możliwie (z bonusami) nawet ok. 7 mln euro.
17:06 - Ciekawostka: Bojan jako bagaż podręczny wziął... Kule. Te, które ułatwiają inwalidom poruszanie się. Prezent powitalny dla Pato?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 sie 2012, 17:33
Wilmore pisze:Jestem znany z nader optymistycznego podejścia do Milanu
Jeśli zdają sobie sprawe w Mediolanie to trochę zbyt późno na kupowanie zawodników na wszystkie pozycję.Wilmore pisze: potrzebujemy defensywnego pomocnika, ofensywnego pomocnika, dobrze by było ściągnąć niezłego lewego obrońcę, dalej kogoś klasowego za Mexesa i może jeszcze jednego operującego piłką pomocnika, a dostajemy..
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 sie 2012, 17:39
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 sie 2012, 17:42
Nie powiem Ci teraz gdzie, ale czytałem, że 3 mln w tym okienku i 3,5 mln za rok. Jeśli macie wiarygodne źródła o tych 3 mln, to spoko, podobna cena jak za Obertana MU dało Bordeaux.mete pisze:Skad 7 baniek za Nianga? Wloskie media podaja o okolo 3 mln. Talent ma to napewno. IMHO bardzo dobry ruch gdyby nie to, ze za niedlugo moze spasc na niego duza presja bo bedzie musial grac. Jednak przy takiej liczbie napastnikow i niecheci do stawiania na mlodziez jego potencjal moze zostac zmarnowany. To samo tyczy sie Faraona.
Robinho wypada na 3-4 tygodnie jak podaje MilanLab, wiec pewnie z 2 miechy go nie bedzie.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 sie 2012, 17:43
wiadomo czemu? statystyki ma tragiczneNiang ma rewelacyjną markę we Francji
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 sie 2012, 17:47
3 mln teraz, kwota może wzrosnąć do 5 mln.Les Rossoneri devraient verser une somme de 3 millions d'euros, bonus compris, au Stade Malherbe de Caen, alors qu'un montant de 5 millions avait été évoqué il y a quelques jours.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 sie 2012, 17:53
Przeciez on ma dopiero 17 lat...wiadomo czemu? statystyki ma tragiczne
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 sie 2012, 18:01
mnie się wydaje, że on raczej nie ma mocnych punktów. chociaż w sumie z tego co zauważyłem trzeba brać poprawke na twoje oceny - wg ciebie prawie kazdy zawodnik u20 ma świetny drybling, super technike i super przegląd pola, a potem widzi się w akcji takiego zawodnika jak wali w trybuny i mu piłka odskakuje przy kazdym przyjęciuPodoba mi sie to, ze chlopak praktycznie nie ma slabych punktow - technika, szybkosc, strzal, gra glowa - wszystko na bardzo dobrym poziomie
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 sie 2012, 18:10
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio