Aaaa... Najlepsze jest 'Eurotrip'Jesli ktos lubi komedie w stylu American Pie lub Road Trip ...( ja bardzo ) Laughing top polecam Straż Wiejska Arrow równie smieszna komedia Wink
Ale 'Road Trip' to też znakomita komedia, jedna z moich ulubionych
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 11:55
Aaaa... Najlepsze jest 'Eurotrip'Jesli ktos lubi komedie w stylu American Pie lub Road Trip ...( ja bardzo ) Laughing top polecam Straż Wiejska Arrow równie smieszna komedia Wink
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sie 2005, 12:00
cococo pisze:Jesli ktos lubi komedie w stylu American Pie lub Road Trip ...( ja bardzo ) top polecam Straż Wiejska równie smieszna komedia
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 15:12
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 17:09
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sie 2005, 17:38
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 16 sie 2005, 17:59
EuroTrip - kocham ten filmfutbolowa pisze:Aaaa... Najlepsze jest 'Eurotrip'Jesli ktos lubi komedie w stylu American Pie lub Road Trip ...( ja bardzo ) Laughing top polecam Straż Wiejska Arrow równie smieszna komedia WinkMam sentyment do tego filmu, głównie ze względu na kibiców pewnego klubu, którzy tam grają
![]()
Ale 'Road Trip' to też znakomita komedia, jedna z moich ulubionych
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 19:49
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 sie 2005, 20:08
To ja mam bardzo dziwne. Film mi się nie podobał bo nawet w 50% nie potrafił wytworzyć atmosfery trylogii. Wiekszośc postaci spłycił, wyciął parę niezłych momentów by wetknąć bezsensowny wątek z Arweną ( pamiętam jak Christopher Lee sie zdenerwował po premierze, bo okazało się, ze nie pojawił się ani razu w filmie, w którym grałcoco pisze:ja nie rozumiem ludzi którzy maja cos do władcy pierscieni to jest najbardziej udany film jaki kiedykolwiek powstał niestety niektórzy ludzie maja dziwne upodobania
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:10
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 20:47
qrde jesli ty sie az tak zagłebiasz w film ze zauwazasz tusz na rzesach to nie dziwie sie ze ci sie nie podobał zreszta wracajcie do tych swoich filmów typu Cubepiwus pisze:Jesli Jackson ma wybrażenie o hobbitach jako o infantylnych niedorozwojach, a elfy to dla niego metroseksualni goście z kilogramem tuszu na rzęsach, to ja dziękuję. Film (czy tez filmy) rozwlekły, nudny, patetyczny - amerykański jednym słowem.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 21:46
Otóż to. Film w miarę mi się podobał, ale do książki jeszcze wiele mu brakuje. Reżyser pominął bardzo dużo i nawet w tak długim filmie nie oddał całego klimatu Władcy Pierścieni... Nad tym można jedynie ubolewać...piwus pisze:Film mi się nie podobał bo nawet w 50% nie potrafił wytworzyć atmosfery trylogii.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 21:59
Ciężko wogóle w filmie ukazać całość tej wspaniałej książki. Tolkien opisywał wszystko tak szczegółowo, że cała trylogia trwająca nawet jakieś 15-20 godzin raczej wszystkiego by nie pokazała.futbolowa pisze:Otóż to. Film w miarę mi się podobał, ale do książki jeszcze wiele mu brakuje. Reżyser pominął bardzo dużo i nawet w tak długim filmie nie oddał całego klimatu Władcy Pierścieni... Nad tym można jedynie ubolewać...piwus pisze:Film mi się nie podobał bo nawet w 50% nie potrafił wytworzyć atmosfery trylogii.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 22:06
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 sie 2005, 22:24
Zapewne dlatego, że Władca Pierścieni nie jest trylogią, co powtarzałem setki razypiwus pisze: To ja mam bardzo dziwne. Film mi się nie podobał bo nawet w 50% nie potrafił wytworzyć atmosfery trylogii.
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 sie 2005, 17:09
coco
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio