Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 16

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 15 sty 2005, 21:24

Pisakk pisze:Mazi - wrzuć na luz. Każdy ma prawo się wypowiać na forum (o ile nie łamie regulaminu), a to że poglądy użytkownika Axel'a Hammonda są jak by to powiedzieć - "lekko kontrowersyjne", to tylko wpływa dobrze na poziom dyskusji na tymże forum. Po prostu spróbuj znaleźć kontrargumenty a nie skupiaj uwagi na obmyślaniu jakichś wymyślnych wiązanek. To tyle.
Pisakk tylko pragne zauwazyc ze te bzdury ktore wypisuje Axel juz dawno zostały zdementowane przez klub!!! I pierprzenie o jakies wyprzedazy i podawanie nieprawdy w postaci 12-milonowej dziury budzetowej nie podnosi poziomu dyskusji bo ile razy mam pisac wkolko to samo ze nie ma wyprzedazy i dlug ie wynosi 12 mln???

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 15 sty 2005, 22:17

Axel Hammond pisze:Widzę, że większość forumowiczów z niecierpliwością czeka na upadek Krakowian (wnioskuję po wypowiedziach w tym temacie). No, panowie, nie martwcie się. Z 12-milionowym długiem (cytuje za tygodnikiem Piłka Nożna, najbardziej fachowym pismem o piłce w kraju) nie da się daleko pociągnąć. Ostatnia nadzieja to wyprzedaż piłkarzy. Już poleciał Gorawski, w kolejce czekają Żurawski i Szymkowiak. A słabawi juniorzy (brożki, Nawotczyński, Kwiek) mistrzostwa nie zdobędą. Cuda się zdarzają w Pucharze Polski, ale nie w lidze. Możemy już powoli gratulować Legii mistrzostwa Polski, choć już sam nie wiem co gorsze. Chyba jednak mistrzostwo dla Wisły byłoby czyms podlejszym.
Ja w tym samym piśmi8e co ty przeczytąłem że dług nie wynosi 12 mln a zaledwie 8:) a jeśli chodzi o wypowiedzi innych, skoro ten temat jest na topie to czemu nie można na niego rozmawiać?? Nie pamiętam gdzie ale wyczytałem że Cupiał chce Wisłę sprzedać a zainteresowani są nią działacze CSKA Moskwa powiązani z Romanem Abramowiczem ale sam w to nie wierzę i traktuję to jako plotkę;) Mam nadzieję że temu klubowi nic złego się nie stanie bo w końcu w ostatnich latach to on jest wizytówką naszego kraju choć ostatnio nie wiedzie mu się najlepiej, ale mam nadzieję że powtórzy ten sam wyczyn i zajdzie równie dalego jak niegdyś to było chyba 1/8 finału o ile dobrze pamiętam jeśli nie to mnie poprawcie.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 15 sty 2005, 22:20

kamuflasz pisze:
Axel Hammond pisze:Widzę, że większość forumowiczów z niecierpliwością czeka na upadek Krakowian (wnioskuję po wypowiedziach w tym temacie). No, panowie, nie martwcie się. Z 12-milionowym długiem (cytuje za tygodnikiem Piłka Nożna, najbardziej fachowym pismem o piłce w kraju) nie da się daleko pociągnąć. Ostatnia nadzieja to wyprzedaż piłkarzy. Już poleciał Gorawski, w kolejce czekają Żurawski i Szymkowiak. A słabawi juniorzy (brożki, Nawotczyński, Kwiek) mistrzostwa nie zdobędą. Cuda się zdarzają w Pucharze Polski, ale nie w lidze. Możemy już powoli gratulować Legii mistrzostwa Polski, choć już sam nie wiem co gorsze. Chyba jednak mistrzostwo dla Wisły byłoby czyms podlejszym.
Ja w tym samym piśmi8e co ty przeczytąłem że dług nie wynosi 12 mln a zaledwie 8:) a jeśli chodzi o wypowiedzi innych, skoro ten temat jest na topie to czemu nie można na niego rozmawiać?? Nie pamiętam gdzie ale wyczytałem że Cupiał chce Wisłę sprzedać a zainteresowani są nią działacze CSKA Moskwa powiązani z Romanem Abramowiczem ale sam w to nie wierzę i traktuję to jako plotkę;) Mam nadzieję że temu klubowi nic złego się nie stanie bo w końcu w ostatnich latach to on jest wizytówką naszego kraju choć ostatnio nie wiedzie mu się najlepiej, ale mam nadzieję że powtórzy ten sam wyczyn i zajdzie równie dalego jak niegdyś to było chyba 1/8 finału o ile dobrze pamiętam jeśli nie to mnie poprawcie.

Prosze o zalozenie dzialu alex hammond

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 16 sty 2005, 0:38

Wiggles pisze:
Pisakk pisze:Mazi - wrzuć na luz. Każdy ma prawo się wypowiać na forum (o ile nie łamie regulaminu), a to że poglądy użytkownika Axel'a Hammonda są jak by to powiedzieć - "lekko kontrowersyjne", to tylko wpływa dobrze na poziom dyskusji na tymże forum. Po prostu spróbuj znaleźć kontrargumenty a nie skupiaj uwagi na obmyślaniu jakichś wymyślnych wiązanek. To tyle.
Pisakk tylko pragne zauwazyc ze te bzdury ktore wypisuje Axel juz dawno zostały zdementowane przez klub!!! I pierprzenie o jakies wyprzedazy i podawanie nieprawdy w postaci 12-milonowej dziury budzetowej nie podnosi poziomu dyskusji bo ile razy mam pisac wkolko to samo ze nie ma wyprzedazy i dlug ie wynosi 12 mln???
Poproszę o ostrzeżenie dla tego pana. Ja za użycie identycznego słowa w identycznym kontekście je dostałem, a prawo jest równe dla wszystkich (choć osobiści się z nim nie zgadzam w wielu sprawach). To nic, że jesteś moderatorem. Powinieneś dawać przykład, a tak... Skoro ty możesz, to i inni? A klub sobie może dementować (a co ma zrobić?). Jak powie, że ma taką dziurę, odstraszy ewentualnych kontrahentów już na starcie. A tak Cupiał liczy, że może uda mu się zaciemnić obraz, rozmyć fakty...
kamuflasz pisze:
Wisła wizytówką naszego kraju? Nie rozśmieszaj mnie, a z reszty forumowiczów nie rób idiotów. Taka wizytówka, która kompromituje się z Anderlechtem, Realem, Valerengą, Tbilisi (mam wymieniać dalej?)... Owszem, doszli raz do 1/8 Pucharu UEFA, ale to było dawno i nieprawda. Nikt już tego nie pamięta, obecnie każdy czerwieni się ze wstydu przed znajomymi Gruzinami, którzy podczas wizyty w naszym kraju śmieją się z nas i z naszej wizytówki.
Powiedz mi, w którym miejscu wyczytałeś, że dług Wisły wynosi 8 mln? Będę skłonny ci uwierzyć.
Nowaczek pisze:Prosze o zalozenie dzialu alex hammond
Ile razy mam wam powtarzać, żebyście nie przekręcali mojego imienia. Mam nadzieję, że to zwykłe literówki, bo jeśli złośliwości, to ja również mogę zacząć być złośliwy.
Co do pomysłu z działem - nie przesadzajmy. Ale temat mógłbym jakiś mieć, bo gdzie się nie wypowiem to zaraz jakieś pretensje i wyrzuty.

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 16 sty 2005, 0:45

Poproszę o ostrzeżenie dla tego pana. Ja za użycie identycznego słowa w identycznym kontekście je dostałem, a prawo jest równe dla wszystkich (choć osobiści się z nim nie zgadzam w wielu sprawach). To nic, że jesteś moderatorem. Powinieneś dawać przykład, a tak... Skoro ty możesz, to i inni?
Sorry Alex. To Ty nie wiesz wg prawa są "równi i równiejsi". A jeśli chodzi o Ciebie to w ogóle prawo jest całkowicie krzywdzące. Wszyscy Cię krzywdzimy tymi swoimi 'postami'. Przykro mi. :(

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 16 sty 2005, 0:50

Ashantos pisze:
Poproszę o ostrzeżenie dla tego pana. Ja za użycie identycznego słowa w identycznym kontekście je dostałem, a prawo jest równe dla wszystkich (choć osobiści się z nim nie zgadzam w wielu sprawach). To nic, że jesteś moderatorem. Powinieneś dawać przykład, a tak... Skoro ty możesz, to i inni?
Sorry Alex. To Ty nie wiesz wg prawa są "równi i równiejsi". A jeśli chodzi o Ciebie to w ogóle prawo jest całkowicie krzywdzące. Wszyscy Cię krzywdzimy tymi swoimi 'postami'. Przykro mi. :(
Nie, ja nie znam takiego prawa. Użytkownik Wiggles już raz złamał regulamin i dał sam sobie ostrzeżenie. teraz, żeby być honorowym powinien pójść za ciosem, być konsekwentnym i wlepić sobie drugie. To jedyne wyjście z tej sytuacji.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 sty 2005, 1:24

Axel Hammond pisze: Ale temat mógłbym jakiś mieć, bo gdzie się nie wypowiem to zaraz jakieś pretensje i wyrzuty.
ja tez chce swoj :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 16 sty 2005, 11:02

Axel Hammond pisze:
Ashantos pisze:
Nie, ja nie znam takiego prawa. Użytkownik Wiggles już raz złamał regulamin i dał sam sobie ostrzeżenie. teraz, żeby być honorowym powinien pójść za ciosem, być konsekwentnym i wlepić sobie drugie. To jedyne wyjście z tej sytuacji.
bla bla bla :) Wyjsciem z sytuacj bedzie to jak przestaniesz tu pisac nieprawde co jest rownoznaczne z kłamstwem. Dziekuje za uwage. Ostrzezenie sobie drugiego juz nie dam. Jak cos to niech to zorbi inny moderator a jak cos Ci nie pasuje to napisz skarge na mnie do administratora.

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 16 sty 2005, 11:35

kamuflasz pisze:
Axel Hammond pisze:Wisła wizytówką naszego kraju? Nie rozśmieszaj mnie, a z reszty forumowiczów nie rób idiotów. Taka wizytówka, która kompromituje się z Anderlechtem, Realem, Valerengą, Tbilisi (mam wymieniać dalej?)... Owszem, doszli raz do 1/8 Pucharu UEFA, ale to było dawno i nieprawda. Nikt już tego nie pamięta, obecnie każdy czerwieni się ze wstydu przed znajomymi Gruzinami, którzy podczas wizyty w naszym kraju śmieją się z nas i z naszej wizytówki.
Powiedz mi, w którym miejscu wyczytałeś, że dług Wisły wynosi 8 mln? Będę skłonny ci uwierzyć.
Już ci Axel mówię przeczytałem to w numerze 51-52 Piłki Nożnej artykuł na stronie 53 pisze tam że Wisła ma zadłużenie z odsetkami względem Telefoniki 80 mln zł a porażka w Tibilisi wynosi 7,5 mlz zł strat, więc zachęcam wszystkich chetnych do lektóry. A jeśli chodzi o wizytówkę naszej Ligi to pokaż mi klub który w ostatnich pięciu latach osiągnoł więcej niż Wisła??

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 16 sty 2005, 11:44

Kolejno zawdi, Axel Hammond, Ashantos, Nowaczek ostrzeżenia za posty nie na temat.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sty 2005, 13:20

jeszcze jeden!! jeszcze jeden!! jeszcze jeden!! jeszcze jeden!! jeszcze jeden!! wp dla alexa i ciao;]

a tak zeby nie odjeżdzac od głownego tematu;]

Pisakk>>> noi co?? ja moge wrzucic na luz, ale mnie szlag trafia jak mu sie wmawia tygodniami ze najoficjalniejsze żrodło(czyli klub) dementuje te plotki to on dalej swoje popaprane wiadomosci daje...ciekawe czy t bys sie niezdenerwowal...mi to wisi moze pisac ze pilkarze jak i klub Wisła Kraków jest najgorsza, ale tylko jesli tak bedzie...a sie niezanosi...

Wiggles>> ale on tego nieprzyjmuje do wiadomosci...

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 16 sty 2005, 17:57

kamuflasz pisze:
Axel Hammond pisze:Wisła wizytówką naszego kraju? Nie rozśmieszaj mnie, a z reszty forumowiczów nie rób idiotów. Taka wizytówka, która kompromituje się z Anderlechtem, Realem, Valerengą, Tbilisi (mam wymieniać dalej?)... Owszem, doszli raz do 1/8 Pucharu UEFA, ale to było dawno i nieprawda. Nikt już tego nie pamięta, obecnie każdy czerwieni się ze wstydu przed znajomymi Gruzinami, którzy podczas wizyty w naszym kraju śmieją się z nas i z naszej wizytówki.
Już ci Axel mówię przeczytałem to w numerze 51-52 Piłki Nożnej artykuł na stronie 53 pisze tam że Wisła ma zadłużenie z odsetkami względem Telefoniki 80 mln zł a porażka w Tibilisi wynosi 7,5 mlz zł strat, więc zachęcam wszystkich chetnych do lektóry. A jeśli chodzi o wizytówkę naszej Ligi to pokaż mi klub który w ostatnich pięciu latach osiągnoł więcej niż Wisła??
Tak, sama porażka z Tbilisi istonie przyniosła 7,5 mln strat. Ale nie zapominaj o stratach związanych z brakiem awansu do LM w tym roku i w latach poprzednich (a także o Valernedze). To wszystko w sumie może dać te 12 mln o które się tutaj rozchodzi. No i odszkodowanie dla Kasperczaka, które w świetle przepisów FIFA powinno zostać wypłacone. Milion euro = 4 mln złotych. Oj sypie wam się Wisełka, sypie. Ale nie martwcie się. Na pewno jakiś nowy klub zbuduje swoją potęgę na pieniądzach jakiegoś desperata i chętnie przygarnie bezdomnych kibiców zdegradowanej Wisły.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sty 2005, 18:15

o kolejne bzdury... jaki milion euro??!! około 800-900 tysięcy. na pewno nie milion...

zdegradowane to chyba GKS bedzie... nie takie kluby miały nie takie kłopoty i jakos zostawaly w najwyzszej klasie rozgrywkowej. ba! i to z sukcesami(mistrz)...

a bezdomny to ty chyba jestes i Ci juz szajba odbija równo...

Awatar użytkownika
zawdii
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zawdii » 16 sty 2005, 18:36

Mazi pisze:o kolejne bzdury... jaki milion euro??!! około 800-900 tysięcy. na pewno nie milion...

zdegradowane to chyba GKS bedzie... nie takie kluby miały nie takie kłopoty i jakos zostawaly w najwyzszej klasie rozgrywkowej. ba! i to z sukcesami(mistrz)...

a bezdomny to ty chyba jestes i Ci juz szajba odbija równo...
wisla ma dlugi i na pewno w nastepnych latach nie bedzie rozowo a 800-900 tys to prawie milion. a co do kibicow, to urosli jak grzyby po deszczu, pewnie jak jakas inna druzyna dojdzie do drugiej rundy puch. uefa to tez sie szal zrobi.

p.s. co to za wyrazenie szajba odbija, jak nie potrafisz normalnie rozmawiac to noze sie nie wypowiadaj.

peace

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 sty 2005, 18:43

taa?? patrz na jego nowy watek w temacie ogłoszenia bodajze...nic dodac nic ujac od tego wyrazenia...a poza tym ja umie rozmawiac a on nie..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”