Zlatan Ibrahimovic - Strona 16

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 20 kwie 2006, 19:15

Snipp_ pisze:19 milionów euro. 5 od razu i 16 pięknie rozłożone na raty. Ave Moggi.
To jest 21 :evil: :lol: 14 w ratach :wink:

zaza powiadasz ze na 90 % Zlatan będzie w Chelsea?? A niby dlaczego? Bo tak pisali Bravo sport? Czy na tribal? :lol:

Już wiarygodniejsze źródła, pisaly o Schevie w the blues. A nie przeszedł. Sam Zlatan mówił że podpisze i zostaje w Juve, tak jak Scheva. Ale chyba Zlatanowi nie wolno wierzyć, a Schevie tak? :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 kwie 2006, 19:19

ossy pisze:To jest 21 Evil or Very Mad Laughing 14 w ratach
O kurde, fakt, co za pomyłka . :olaboga:

Co do kontraktu to według mnie chodzi o aktualną dyspozycję Szweda. Moggi nie jest głupi i jeśli widzi, że Zlatan spisuje się słabiej stara się pewnie zbić jego pensję. A na takie rozwiązanie Ibra się nie zgodzi. Zobaczymy jak to się potoczy.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 20 kwie 2006, 19:20

Zastanawiam się czy Ty kibicujesz Juve czy Juve 'Del Piero',
Ja jestem wielkim fanem Alexa i właśnie od niego się wszystko zaczęło i gdyby taki piłkarz w Juve nigdy nie grał to bym temu klubowi nie kibicował.
Większość kibiców Starej Damy lubi Juventus właśnie dzięki Del Piero.
bo chcąc sprzedać Szweda a w jego miejsce kupić gwiazdy jednego sezonu po prostu się ośmieszasz.
Gwiazdą jednego sezonu jest właśnie Zlatan, i nie wspominaj mi że świetnie grał w Holandii, bo Holandia to nie Włochy.
Ahc, zły, niedobry Capello! Alex na ławce, tragedia. To potwierdza moje przypuszczenia. Kolejny szczeniak kibicujący DP, a nie Juventusowi.
Przeszkadza Ci że kibicuje Del Piero? Każdy ma swojego idola i dla 90% polskich kibiców Juve jest to właśnie Del Piero - żywa legenda Juve.
brakuje Ci argumentów to nazywasz mnie szczeniakiem,,gratuluje..:)
O ile mi wiadomo Zlatan nie popełnia wykroczeń podobnych do tych Camora.
:lol: Ty nie widziałeś chamskich fauli Zlatana, bluzga jakiegoś asystenta trenera i obraża przy tym Zalayete. I uważasz że takie zachowanie nie zasługuje na kare od zarządu? Camor jak by to zrobił to wiemy co by się z nim stało :roll: .
Wiem jedynie, że Del Piero jest jednym z jokerów Capello. Póki w tej roli spisuje się świetnie nie mam w kwestii Capello i jego podejścia do Alexa żadnych zastrzeżeń.
Ty może nie masz ale Del Piero nawet jak jest w formie i gra lepiej od Zlatana to Capello na niego nie stawia i to jest dla niego frustrujące, podobnie jak dla kibiców. Capello w każdym klubie miał ulubionych piłkarzy i miał też takich których niestety nie lubił. W Romie praktycznie nie grał Montella mimo że jest świetnym napastnikiem. Taka sama sytuacja jest teraz z Alexem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2006, 19:23

Dziecko gdzie Ty żyjesz ? Tribal ? Brawo ? nie no chyba Twoi rodzice popełnili zaniedbania. Może jeszcze Calciomercato ?

Po 2. Czemu ? Bo Juventus to klub jak "firma" - przedsiebiorstwo - wiec by kupic trzeba sprzedać. Znów LM to tylko marzenie wiec plany nie zrealozowane - a Lucek [co już sie staje pośmiewiskiem] ściagał by tylko gracz na wage bez kontraktu :] Kolejna sprawa to to że Milan a w zasadzie Silvio da Sheva kontrakt rzędu 8 milionów a Juve nie da bo 5 zarabiają tacy gracze jak Buffon czy Nedved w Fiaty to marne autka i słabo sie sprzedają. Zreszta Sheva negocjował nowy kontrak raptem 4 tygodnie a Zlatanem juz 3 miesiac a czemu ? może klub wiedzi ze nie warto ? hehe w Brawo nie pisali ? hhee

Zreszta co ja Ci bede mówił zakładamy sie ? gotówka i typ :] Pisz na prv:)

Snipp_ ale to ma dnie strony bo jesli piłkarz gra słabiej a jest w momencie negocjacji i te są "zawieszone" to może to odebrać jako brak zauwania i gierki. Bo przeciesz sezon temu dali by mu 5 czy 6 jak chciał a teraz co ? 3 bo maja atut w postaci ostatniej postawy na boisku ?

Jedno jest pewne za darmo nie odejdzie :lol: Lucek nie pozwoli by ktoś walczył jego bronią :wink:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 kwie 2006, 19:46

Marq pisze:Większość kibiców Starej Damy lubi Juventus właśnie dzięki Del Piero.
:lol: Dziękuję za takich kibiców.
Marq pisze:Gwiazdą jednego sezonu jest właśnie Zlatan, i nie wspominaj mi że świetnie grał w Holandii, bo Holandia to nie Włochy.
Postukaj się po główce i przeczytaj co napisałeś.
Marq pisze:Przeszkadza Ci że kibicuje Del Piero?
Jeśli patrzysz przez pryzmat jednego zawodnika, dla jego dobra chcesz się pozbyć innego, co niekoniecznie jest dobre dla drużyny - tak.
Marq pisze:Każdy ma swojego idola i dla 90% polskich kibiców Juve jest to właśnie Del Piero - żywa legenda Juve.
brakuje Ci argumentów to nazywasz mnie szczeniakiem,,gratuluje..
Mi nie brakuje argumentów. To Tobi się tak wydaje. Ty widzisz tylko Del Piero, a Twoje kibicowanie Juventusowi ogranicza się do Del Piero+ i Capello, Zlatan-. W takim wypadku nazywanie Cię szczeniakiem traktuj jako komplement. Bo może wyrośniesz.
Marq pisze:Ty nie widziałeś chamskich fauli Zlatana, bluzga jakiegoś asystenta trenera i obraża przy tym Zalayete. I uważasz że takie zachowanie nie zasługuje na kare od zarządu? Camor jak by to zrobił to wiemy co by się z nim stało Rolling Eyes .
I znowu. Zlatan ma taki charakter, to jego osobowość. Camor zaś ostatnimi czasy zaczął szaleć, wcześniej był potulny. Nic na siłę, Zlatana się nie zmieni.
Marq pisze:Ty może nie masz ale Del Piero nawet jak jest w formie i gra lepiej od Zlatana to Capello na niego nie stawia i to jest dla niego frustrujące, podobnie jak dla kibiców.
Mnie to nie obchodzi. Ja ufam Capello, choć ostatnimi czasy tego zaufania nadużywa. Zaiste Del Piero gra obecnie lepiej od Ibrahimovica, masz powód do marszczenia freda, ale nie jaraj się do końca, bo sam się niedługo przekonasz, że Alex do pierwszej '11' już nie wejdzie. Nie chodzi o to, że jest słaby, ale o to, że gra świetnie jako zmiennik i co ważniejsze ta rola mu pasuje.
Marq pisze:Taka sama sytuacja jest teraz z Alexem.
Kpisz chyba. Fabio nad wyraz ceni sobie Del Piero. Ile to razy Alex ratował mu tyłek, a ile razy zawiódł Capello? Coś za coś. Montella jedynie zawodził.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 21 kwie 2006, 13:53

Ty widzisz tylko Del Piero, a Twoje kibicowanie Juventusowi ogranicza się do Del Piero+ i Capello, Zlatan-. W takim wypadku nazywanie Cię szczeniakiem traktuj jako komplement. Bo może wyrośniesz.
Moje kibicowanie nie opiera się tylko na Del Piero. Lubie praktycznie wszystkich piłkarzy Juve i zarząd z małym wyjątkiem - nie lubię Capello(co nie oznacza że go skreślam) i nie lubie Zlatana. Co do szczeniaka to może powiesz ile ty masz lat?
co ważniejsze ta rola mu pasuje.
Skąd wiesz że mu pasuje? Gadałeś z nim, a może Capello Ci powiedział?
Montella jedynie zawodził.
A jak miał nie zawodzić skoro nie grał regularnie i nie był w rytmie meczowym?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 kwie 2006, 13:59

Marq pisze:Moje kibicowanie nie opiera się tylko na Del Piero. Lubie praktycznie wszystkich piłkarzy Juve i zarząd z małym wyjątkiem - nie lubię Capello(co nie oznacza że go skreślam) i nie lubie Zlatana.
I właśnie o to chodzi. Nie lubisz Zlatana, więc wiele łatwiej pisac Ci te bzdury wywyższając Del Piero. A co do Capello to naucz się o lubić, bo nie lubiąc Fabio nie lubisz wygrywać.
Marq pisze:Co do szczeniaka to może powiesz ile ty masz lat?
Zaręczam, że jestem od Ciebie starszy o około dekadę.
Marq pisze:Skąd wiesz że mu pasuje? Gadałeś z nim, a może Capello Ci powiedział?
Gdyby mu nie pasowała chciałby odejść. A ile to razy powtarzał, że zostaje w Juve do końca kariery? Poza tym nigdy nie narzeka.
A jak miał nie zawodzić skoro nie grał regularnie i nie był w rytmie meczowym?
Co Ty gadasz - nie był w rytmie meczowym :lol:. A Del Piero? Jak wracał po kontuzji? Grał świetnie? Grał, a 'rytmie meczowym' nie był.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 21 kwie 2006, 14:11

Nie lubisz Zlatana, więc wiele łatwiej pisac Ci te bzdury wywyższając Del Piero.
Może nie to że nie lubie Zlatana, ale po prostu straciłem do niego cierpliwość.
W zeszłym sezonie jak oglądałem mecze z jego udziałem to byłem pewny że mamy drugiego Zidana, ale po tym co pokazuje w tym sezonie sporo u mnie stracił - nie chodzi tylko o gre, ale takżeo to jak potraktował Zalayeta(to najbardziej mnie zdenerwowało). To że pisze że gra Zlatana jest beznadziejna to bzdury? Ja nie żyje przeszłością, patrząć na obecny sezon gra jedno wielkie dno i ciężko jest mi być optymistą co do jego gry w przyszłym sezonie.
Zaręczam, że jestem od Ciebie starszy o około dekadę.
Trzymam za słowo. :)
Gdyby mu nie pasowała chciałby odejść. A ile to razy powtarzał, że zostaje w Juve do końca kariery?
Zawodnikowi który całą kariere spędził w jednym klubie i kocha ten klub ciężko jest odejść ze względu na kibiców. Były jakieś plotki o Arsenalu, więc nie wiadomo czy nie chciałby zagrać w Anglii.
Co Ty gadasz - nie był w rytmie meczowym Laughing. A Del Piero? Jak wracał po kontuzji? Grał świetnie? Grał, a 'rytmie meczowym' nie był.
:lol: Kazdy zawodnik jest inny! Jeden potrzebuje regularnej gry w pierwszej 11 żeby utrzymać dobrą forme a inny może nie grać pół roku i być w świetnej dyspozycji.

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 21 kwie 2006, 18:51

Ja troche nie jestem w temacie, ale co sie wydarzylo pomiedzy Zlatanem a Zalayeta?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 kwie 2006, 19:23

mamba pisze:ale co sie wydarzylo pomiedzy Zlatanem a Zalayeta?

Zlatan do Capello - "Jesli nie podoba ci się jak gram to wstaw jego (pokazuje palcem na Zalayete)"

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 27 kwie 2006, 16:06

No i Zlatan po raz koleny pokazał światu jak bardzo jest beznadziejny - nie tylko jako piłkarz ale także jako człowiek. Zlatan pobił się z Vieira i z tego co przeczytałem szwed zaczął... To już przekracza pojęcie, jak ta gwiazdeczka skacze do takiego piłkarza jak Vieira, nie ma chłop szacunku do innych i nie panuje nad emocjami. Jeśli przegramy Scudetto to w pewnej mierze przez Ibre, nie dość że gra jak trzecioligowiec to wybitnie psuje atmosfere w zespole. Może wypowiedzą się Ci co go tak bronili na tym forum, co??
Mam wielką nadzieje że zostanie on sprzedany bo jest beznadziejny.. :roll:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 27 kwie 2006, 16:23

Rzeczywiście, przegiął, o ile to prawda. Jestem przekonany, że prasa swoje ubarwiła, aczkolwiek nawet pretensje w kierunku Pata były niewskazane. Zarząd powienien ukarać obu zawodników.

Oczywiście jestem za sprzedaniem Szweda. Oczywiście, jeśli przyjdzie oferta, która w pełni zadowoli włodarzy Juve. Jednak jak już napisałem - o następce łatwo nie będzie. Tavano czy Suazo to nie ta klasa.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 27 kwie 2006, 16:37

Na Juvepoland napisali że Moggi będzie miał około 50 mln na transfery więc załóżmy że sprzedamy Ibre za 20 mln to pieniędzy starczy na świetnego napastnika.
Tavano czy Suazo to nie ta klasa.
Obaj są w czołówce strzelców więc słabi nie są, ale mogą też być jednosezonowcami.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 27 kwie 2006, 16:41

Na Juvepoland różne rzeczy piszą, niekoniecznie prawdziwe. Zwróć uwagę na źródła newsa - Tribalfootball.

Jeśli ma odejść Zalayeta to warto zatrzymać Ibrę i kupić jednego z dwóch jednosezonowców. Gorzej niż Urugwajczyk grać nie będą.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 27 kwie 2006, 16:55

Na Juvepoland różne rzeczy piszą, niekoniecznie prawdziwe. Zwróć uwagę na źródła newsa - Tribalfootball.
Wiem ale te 50 mln to raczej prawda, bo sporo kasy w tym sezonie dostaliśmy za umowy.
Jeśli ma odejść Zalayeta to warto zatrzymać Ibrę i kupić jednego z dwóch jednosezonowców. Gorzej niż Urugwajczyk grać nie będą.
Według mnie Zlatan musi odejść, nie chodzi tylko o słabą gre, ale bardziej o jego zachowanie. I jak stracimy jeszcze Scudetto to Ibra swój udział w tym będzie miał spory.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”