Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 paź 2010, 23:33
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2010, 23:46
Wilmore pisze:Zaraz wywalą Skorżę, który sobie nie radzi z charakterami własnych piłkarzy i Legia będzie grała lepiej.
Mam nadzieję, że go wywalą. Tylko kto za niego? Czesio? Wolne żarty. Jeżeli ktoś ma budować drużynę na obcokrajowcach, a do tego ma wymóc szacunek na piłkarzach, to jak mam to funkcjonować? Skorżę taki Manu i Mezenga ma w dupie, bo koleś z fryzurą ładniejszą od Bajorowego nocnika jest dla nich nikim. Czemu przy takim stadionie, przy kasie, przy dobrych intencjach nie ściągniemy trenera z nazwiskiem? Jakby przyszedł jakiś coach co ma sukcesy w europejskiej piłce, to gówno by mnie obchodziło, że Iwański ma jakieś wąty. Nic w życiu nie ugrał, nie osiągnął, więc morda w kubeł. Zacznijmy myśleć rozwojowo, ściągnijmy kogoś kto nie tylko weźmie kasę, ale też pomoże ułożyć cały klub. Taki menager, a nie tylko trener.czeher pisze:No zalozmy, ze wywala Skorze...
Jeżeli ktoś dalej sądzi, że Rybus, Borysiuk i Rzeźniczak to talenty to jest debilem i niech idzie się spałować do kibla. Rzeźnik nie potrafi biegać, dośrodkować, a o byciu bocznym obrońcą nie ma zielonego pojęcia. Borysiuk ma uderzenie, ma podanie, lecz nikt go nie potrafi niczego nauczyć, pokazać, wpłynąć na niego. Koleś się zakochał w sobie i ma w dupie czy będzie lepszy. Zgarnia taką kasę, że może popić, podupczyć i pobawić się, a do tego odłoży na starość. A tak naprawdę jest piłkarzem jakich mamy na pęczki. Gdyby nie takie zamieszanie wokół niego i zajebisty PR jaki mu Legia zrobiła, to mógłby pomarzyć o zawodowym graniu. Jak słyszę, że Smuda podnieca się Rybusem, to mam ochotę kupić snajperkę i z kortów wykonać wyrok.Jarzinho pisze:Jeśli ktoś wychodzi z ludźmi pokroju Antolovicia, Komorowskiego, Rzeźniczaka, Borysiuka to nie ma większych szans, żeby to wypaliło.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 paź 2010, 23:53
No wiem. Dlatego nie spodziewam się tytułu dla Legii (chyba że znów będą wałki jak za Wdowczyka i kupiony tytuł), ale stawianie Lechii czy Jagielloni wyżej od Wisły to już nieporozumienie. Teraz jest fajnie, ale ile takich ekip było w poprzednich latach. Co najwyżej czeka nas kolejny sezon jak z Zagłębiem i Bełchatowem, gdy cała czołówka dołowała (teraz Lech stawia na Europę, Wisła przechodzi rewolucję, a Skorża jest niezdolny do przekonania do siebie piłkarzy), a gdy zaczęli cokolwiek grać, to z czołówki przejściowej nie było czego zbierać.a nie wiesz ze z gowna bicza nie ukrecisz?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 paź 2010, 3:39
Jestem za. Czas na wielkie transfery poprzez dobrego menagera.emu przy takim stadionie, przy kasie, przy dobrych intencjach nie ściągniemy trenera z nazwiskiem?
