AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 16

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 14:22

No teraz to chyba sam się pogubiłes ? Przeciesz kazdy chyba wie ze właśnie Sidney Guvuo jest lepszym skrzydłowym Lyonu niż Malouda., Oby dwaj są cool ale jak trzeba by wybrać jednego lepszego to ten na prawej stronie ...

Ales teraz zabyłysną widać z Ligue 1 też u siebie nie ciekawie. :wink:
bagg pisze:Chodziło mi o skrzydłowych, nie o pojedyńczych piłkarzy.
bagg pisze:Camoranesiego

:shock: hehe no co Ty bierzesz ? pochwał się ? Czy Govou lepszy to trudno powiedzieć na pewno wiecej może w ofensywie. Co pokazuje każdy mecz Lyonu w tym sezonie. Ale to nie da sie tak porównać bo Lyon gra inna piłke niż Juve. Także tylko błądzimy. Ale sam widzisz że tylko może napisać Camoranesim.

Wczoraj napisałes że Camoranesi i Mutu mają za zadanie zchodzić do środka teraz piszesz że dla Ciebie Ronnie i Messi o ofenswyni pomocniny. To ja już nic nie rozumiem kto dla Ciebie jest skrzydłowym ? ...

Odchodzą od tematu a w zasadzie wracając do tematu :]

Milan teraz gra mecz z Coppa a póżniej bardzo ważne spotkanie z Roma. Może dobrze by było by Ancelotti zagrał w Coppa podstawowym składem. Bo szybciej by weszli w ten rytm meczowy. itd. Wczoraj chwilami bymi jeszcze na na świętach :wink: dobrze że w tych waznych mometach wrócili na chwile. Ciekawi mnie czy Carletto myśli o tym by grać z Brescia podstawowym składem. Ewntualnie zmiany kosmetyczne.

Zagra pewnie atak Gila -Inzaghi w Coppa bo jak teraz wokół Bobo tyle plotem a on chyba zamierza odejśc to go nie wystawi. :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 14:36

bagg pisze: Z Robben - Duff mogę się zgodzić, choć i tak to będzie naciągane, z drugą oczywiście nie, gdy Nedved/ Mutu prezentują wyższy poziom od Ze Roberto, a porównywanie Desiler'a i Camoranesiego również mija się z celem.
cwaniaczek z ciebie...Juve wygralo pare meczy w lidze wloskiej i odrazu wielka euforia...nie bede przypominal meczu Bayern-Juve w ktorym pilkarze juve przypominali zblakane owce.

Deisler nie umywa sie do Camoranesiego - wyraze to jednym emotem :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 15:25

Gomez pisze:cwaniaczek z ciebie...Juve wygralo pare meczy w lidze wloskiej i odrazu wielka euforia...nie bede przypominal meczu Bayern-Juve w ktorym pilkarze juve przypominali zblakane owce.
Wydaje mi się że troche więcej niż pare :roll: W meczu u siebie byliście zdecydowanie lepsi fakt, ale z grupy pierwsze wyszło Juve i dlatego wasza przygoda zakończy się tak jak Manu rok temu :lol: na 1/8 finału - chodź łatwo nie będzie.

Mecz z Parmą już za nami, myślałem że będzie łatwiej ale widać było że Parma walczyła z całych sił, obrona troche zawiodła w tym meczu ale nasz atak bez problemów szczelił 4 bramki ( Kaka, Szewa, Gila ). Mecz napewno mógł się podobać - ja osobiście takiego scenariuszu nie przywidywałem. Przed nami mecz w Pucharze Włoch z Brescią - mamy zapas 2 bramek, myśle że Carlo będziesz oszczędzał prawie cały pierwszy skład bo naszym następnym rywalem w lidze jest grająca na własnym stadionie Roma - napewno nie będzie łatwo ale jestem pewny że przywieziemy 3pkt. :lol:

FORZA MILAN
FORZA NASZ TRÓJKĄCIK :wink: :lol:

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 09 sty 2006, 15:26

Jeszcze wczoraj mowiliscie ze Milanowi pojdzie gladko, a tu niespodzianka. Chociaz nie powiem Milan gral dosyc dobrze ale Parmie przypomnialy sie lata swietnosci (szczegolnie w koncowce). Coz gratuluje wygranej. I nie bede mowil takich glupot jak zaza czyli ze " Juve wykorzystalo prezenty" . Milan byl lepszy i tyle.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 09 sty 2006, 15:38

Łukasz[ACM] pisze: dlatego wasza przygoda zakończy się tak jak Manu rok temu :lol: na 1/8 finału - chodź łatwo nie będzie.
hehe :lol:kolega bardzo dowcipny z lekko wysotrzonym zartem...

Nie chce cie zasmucac ale na dzien dzisiejszy Milan leci do domu w konfrontacji z Bayernem...

Lahm-Ismael-Lucio-Willy vs Madini-Nesta-Stam-Cafu 1:0

Ze-Ballack-Demichelis-Deisler vs Pirlo-Gatusso-Kaka-Clarence 1:0

Pizzarro-Roy vs Scheva-Gila 0:1

Olli vs Dida 1:1

podsumuj a pojmiesz :idea: dlaczego mam racje...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2006, 15:45

Gomez pisze:Nie chce cie zasmucac ale na dzien dzisiejszy Milan leci do domu w konfrontacji z Bayernem...

hehe kolega widze bardzo pewny siebie :wink:
Gomez przecież na papierze to wiesz co se możesz :lol:

Wczoraj ładny horror wam zafundowali piłkarze :) szkoda , że Parma nie doprowadziła do remisu , ale mimo wszystko brawa za walke do końca :!:
kasiorek21 pisze:Jeszcze wczoraj mowiliscie ze Milanowi pojdzie gladko, a tu niespodzianka. Chociaz nie powiem Milan gral dosyc dobrze ale Parmie przypomnialy sie lata swietnosci (szczegolnie w koncowce). Coz gratuluje wygranej. I nie bede mowil takich glupot jak zaza czyli ze " Juve wykorzystalo prezenty" . Milan byl lepszy i tyle.
A miałes się już tu nie pokazywać :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 15:49

Gomez a czemu porównałeś 11 na 10 :roll: Ballacka nie liczysz ?

Na dzień dzisiajszy Milan sie prezentuje w ataku, lepiej niż Bayern, a Bayern lepiej niż Milan w defensywie. Jak bym w atak wpisał 3 graczy Gila - Kaka - Sheva bo tak naprawde to jest ich "działka" Podobnie jak u Bawarczyków. Pizzarro- Misza - Roy. Jednak to są klasyki i nie może wróżyć formy za 2 miesiące :!: :) Chłopaki przeciesz to tego meczu jeszcze bedzie z 100 tematów o forme, skuteczność lub jej braku czy statystyki. Co ważne to jest dwumecz. Ba i to jest chyba najważniejsze. :wink:

Kasiorek z tym kto jest głupi to już zostaw dla siebie :lol: a o prezentach nawet nie masz prawa po tym meczu napisać :] Także nie zachowuj sie jak ... :wink: zaczynają temat o którym nie masz pojecia. o.k ? Bo po co pisze tylko dla postu ? Już Twój kolega pokazał klase ze skrzydłowymi :lol: Nie pisz jak nie wiesz :!: "kolego"

Pozdro Bagg :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 15:55

Gomez pisze:hehe :lol:kolega bardzo dowcipny z lekko wysotrzonym zartem...
Nie żartuje ani troche.
Gomez pisze:Nie chce cie zasmucac ale na dzien dzisiejszy Milan leci do domu w konfrontacji z Bayernem...
No napewno poleci do domu bo pierwszy mecz w Niemczech - w to nie Wątpie.
Gomez pisze:Lahm-Ismael-Lucio-Willy vs Madini-Nesta-Stam-Cafu 1:0

Ze-Ballack-Demichelis-Deisler vs Pirlo-Gatusso-Kaka-Clarence 1:0

Pizzarro-Roy vs Scheva-Gila 0:1

Olli vs Dida 1:1
Jeżeli forma Milanu na 21 lutego będzie 100% to w każdej z tych lini Milan wygrywa i co do tego nie mam wątpliwości ( jeżeli będzie 100% formy ).

P.S Bayern to może na początku sezonu straszył... teraz już nie i wierze w awans. Widze że jesteś podobnym kibicem do tych z polskiej strony Bayernu bo jak tam weszłem po losowaniu i czytałem komentarze to 90% to były bluzgi na Milan i wygrana 3:0. ( Dokładnie tak samo pisali fani Manu rok temu ) na innych stronach tego nie zauważyłem. Ja wiem że przywykłeś do tego że w znacznie słabszej lidze niemieckiej Bayern nie ma godnego przeciwnika ale w konfrontacji z Milanem nie jest faworytem.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 09 sty 2006, 15:55

*_For_zaza_Milan_* pisze:Gomez a czemu porównałeś 11 na 10 Ballacka nie liczysz ?
Sorki ze sie wtrace ale ja tam widze 11 na 11 tak wiec ktorys z nas sie myli ale chyba nie ja.
Aha jezcze jedno nie napisalem ze jestes "glupi" tylko piszesz "glupoty" ale juz zostawmy ten temat, oki????????
Obrazek

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 16:39

oki???
Wiesz rozmowa z Twiom kolegą o skrzydłowych pokazał kto pisze głupoty. Wiec chyba ktoś tu sie myli. Wiesz mam do Ciebie dużo prośbe. Postaraj sie reprezentować ta lepszą grupe fanów Juve o.k ? są tacy odziwo nawet tu. Bardzo bym chciał by tam było. Czego Tobie i nam wszystkim życze :]

Łukasz ale to jest gdybanie na maxa - na dzień dzisiejszy nie ma tematu. Bundesliga nie gra. Serie A wczoraj zaczeło gra po przerwie a do meczu ligi mistrzów z Bayernem jest jeszcze kawał czasu. I nie jestesmy w stanie przewidzieć nic. Oby oba zespoły zagrały w najslinijszych składa i to będzie widowisko. :wink: A na jakies porównanie przyjdzie czas. :wink:

Dziś urodziny Rino :!: Wszystkiego najlepszego Rino :!: Na zawsze rossonero :] Nasz Rzeźnik :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 16:58

Gomez pisze:Ze-Ballack-Demichelis-Deisler vs Pirlo-Gatusso-Kaka-Clarence 1:0

Poleciałeś po całości ....nie no co jak co, ale pomoc Milanu prezentuję się trochę lepiej niż ta Bayernu :) Nieznacznie, ale jednak. Co do reszty się zgadzam.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Przeciesz kazdy chyba wie ze właśnie Sidney Guvuo jest lepszym skrzydłowym Lyonu niż Malouda.

Chyba jednak nie każdy, ja Ci powiem, że jako skrzydłowy lepiej prezentuje się Malouda.

Ales teraz zabyłysną widać z Ligue 1 też u siebie nie ciekawie. Wink

No, przyznam Ci rację.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Czy Govou lepszy to trudno powiedzieć na pewno wiecej może w ofensywie

:angry: Wiem, że nienawidzisz Juventusu, ale czy musisz tak 'osłabiać' ich piłkarzy, tak na siłę.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale sam widzisz że tylko może napisać Camoranesim.

Nie zapominajmy o Mutu, który w tym sezonie prezentuję się bardzo dobrze, pozatym jest zdobywca Złotej Piłki z 2003 roku Nedved, który z pewnością nie zapomniał jak się powinno grać na najwyższym poziomie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wczoraj napisałes że Camoranesi i Mutu mają za zadanie zchodzić do środka teraz piszesz że dla Ciebie Ronnie i Messi o ofenswyni pomocniny. To ja już nic nie rozumiem kto dla Ciebie jest skrzydłowym ? ...

Ronaldinho i Messi grają jednak trochę inaczej niż typowi skrzydłowi, taktyka Barcelony różni się od tej Juventusu. I wiesz o tym dobrze.

Gomez pisze:cwaniaczek z ciebie...Juve wygralo pare meczy w lidze wloskiej i odrazu wielka euforia

Yyyy śmiać się czy płakać? Ciekawe jaki jest bilans Bayernu, hę? Nie zapomij, że Juventus w lepszej lidze od niemieckiej przegrał tylko raz z Milanem i raz zremisował na b. trudnym terenie z Lazio. Licytujemy się dalej?

Gomez pisze:w ktorym pilkarze juve przypominali zblakane owce.

A jaki był wynik następnego spotkania? Kto wyszedł z grupy na pierwszym miejscu? Dziękuję, nie mam więcej pytań.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz rozmowa z Twiom kolegą o skrzydłowych pokazał kto pisze głupoty

Dzięki Zaza, też Cię uwielbiam.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 17:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:Łukasz ale to jest gdybanie na maxa
Mamy 9 stycznia i gdybanie co do tego meczu jest jak najbardziej na miejscu :lol: Mamy jeszcze 1,5 misiąca więc na poważne dyskusje przyjdzie jeszcze czas. Ale takie małe zwarcia pomału będą się pojawiać :lol:
Kasiorek21 pisze:Sorki ze sie wtrace ale ja tam widze 11 na 11 tak wiec ktorys z nas sie myli ale chyba nie ja.
Aha jezcze jedno nie napisalem ze jestes "glupi" tylko piszesz "glupoty" ale juz zostawmy ten temat, oki????????
Kasiorek21 pisze:Jeszcze wczoraj mowiliscie ze Milanowi pojdzie gladko, a tu niespodzianka. Chociaz nie powiem Milan gral dosyc dobrze ale Parmie przypomnialy sie lata swietnosci (szczegolnie w koncowce). Coz gratuluje wygranej. I nie bede mowil takich glupot jak zaza czyli ze " Juve wykorzystalo prezenty" . Milan byl lepszy i tyle.
Z tego co pamiętam miałeś już tu nie pisać :?: Nagła zmiana decyzji :?: Co do tego co napisałeś o meczu Milan-Parma to N/C

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 17:25

Już miałem wychodzić kiedy zobaczyłem że tak ładnie Bagg napisałeś że aż trzeba Ci odpisać :lol:

Po pierwsze - z dwójki skrzydłowych Lyonu Sidney Guvou prezentuje się lepiej nie tylko w mojej opini. Ale potwierdzają to np. liczby - bramki asysty. ale jak napisałem jego sie nie do porównać z Camoranesi mi. przez styl jaki prezentuja obie drużyny. Samo ustawienie Lyonu już pokazuje kto stanowi o sile tego zespołu.

Po drugie - - przypomne Ci co napisałeś - "najlepszi skrzydłowi" Mutu ? najlepszy skrzydłow ? :boruta: taki jak za Smith z MU klasyczny DM ? :boruta: Nie podniecaj się tak jednym meczem przeciesz dobrze wiesz że on może znów potem czekać 5 kolejek na wystep. Nedved ? aha czyli wnioskujesz że para Nedved - Camoranesi to w tym momęcie najlepsi skrzydłowi swiata ? Bagg nie wiem czy zauwazyłeś ale kompromitujesz sie bo post wcześniej napisałeś wyrażnie a teraz tak naprade nie masz co napisać .... Przeciesz dobrze wiesz że jesteśmy w stanie wymenić teraz 3 lepsze i to znacznie pary

Po trzecie - taktyka Barclony sie różni inawet nie troche - ale też polega na tym że Ronaldinho czy Messi często ze skrzydła zchodza do środka. Tam rozgrywają. Czy nie o to Ci wczoraj chodziło :>? no przeciesz to były Twoje słowa odnosnie Mutu i skrzydłowego ?

Wiesz co przynajmie być powidziałe że sie podpaliłeś i napisałeś głupote. Bo teraz to już całowicie nie wiem co o Tobie sądzić. Albo masz jakieś urojenie na temat Starej Damy albo poprosu jesteś tak obiektynwy jak :wink: mo...

Naprawde poczytaj co pisałeś i zastanów sie bo My możemy prowadzić rozmowy nie ma problemu ale Ty musiisz wiedzieć co Ty piszesz. Bo nie o to chodzi by pisać bzdury.

Narazie uznaje temat za zamkniety. Bo nie tu jego miescje. Wróce możemy jeszcze pogadać. :wink: I pisz normalnie prosze Ci :wink: A nie wyciągniesz jedno zdanie i sie go trzymasz. Pozdro

Aha Łukasz czyli to była rozgrzewka :wink: ? próba siły :lol: no to strach pomyśleć co bedzie jak zostanie tydzien bo meczu Bayern Milan. Jak narazie chyba warto zacząć temat Coppa Italia. środa już nie dlugo i znów graja rossoneri 3;1 w pierwszym meczu :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 17:35

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po pierwsze

Może i Govou prezentuję się wg Ciebie lepiej, ale ja po prostu wolę Florenta...tak sobie...dla mnie jest lepszy.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po drugie

Jeśli Mutu jest uniwersalny to czemu nie pisać o nim jako o skrzydłowym. I nie podpalam się jednym meczem, w takim Pucharze Włoch również zagrał bardzo dobrze, a gdy tylko dostaje szanse wykorzystuje ją.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nedved - Camoranesi to w tym momęcie najlepsi skrzydłowi swiata ?

Tak, ew. na równi można stawiać Robben - Duff.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po trzecie - taktyka Barclony sie różni inawet nie troche - ale też polega na tym że Ronaldinho czy Messi często ze skrzydła zchodza do środka. Tam rozgrywają. Czy nie o to Ci wczoraj chodziło Łypiący?

Nie oto, oni raczej ze środka schodzą na skrzydło. O Ronaldinho nigdy nie myślałem jako o skrzydłowym, może grać wszędzie, ale myślę o nim raczej jako o of. pomocniku. Podobnie jest z Messim.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz co przynajmie być powidziałe że sie podpaliłeś i napisałeś głupote.

Jaką głupotę? Po prostu dla mnie oni są najlepszymi na świecie, co w tym głupiego? Jeśli Juventus grający skrzydłami potrafi prowadzić w Serie A, strzelając nie dużo mniej bramek od 'super, bosko ofensywnego Milanu' to
czemu miałbym nie sądzić, że są najlepsi? Równie dobrze głupotą można by nazwać mówienie, że Milan jest najlepszy.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo nie o to chodzi by pisać bzdury.

Aha. to co Ty tu jeszcze robisz?

*_For_zaza_Milan_* pisze:I pisz normalnie prosze Ci Wink

I nie popełniaj tylu błędów, bo Cię ciężko zrozumieć, proszę Cię ;)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 17:36

*_For_zaza_Milan_* pisze:Aha Łukasz czyli to była rozgrzewka ? próba siły no to strach pomyśleć co bedzie jak zostanie tydzien bo meczu Bayern Milan. Jak narazie chyba warto zacząć temat Coppa Italia. środa już nie dlugo i znów graja rossoneri 3;1 w pierwszym meczu
Dokładnie, badam przeciwnika :lol: Sprawdzam na co go stać i juz wiem(...) Do meczu czas szybko zleci, ja się bardziej boje tego co będzie po meczu - ale fani Bayernu chyba bardziej bo jest ich tu mniej :lol:

Co do meczu z Brescią to napewno wyjdzie 70% rezerw, 2 bramki zapasu powinny starczyć. Licze na awans. Trzeba się oszczędzać na Rome :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”