DJ tiesto - Forever today
armin van buuren - burned with desire (brian cross rmx)
Embrace - Ashes ?
Wielkie dzięki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 29 lip 2006, 22:38
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 29 lip 2006, 23:29
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 lip 2006, 0:39
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 30 lip 2006, 10:23
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 30 lip 2006, 11:10
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 30 lip 2006, 13:12
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 lip 2006, 13:21
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 30 lip 2006, 13:37
Sprawdź:RóżA pisze:Dobra, teraz mam dla Was zadanie i to bardzo ważne![]()
Wczoraj na imprezie (po raz klejny z resztą) słyszałem zajebistą piosenkę- tylko jest problem- ani artysty, ani tytułu, ani nawet zbyt dobrze słów nie pamiętamWim jedynie, że jest to dość ostra techniawka i koleś śpiewa po niemiecku aj cwaj draj fija, mozyl mozyl thun (nawet nie wiem jak to się pisze, i co znaczy, bo niemieckiego się nie uczę
). Jak by ktoś to znał, to zadowolę się nawet samym tytułem
Ponawiam prośbę!Manumef pisze:Poszukuje utworku gdzie słychać takie oto słowa: Is this love that I'm feeling, Is this the love that I've been searching for,
Is this love or am I dreaming... Niestety nie znam ani wykonawcy, ani także tytułu. Utwór ten słychać ostanio w radio, a jest to chyba przeróbka dawnego przeboju grupy Whitesnake.
Byłbym zobowiązany, gdyby ktoś mi pomógł
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 lip 2006, 13:52
Wpisz slowa w google- KLIK. Mam nadzieje, ze pomoglemManumef pisze:Ponawiam prośbę!Manumef pisze:Poszukuje utworku gdzie słychać takie oto słowa: Is this love that I'm feeling, Is this the love that I've been searching for,
Is this love or am I dreaming... Niestety nie znam ani wykonawcy, ani także tytułu. Utwór ten słychać ostanio w radio, a jest to chyba przeróbka dawnego przeboju grupy Whitesnake.
Byłbym zobowiązany, gdyby ktoś mi pomógł
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pacyffeczka » 30 lip 2006, 13:54
niestety to tez nie jest taspyrczak pisze:hhmm... niestety jakas popsuta wersja Rolling Eyes
o lol Shocked co za wpadka, sorry Wink szukalem ale znalazlem tylko cos takiego, nie wiem czy o to Ci chodzi Smile
http://www.sendspace.com/file/g6c39d
pacyffeczka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 30 lip 2006, 13:56
Niestety, nie. Jak napisałem, jest to chyba przeróbka utworu grupy Whitesnake.olson pisze:Wpisz slowa w google- KLIK. Mam nadzieje, ze pomoglemManumef pisze:Ponawiam prośbę!Manumef pisze:Poszukuje utworku gdzie słychać takie oto słowa: Is this love that I'm feeling, Is this the love that I've been searching for,
Byłbym zobowiązany, gdyby ktoś mi pomógł.
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 30 lip 2006, 15:44
RóżA pisze:Dobra, teraz mam dla Was zadanie i to bardzo ważne Wink
Wczoraj na imprezie (po raz klejny z resztą) słyszałem zajebistą piosenkę- tylko jest problem- ani artysty, ani tytułu, ani nawet zbyt dobrze słów nie pamiętam Laughing Wim jedynie, że jest to dość ostra techniawka i koleś śpiewa po niemiecku aj cwaj draj fija, mozyl mozyl thun (nawet nie wiem jak to się pisze, i co znaczy, bo niemieckiego się nie uczę Wink ). Jak by ktoś to znał, to zadowolę się nawet samym tytułem Wink
pacyffeczka pisze:Kto ma nowa nutke Bob'a Sinclar'a ? Rolling Eyes
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 30 lip 2006, 17:34
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: asiulqa_117 » 30 lip 2006, 17:44
asiulqa_117
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio