Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 29 gru 2005, 14:41
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 29 gru 2005, 15:48
Nie nie twierdze na podstawie jednego meczu. Ten mecz podałem jako jeden przykład formy i gry jaką prezentuje Cristiano Ronaldo. Lecz nie uważasz jeśli C. Ronaldo by w meczu z Benfiką grał o klasę lepiej i by zrobił kilka ładnych podań w tępo i zagrozil bramce rywala(a nie jak on to robi Panu Bogu w oknops. gem16 stwierdzasz to na podstaiw jednego meczu?? cała druzyna ManU dała wtedy d*** nie tylko Ronaldo.
Gem16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 gru 2005, 0:06
zgadzam sie 100% nie mam nic do Beckham`a lubie go jako pilkarza ale za pamiec gry w Man Utd. W Realu blokuje miejce tylko Joaquinowi badz utalentowanuemu wychowankowi - Juanfranowi.Krzysztof Jarzyna pisze:Nie no jasne ze az TAAAKI zly to nie jest. ALe ja dalej bede mowil swoje, ze do Realu sie nie nadaje. Powiedz szczerze, ile on mial meczy na poziomie, czyli takich, jakie sie od niego oczekiwaloi sprowadzajac go do Madrytu? Moze w pierwszym sezonie kilka bramek z wolnego, koncowka poprzedniego sezonu, z najlepszym IMHO meczem w jego wykonaniu w historii gry w Realu - Gran Derby na Santiago. I co? I nic wiecej. Taka prawda. Jego egzystencje w Realu podkresla ten sezon - jak sie przebudzi to biega, szarpie, ale z tego nic nie wychodzi. Co najwyzej kartki. To nie jest stylu madrycki, zawsze mowilem, ze on poza Wyspami sobie nie poradzi, bo nie ma prawa sobie poradzic. Gra w Anglii (i to jeszcze taka, na ktorej on sie wychowal) zbyt rozni sie od reszty kontynentu, tym bardziej szybkiej i technicznej La Ligi. Swoimi wrzutkami, to on tu co najwyzej moze kapelusze poprawiac kibicom za bramka...
czeher pisze:czlowieku puknij ty sie w glowe
Widziales co ten "lalus" wyprawia na bosiku poza popisywaniem sie swoimi inywidualnymi zagraniami - ktore nie pomagaja w zaden sposob MU - popatrz na mecz z Benfika - kazde dosraodkowanie czy zagranie konczylo sie totalna klapa - poza tym jak ma byc najlepszy na swiecie jak nawet nie jest stalym ogniwem podstawowej 11
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 gru 2005, 0:35
Racja! Ponoc latem Joaquin odchodzi z Betisu (choc co roku gdzies odchodzi jesli wierzyc mediom). Mam nadzieje ze Floro zachowa sie jak trzeba i sciagnie go do Madrytuvakabayashi pisze:
zgadzam sie 100% nie mam nic do Beckham`a lubie go jako pilkarza ale za pamiec gry w Man Utd. W Realu blokuje miejce tylko Joaquinowi badz utalentowanuemu wychowankowi - Juanfranowi.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 gru 2005, 0:50
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 gru 2005, 0:53
Mysle ze Joaqiun bedzie zmuszony odejsc z Betisu zeby dalej rozwijac swoja kariere i sam dobrze o tym wie a jako ze Betis jest jak narazie na dobrej drodze do Sequnda Division takze jego cena nie bedzie wygórowana. A odejdzie najprawdopodobniej po WC 2006. Perezowi pozsotanie pobic tylko Chelsea, Juventus, Newcastle i Liverpool. Mysle ze sam hiszpan chcialby grac w Realu zreszta nie ukrywal nigdy tego. Jest jeden problem tylko czy Real go zechce przeciez jest (niestety) Beckhammakis pisze:Ponoc latem Joaquin odchodzi z Betisu (choc co roku gdzies odchodzi jesli wierzyc mediom).
welcome pisze:Ten chory człowiek twierdzi ze Real sprowadzi Capello a wraz z nim przejdzie do Madrytu nowych czterech galaktycznych(kocham to słowo): Ibra, Gerrard, Vieira i Adriano. Ciekawe kto za tydzień będzie nowym galaktycznym?
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 0:59
Chyba żartujeszToudinho pisze:chyba najgroźniejszym naszym rywalem w walce o "17" bedzie Juve
AS to takie same ścierwo jak i marca. W sumie to samo można przeczytać o przeważającej większości sportowej prasy i to nie tylko w Hiszpanii.vakabayashi pisze:Mysle ze nie tylko ja jestem sceptyczy wobec As`a jako wiarygodnego zrodła.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 gru 2005, 1:01
Tak ale hiszpan nie jest głupi wie ilu pilkarzy z półwyspu iberyjskiego sie sprawdzilo we Włoszech. Raczej bedzie sie zastanwiał nad anglia konkretnie mysle tu o Liverpoolu (choc Ci jak sciagna Simao Sabrose z Benfici moga przestac sie interesowac).Toudinho pisze:chyba najgroźniejszym naszym rywalem w walce o "17" bedzie Juve
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 gru 2005, 1:08
Niggaz pisze:AS to takie same ścierwo jak i marca
Tak zgoda o ile wymienisz tu El Mundo DeportivoNiggaz pisze:W sumie to samo można przeczytać o przeważającej większości sportowej prasy i to nie tylko w Hiszpanii.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 gru 2005, 1:14
Śmiem twierdzić, że na tle AS-a i Marci MD wypada dobrzevakabayashi pisze:Tak zgoda o ile wymienisz tu El Mundo Deportivo
Triballfootball.com to angielski odpowiednik AS-a. Każdy news pochodzący z tego źródła czytam w gotowości na niezły ubaw.vakabayashi pisze:A ja codziennie zagladam na Tribalfootball.com - by sie zdrowo pośmiać
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 30 gru 2005, 1:33
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 gru 2005, 2:52
Niggaz pisze:Chyba żartujesz W Juve jest Camoranesi garjący w tym sezonie dużo lepiej od Joaquina. Bzdura totalna ogólnie.
stan_mic pisze:Portillo(dla którego wyporzyczenie do Bruggi raczej niewyjdzie na dobre).
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 30 gru 2005, 9:57
Toudinho pisze:Heh jak bym slyszał Bagg'a, niech jest co nie naczy ze Juve bardzo chce Joaquina...Camoranesi wiecznie niebedzie wkrecal w ziemie, wiek chyba ma piłkarsko najlepszy ale wszyscy się starzeja Wink
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 31 gru 2005, 11:28
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 gru 2005, 11:33
AtletiFAN pisze:myślę, że wymiana Woodgate za Alberta Luque to byłby dobry interes. Albert w Premiership nie może się odnaleźć, a powrót do kraju mógłby mu pomóc w odzyskaniu świetnej formy jaką prezentował w Deportivo La Coruna.
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio