AC Milan (zbiorczy) - Strona 16

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 10 kwie 2005, 20:58

Milan w ten weekend miał wielkiego fuksa, Juventus tylko zremisował dzięki Ibrahimowiciowi, Milan teraz powinien się poważnie skupić, wygrywać mecz za meczem w LM jak i w Serie A i spokojbie zdobyć te oba trofea.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 21:02

milan nie powinien lekcewazyc przeciwnika jesli chce miec mistrza

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 10 kwie 2005, 21:11

No tak, jak już wcześniej napisałem, Milan do końca musi być zdeterminowany.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 21:13

magus pisze:No tak, jak już wczesniej napisałem, Milan musi być do końca zdeterminowany.
widzisz tez masz 2 posty

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 23:10

Milan - Brescia 1:1, Zaza co powiesz o golu Rui Costy ? :)

Milan miał sytuację, ale zagrał nieskutecznie, mecz ogólnie 50 - 50 %, dobrze, że Juve też się potknęło :wink:.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 kwie 2005, 23:53

Uchi_UfFy pisze:Milan - Brescia 1:1, Zaza co powiesz o golu Rui Costy ? :)

Milan miał sytuację, ale zagrał nieskutecznie, mecz ogólnie 50 - 50 %, dobrze, że Juve też się potknęło :wink:.
Nie wiem co powie Zaza, ale ja Ci powiem, że gol przecudny.
Przypomniał mi troche tego Figo w meczu z ManUtd, w LM kilka lat temu. Perfekta golazzo.

PS. Juve zdobędzie Scudetto :P

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 11 kwie 2005, 0:01

Bonso pisze:
Uchi_UfFy pisze:Milan - Brescia 1:1, Zaza co powiesz o golu Rui Costy ? :)

Nie wiem co powie Zaza, ale ja Ci powiem, że gol przecudny.
Przypomniał mi troche tego Figo w meczu z ManUtd, w LM kilka lat temu. Perfekta golazzo.

PS. Juve zdobędzie Scudetto :P

:), albo gol Maniche z meczu z Holandią w Euro 2oo4.Tylko, że tamto było bliżej linii.Dziwi mnie tak dziwny mecz, po tak dobrym "dżihadzie" z Interem.Wiadomo-oszczędzają się na rewanż, ale bez przesady, 0:0 nie było w pierwszym meczu :wink:.Brescia chyba miała więcej sytuacji :o , w Mediolanie :o .

Atutem Milanu będzie mecz u siebie z Juve.Jeżeli Gran Derby w tym sezonie może też jako tako wyłonić mistrza, to ten mecz to jest dopiero GRANDE DERBY D'ITALIA :!: :)

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 15 kwie 2005, 22:37

wie ktos moze, czy gol Shewy sie liczy? niby uznali to za walkower, czyli teoretycznie nie powinien, ale na ofocjalnej polskiej stronie Milanu, czytalam ,ze i zolta kartka Nesty i gol Shewy sie licza..

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 15 kwie 2005, 23:02

forzaROSSONERI pisze:wie ktos moze, czy gol Shewy sie liczy? niby uznali to za walkower, czyli teoretycznie nie powinien, ale na ofocjalnej polskiej stronie Milanu, czytalam ,ze i zolta kartka Nesty i gol Shewy sie licza..
Tak liczy sie ten gol Shevy w koncu zdobył go prawidłowo.
No w niedziele mecz ze Siena mysle ze ten mecz Milan pewnie wygra moze 3-0 choc Siena bedzie napewno wlaczyła no ale teraz kazdy punkt jest na wage mistrzostwa nie moga tak zagrac jak z Brescia i Carlo b.dobrze o tym wie i napewno nie pozwoli im zlekcewazyc przeciwnika

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 15 kwie 2005, 23:40

aha, ok dzieki. tak sie wlasnie zastanawialam, bo na kazdje stronce pisalo co innego :)
ze Siena, tez mysle, ze spokojnie wygramy, co prawda Pirlo nie zagra, bo ma kontuzje, ale mam nadzieje, ze Rui Costa, albo ktos inny go godnie zastapi.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 0:56

No licza sie ale kartki tez sie licza jak piszecie i Sandro pauza może dobrze nawet bo sie "wyzeruje" Teraz Rino wraca na LM po pauzie... A w PSV zagrożeni są Van Bomel Cocu i Park i jeszcze ktoś czyli ciekawie

No teraz Siena - ostatnio z Bresci 1:1 :( i nawet cudowne bramka Manuela mi tego nie osłodziła. Mam nadzieje że Siene kąsn na dzien dobry po derbnach i 5:0 w dwumeczu mają teraz znow mecz o scudetto i Siena najważniejsza .... Ostatnio Macarone - Tardelli i 2:2 z Lecce ale co defensywa Sieny wyprawiala to max.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 16 kwie 2005, 13:38

co do Sandra, to dobrze ze teraz bedzie pauzowal, a nie w finale.

a co myslicie o duecie Sheva-Crespo? ostatnio mi sie wydawalo, ze Crespo lepiej gral bez niego, a w meczu z Interem co prawda Sheva wymiatal, ale za to Crespo w ogole byl nie widoczny. nie wiem, myslicie, ze lepiej Shevie sie bedzie gralo z Inzaghim? co z nim w ogole?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 kwie 2005, 13:56

Forza ROSSONERI Pauza Sandro w tym meczu to nie problem i oboje o tym wiemy :D Jak piszesałeś lepiej teraz niż w [ewentualnym] finale a Carlo zagra z Kaładze na prawe a Paolo w środku i też cool. :D A Jaap wraca drugi razy w tym sezonie [po MU] na stare śmieci oby tak samo sie zakończyło jak pojedynek z Diabłami ...

Duet Sheva - Crespo ?? Ja jestem zdania że Crespo w 100% wywiazał sie z zadań pod nie obecnośc Andriya. W tym momcie Ancelotti grał jednym napastnikiem Hernanem a za plecami Rui Costa i Kaka i to spełniło zwoje zadanie Hernan strzelał w super waznym mecach dwa razy MU i awans Roma na Olimpico i karyny wyprocowany i jeszcze kilka ini bramke. Ale teraz wrócił Wielki Sheva i Crespo ma inne troche zadanie. W derbynie widoczny ale to jest gracz który stoi przez 80 minut a w ostatnich 10 strzela dwie bramki. Jak Crespo odciaga uwage obrońców to Sheva strzela :D takze jest dobrze. Jak Pippo bedzie grał to jeszcze moze byc siekawiej ale to jest podobny tym gracza co Hernan. Co z Pippo ?? Teraz to ja sam nie wiem. Co prawda nie grał bardzo długo i Carlo ma łeb na karku i wie że musi go wprowadzic w gre gdy dojdzie do siebie w 101% mecz z Coppa z Udinese i wyjazd do Atalanty gdzie grał pokazał że nadaje sie już [nawet dwie bramki wypracował w tych meczach] ale Ancelotti i sztab medyczny moze ma inne zdanie.. Sadze że Prawdziwy Pippo wróci w nieoczekiwanym mąmecie sezonu i to jest juz bardzo blisko...

Pozdro !! **FORZA GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
Cudak
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 16 kwie 2005, 18:13

Niech się Milan cieszy, że udało mu się awansować do półfinału... i tutaj gra się skończy, ponieważ PSV jest za silne...
Oczywiście żartuję, ale droga do półfinału była dość prosta, a wystarczy spojrzeć na Chelsea, która po drodze musiała rozłożyć takie ekipy jak FC Barcelona czy Bayern Monachium...
W sumie to nie jest mi szkoda Interu, bardziej jest mi szkoda tego, ż AC Milan znalazł się w półfinale...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 kwie 2005, 21:06

Milan to wloski jedynak w polfinalach LM wiec w meczu z PSV bede kibicowal Rossonerrim jednak w razie finalu Milan - Liverpool bede za zespolem Jurka Dudka :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”