Zyjesz jak jak WWA wiec pewnie wiesz ze Rzeznik to ladnie bryluje w stolecznych klubach. Swego czasu po jakims meczu pilem z nim w platynie kiedy 1/4 Legii bawila sie w platynie. Niestety Warszawa czasem przerasta chlopaczkow.Rzeźnik nie potrafi biegać, dośrodkować,
znowu... dopamina moze ci pomocDlatego nie spodziewam się tytułu dla Legii (chyba że znów będą wałki jak za Wdowczyka i kupiony tytuł)
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 paź 2010, 4:59
Wiem... Miał fajną dziewczynę, to zamienił na jakiegoś trzepaka, no cóż... Lansik musi być, a z przerostem masz rację. Podstawa jest taka, że nie ma w Legii starszyzny. Kto krzyknie, kto przyprowadzi do porządku? Kiedyś jak w latach 90tych taki starszak krzyknął, to młody nie wiedział, czy ma spierdalać, czy nie. A teraz? Kto ma to zrobić? Kiełbowicz? Nie ośmieszajmy się... Choto? Kolesia nie interesuje za bardzo to, gdyż ma rodzinę, dzieci, inny sposób życia, a pomimo tego, że gra u nas tyle lat, to ma to wiecie gdzie. Iwański dbał o własny interes, więc niech spier.... Gniazdowy zaintonował po wczorajszym meczu obrażanie Surmy! Debilizm i prymitywizm. Może i Krakus, może niektórym podpadł, sam przyznam, że jego ostatki w Legii mnie wkurzały, lecz rok temu poznałem go, pogadałem sobie z nim i powiem, że dziś takiej osobowości brakuje w szatni.Bienias pisze:Zyjesz jak jak WWA wiec pewnie wiesz ze Rzeznik to ladnie bryluje w stolecznych klubach. Swego czasu po jakims meczu pilem z nim w platynie kiedy 1/4 Legii bawila sie w platynie. Niestety Warszawa czasem przerasta chlopaczkow.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 paź 2010, 9:17
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 paź 2010, 9:42
Skup się na Barcelonie.Bienias pisze: Jezeli nie to skup sie na ukochanym Milanie.On na 100% wiecej kupowal w 1 sezonie niz Legia w calej historii.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 paź 2010, 12:15
na 100% dzis o 19Skup się na Barcelonie.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 paź 2010, 12:23
Być może nie jestem w temacie, ale co ma Barcelona do wątku korupcji.Rezus pisze:Skup się na Barcelonie.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 paź 2010, 13:01
Wystarczy przeczytać:Jarzinho pisze:Być może nie jestem w temacie, ale co ma Barcelona do wątku korupcji.
Jest kibicem Barcelony, wypowiada się o Legii (trochę zrozumiałe) i wpieprza w to jeszcze Milan, o którym nie ma zielonego pojęcia.Bienias pisze: Jezeli nie to skup sie na ukochanym Milanie.On na 100% wiecej kupowal w 1 sezonie niz Legia w calej historii.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 paź 2010, 13:15
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 paź 2010, 13:23
Wymieńbagg pisze:na szczescie w warszawie sa jeszcze pilkarze, ktorym zalezy na kibicach
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 paź 2010, 14:08
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 paź 2010, 14:26
I pozostanie 15kolejekWilmore pisze:Wisła z obecnym potencjałem kadrowym przepracuje odpowiednio zimę (to będzie prawdziwy test Holendra, czyli przekonanie do swoich metod piłkarzy na zgrupowaniach, jeśli w ogóle dotrwa) i będzie od nich lepsza
wow widze, ze jednak potrawisz poslugiwac sie emotami, a rozumiesz tez czasem ich znaczenie?Wilmore pisze:Trener wie co robi i o ile nie będzie jakiś desperackich ruchów ze strony Cupiała, to się obroni wynikami. A już stawianie Wisły jako kandydatów do spadku/czegokolwiek innego na równi z Legią to
oczywiscie to bylo z ironia... dla takich zespolow lokata w srodku stawki to porazkaczeher pisze: Legia walczaca o utrzymaniemoze razem z Wisla
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 paź 2010, 14:40
Dziewicki, Gołębiewski ok, ale proszę Cię, z Trałką mnie nie rozśmieszaj...bagg pisze:dziewicki ktory podczas kontuzji przychodzil na kamienna.
golebiewski, tralka
Tak samo Legia walczy o utrzymanie jak Wisła i Lech, a nawet Jagiellonia. 19 pkt jeszcze jej tego nie gwarantuje.Wilmore pisze:Trener wie co robi i o ile nie będzie jakiś desperackich ruchów ze strony Cupiała, to się obroni wynikami. A już stawianie Wisły jako kandydatów do spadku/czegokolwiek innego na równi z Legią to![]()
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio