Moderatorzy - ocena pracy - Strona 16

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 maja 2005, 19:20

Baqu pisze:ja mam pytanko do "Tomusmc"

za co masz banana na forum juve ? :lol:
Nie pytaj :) trochę mnie wrobili :? pokłóciłem się z moderatorem i mnie wyrzucili chociaż pisałem do niego privy to on pokazał to całemu forum i za to mnie zbanowali :roll: płakać przez to nie będę :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 maja 2005, 19:27

Teraz wyszło drugie, skrywane oblicze naszego moda :twisted::

Obrazek

Na codzień spokojny, ale w nocy zmienia się w Axela Hammonda 8) :wink:.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 maja 2005, 19:40

piwus pisze:Teraz wyszło drugie, skrywane oblicze naszego moda :twisted::

Obrazek

Na codzień spokojny, ale w nocy zmienia się w Axela Hammonda 8) :wink:.
Coś Ty :) to było już ze 2 lata temu :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 maja 2005, 20:00

Nowaczek, mathiasek i smitu dostali bana nożywotniego????Nowaczka zrobiliście jako GOŚĆ. Nie wiem dlaczego????

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 27 maja 2005, 22:57

Cóż, ja się wielokrotnie wypowiuadsałem an temat moderatoró, neistety oni nie wzieli sobie do serca mych słó i dalej 'hulaj dusza-hulaj' Rozdają ostrzeżenia bezsensownie, praktycznie za nic, za coś co tylko i wyłącznie im nie przypadło do gustu, naprwdę.... żal nawet pisać o ich pracy.... Np. taki Piwus, jako user, spoko koles, a jako mod to juz poczół smak 'wyższości'...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 maja 2005, 23:06

BUNCH pisze:Cóż, ja się wielokrotnie wypowiuadsałem an temat moderatoró, neistety oni nie wzieli sobie do serca mych słó i dalej 'hulaj dusza-hulaj' Rozdają ostrzeżenia bezsensownie, praktycznie za nic, za coś co tylko i wyłącznie im nie przypadło do gustu, naprwdę.... żal nawet pisać o ich pracy.... Np. taki Piwus, jako user, spoko koles, a jako mod to juz poczół smak 'wyższości'...
Za nieczytelne posty tez powinny byc ostrzezenia.

Bardzo dobrze ze rozdaja. Ostatnio to w ogole sie poprawili bo za nabijanie tez daja wp.

EDIT:

BUNCH pisze:
LEVMISTRZ pisze:Myśle że nie narusze żadnego punktu regulaminu i moderatorzy nie będą mi sie śnili po nocach :P
Żebys się nie zdziwił....
Dwa nabicia pod rzad :x
Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, 23:38 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 27 maja 2005, 23:27

Myśle że nie narusze żadnego punktu regulaminu i moderatorzy nie będą mi sie śnili po nocach :P

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 27 maja 2005, 23:31

LEVMISTRZ pisze:Myśle że nie narusze żadnego punktu regulaminu i moderatorzy nie będą mi sie śnili po nocach :P
Żebys się nie zdziwił....

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 27 maja 2005, 23:33

BUNCH pisze:Cóż, ja się wielokrotnie wypowiuadsałem an temat moderatoró, neistety oni nie wzieli sobie do serca mych słó i dalej 'hulaj dusza-hulaj' Rozdają ostrzeżenia bezsensownie, praktycznie za nic, za coś co tylko i wyłącznie im nie przypadło do gustu, naprwdę.... żal nawet pisać o ich pracy.... Np. taki Piwus, jako user, spoko koles, a jako mod to juz poczół smak 'wyższości'...
ja również przychylę się do wypowiedzi użytkownika o nicku Lakier, wreszcie to forum zostaje oczyszczone z niecnych nabijaczy, a ostrzezenia sa wydawane bardzo dobrze, tylko moim zdaniem jest ich o wiele za duzo, jezeli to portal pilka.pl to tak jak w pilce powinna być zółta kardka i wypad, a nie jakieś cackanie się jak przekupiony sędzia.

taki Bunch np. temat "moderatorzy" a ten odpisuje całkowicie nie na temat , po co ? zwykle nabicie posta, bo ja jego odpowiedz już nawet śmieszna nie jest.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 maja 2005, 13:23

Baqu pisze:ja również przychylę się do wypowiedzi użytkownika o nicku Lakier, wreszcie to forum zostaje oczyszczone z niecnych nabijaczy, a ostrzezenia sa wydawane bardzo dobrze, tylko moim zdaniem jest ich o wiele za duzo, jezeli to portal pilka.pl to tak jak w pilce powinna być zółta kardka i wypad, a nie jakieś cackanie się jak przekupiony sędzia.

taki Bunch np. temat "moderatorzy" a ten odpisuje całkowicie nie na temat , po co ? zwykle nabicie posta, bo ja jego odpowiedz już nawet śmieszna nie jest.
zwaz na to, ze jest to forum, ktoremu zalezy na ilosci userow. gdyby wyrzucili wszystkich, ktorzy nie maja nic do powiedzenia tak na prawde i nabijaczy, to by zostala garstka osob. a przeciez nie o to chodzi! spojrz na tych co pisza duzo, oni nie maja nic do powiedzenia, po prostu pisza, by pisac. gdyby tego nie bylo na forum zostaloby max 20 osob.
poza tym off topici sa jak najbardziej wskazane. nie widze sensu przenosisc rozmowy do innego tematu jak w jednym sie juz zaczela. jezeli sa na max nie w temat to po pewnym czasie trzeba zareagowac, ale jezeli nie to sa wskazane.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 28 maja 2005, 14:01

z tym iż temu forum zalezy na ilosci userow i na tym bazuje zgodzę sie , gdyz chyba kazdemu forum o to chodzi :) natomiast polemizowalbym co do tych wypowiedzi nie na miejscu ale kazdy ma swoje zdanie.

co do offtopow to jestem jaknajbardziej za, ale jezeli one soba cos reprezentuja, a nie jest to jeden emot czy zdanie wyrwane z kontekstu i nie wiadomo czy śmiać sie czy plakać.

cipek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cipek » 29 maja 2005, 11:44

Baqu pisze:z tym iż temu forum zalezy na ilosci userow i na tym bazuje zgodzę sie , gdyz chyba kazdemu forum o to chodzi :) natomiast polemizowalbym co do tych wypowiedzi nie na miejscu ale kazdy ma swoje zdanie.

co do offtopow to jestem jaknajbardziej za, ale jezeli one soba cos reprezentuja, a nie jest to jeden emot czy zdanie wyrwane z kontekstu i nie wiadomo czy śmiać sie czy plakać.

tyle co tu jest takich wypowiedzi to szkoda w ogole o tym gadac |

co to oftop rowniez uwazam ze nie sensu wszystkich likwidowac bo takowe ubarwiaja forum, nawet jak sa bez sensu to przynajmniej jest sie na kogo wkurzyc

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 29 maja 2005, 12:24

co do modów. moje zdanie jest takie
kazdy moderator broni swojej druzyny jak tylko moze ktos tylko powie zle slowko na przyklad "slabi" bo byl juz taki przypadek ze moderator dał wp za taki słowko. a zwyklego uzytkownika forum jak sie obraza jego druzyne to nawet nie reaguja :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 29 maja 2005, 12:47

LAZIO pisze:co do modów. moje zdanie jest takie
kazdy moderator broni swojej druzyny jak tylko moze ktos tylko powie zle slowko na przyklad "slabi" bo byl juz taki przypadek ze moderator dał wp za taki słowko. a zwyklego uzytkownika forum jak sie obraza jego druzyne to nawet nie reaguja :roll:
Tak czasami jest. Jednak powiem, że jestem zadowolony, że usuwacie największych nabijaczy typu Nowaczka czy mathiaska, którzy się wypowiadali typu"Chcę zostać didżejem" a oni "Ja też". I to sa ich piekne odpowiedzi. I niech każdy nowy user niech się nie dziwi, że uzytkownik mathiasek ma 1500 postów, ale niech wie że 1499 to posty nabite.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 maja 2005, 12:51

LAZIO pisze:co do modów. moje zdanie jest takie
Z tym się nie zgodzę. Od niedawna doszedł nowy punkt w regulaminie mówiący o tym, że możemy karać za przekręcanie nazw klubów. Czyli teraz jak ktoś napisze "Lacjo", "Jufentus", "sReal" czy "Miriam" (i oczywiście wiele innych nazwe klubów, których nie wymieniłem) dostanie WP. Nie widziałem żeby ktoś dostał ostrzeżenie za napisanie, że jakiś klub jest słaby :roll: ale niech Ci już będzie. Kłocić się nie będę...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”