Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 01 mar 2015, 17:41
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 06 mar 2015, 22:50
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 25 kwie 2015, 20:16
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 kwie 2015, 20:17
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 kwie 2015, 22:37
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 kwie 2015, 10:57
Można powiedzieć, że Polak ma ogromny wkład w ten awans. Natomiast ja jestem ciekaw jak ta drużyna będzie wyglądać w PL. Obejrzałem sporo meczów i trzeba powiedzieć, że drewnianych chłopców tam nie ma. Kilka rozsądnych wzmocnień i można siadać w okolicach 12-13 miejsca.Morrow pisze:Boruce awans też mają na wyciągnięcie ręki, wystarczy klepnąć Bolton w poniedziałek.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 27 kwie 2015, 22:53
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 27 kwie 2015, 23:00
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2015, 11:29
A ja się cieszę i będę za nich trzymał kciuki w przyszłym sezonie. Ja wiem, że za tym stoi jakiś Rusek ale jednak trochę romantyzmu w tym jest. Drużyna z ok. 10 tysiącami miejsc, praktycznie bez wielkich nazwisk, poza Borucem niezniszczalny Ian Harte czy Kenwyne Jones ale oni siedzą na ławie, co roku notują progres. W dodatku próbują grać trochę ambitniejszą piłkę jak na realia Championship. Myślę, że mogą się odbić od PL w przyszłym roku ale na pewno będę ich oglądał z zainteresowaniem.janop pisze:Ja natomiast trzymam kciuki za Bolton i niespodziankę. I Bournemouth i Boruc mi nie leżą. Chciałbym awansu z baraży kogoś dwójki Norwich - Derby.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 kwie 2015, 11:42
Morrow pisze:Ian Harte
Boruc to jeden z najlepszych bramkarzy na wyspach i w większości innych klubów miałby pewny plac. Foster jednak to moim zdaniem top, gracz poziomu Joe Harta, może i lepszy, tylko że w gorszym klubie i z mniejszym doświadczeniem. Jednak jeśli jakiś angielski gigant miałby teraz poszukiwać nowego nr 1, to nazwisko Fostera będzie musiało się przewinąć.Morrow pisze:Ma coś w sobie Artur, że z miejsca staje się istotnym ogniwem. Szkoda, że Koeman go skreślił w Świętych. Forster grał niezły sezon do czasu kontuzji ale nie uważam żeby był lepszym bramkarzem od Polaka.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 kwie 2015, 11:44
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 kwie 2015, 13:30
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 28 kwie 2015, 14:11
Lepszy? Przecież Foster w dużej mierze swoją passę zawdzięcza świetnie zorganizowanej obronie, a Hart to przypadek bliższy jesiennemu de Gei, czyli przeciętna postawa kolegów z defensywy i większa odpowiedzialność, która spoczywa na jego barkach.sickstick pisze:Foster jednak to moim zdaniem top, gracz poziomu Joe Harta, może i lepszy,
Skończyło się na tym, bo w latach 2006-2007 nigdzie nie odszedł, ugrzązł na Celtic Park i życiówka minęła. Może jego wina, że nie zadbał o rozwój, a może po prostu chciał mieć pewność regularnej obecności między słupkami, bo nie ma pewności, że w innym klubie z miejsca dostałby "jedynkę".red85 pisze:Też był głosy, że zamiatałby ligą gdyby grał w innym klubie. Skończyło się tym, że miał w ogóle problemy, żeby dostać kontrakt w Championship.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 kwie 2015, 14:13
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 kwie 2015, 14:25
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio