Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 16

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 maja 2005, 18:41

futbolowa pisze:Przyszły sezon zapowiada się ciekawie.
Może nareszcie będą porządne emocje do samego końca :twisted:
Oby tylko nie było wielu kontuzji, bo one najbardziej psują widowiską ;)

I oby tytuł Mistrza Anglii przypadł ManU :twisted: :wink:

PS. Właśnie! Gratulować trzeba Chelsea, a nie kibicom, bo co do szerości coniektórych mam obiekcje ;) [sezonowość mam na myśli :P].
Gratulować Chelsea na forum dyskusyjnym nie ma po co, gdyż działacze tegoż klubu (piłkarze i sekretarki również :P ) tego nie widzą. Pogratulować można jedynie kibicom, którzy od początku tego sezonu wspierali Londyńczyków swoim dopingiem przed telewizorem oraz dobrym słowem na forum pilka.pl ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2005, 18:47

Niech będzie.
A więc - tym najprawdziwszym, co z Chelsea byli jeszcze przed pojawieniem się Romana A. - szczerze i z całego serca gratuluję ;)

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 01 maja 2005, 22:20

Powiem tak, napewno jest na tym forum wiecej osob ktore lubia Chelsea od czasow Romka i "kochaja" ten klub bo jest obecnie jednym z najlepszych, a pewnie nawet 5 pilkarzy z przed 3 lat bedzie im trudno wymienic. Brawa naleza sie tym ktorzy sa z tym klubem dluugo, tym ktorzy jeszcze Gianfranco Zole pamietaja i byli z tym klubem "na dobre i na zle" :wink: Juz to mowilem dawno temu, ze Jose doprowadzi ten klub daleko i brawa dla niego ze potrafil zgrac te gwiazdki i zrobic z nich pozadna ekipe :D
pozdro dla prawdziwych fanow

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 maja 2005, 22:27

Prawdziwych fanow ?? :!: :!: :evil: :evil:

Co ty do cholery mowisz ?? Prawdziwy fan to taki, ktory kocha swoj klub na dobre i na złe, przegrywajacy czy wygrywajacy jest dla niego wszytkim. Ja nei jestem fanem Cheslea, ale bardzo ten klub szanuje, podziwiam i po prostu lubie ...

Tak sie sklada ze w;lasnie sledze jego poczyanania od momentu przysjcia Ranieriego do Chelsea i mozesz mowic ze lubie Chlesea bo maja kase i Mourinho. Racaj, Mourinho wspanaly szkoleniowiec ale co z tego ?? Czy mozna lubic klub za trenera??

Mysl czasem co poweisz, a jezeli ktos dopiero rok temu "odkryl" Chelsea i pokochałten klub juz za panowania Abramovicha to co powiesz ze nie jest prawdziwym fanem ?? Wstydz sie :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 01 maja 2005, 22:44

RoRo pisze:Prawdziwych fanow ?? :!: :!: :evil: :evil:

Co ty do cholery mowisz ?? Prawdziwy fan to taki, ktory kocha swoj klub na dobre i na złe, przegrywajacy czy wygrywajacy jest dla niego wszytkim. Ja nei jestem fanem Cheslea, ale bardzo ten klub szanuje, podziwiam i po prostu lubie ...

Tak sie sklada ze w;lasnie sledze jego poczyanania od momentu przysjcia Ranieriego do Chelsea i mozesz mowic ze lubie Chlesea bo maja kase i Mourinho. Racaj, Mourinho wspanaly szkoleniowiec ale co z tego ?? Czy mozna lubic klub za trenera??

Mysl czasem co poweisz, a jezeli ktos dopiero rok temu "odkryl" Chelsea i pokochałten klub juz za panowania Abramovicha to co powiesz ze nie jest prawdziwym fanem ?? Wstydz sie :roll:

POZDRO
Widze ze nieumiesz czytac ze zrozumieniem, przeczytaj moja wypowiedz dwa lub nawet trzy razy i wtedy napisz cos.
jezeli ktos dopiero rok temu "odkryl" Chelsea i pokochałten klub juz za panowania Abramovicha to co powiesz ze nie jest prawdziwym fanem ??
tak powiem bo taki kibic znal napewno ten klub wczesniej i go nielubil bo byli tylko sredniakami bez wiekszych osiagniec a teraz jak jest Abramovic to od razu sa wielkimi kibicami Chelsea bo wygrywa i jest na fali i jezeli chelsea by przegrywalo to by sie od nich odsuneli. Nie mowie tu o wszystkich kibicach, ale o takich ktorych napewno tu niebrakuje :!: Wiec sie niebulwersuj i nierzucaj, chyba ze powiedzialem o tobie i to cie tak zabolalo :!:
A jesli chodzi o mnie to nielubie tego klubu ale go szanuje

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 maja 2005, 22:47

No to tak samo jakbys powiedzial w 1999 roku ze ja nie jestem prawdziwym fanem Interu bo keidys nie znalem go a jak zaczal budowac ekipe to dopiero zaczelm go lubiec :wink:

Ja sie nie bulwersuje tylko fanow przybywa coraz to wiecej, inni wybieraja Banik Ostrava a inni Chelsea Londyn :wink: Nie tobie oceniac kto ejst prawdziwym fanem a kto nie ...

POZDRO

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 01 maja 2005, 22:53

RoRo pisze:No to tak samo jakbys powiedzial w 1999 roku ze ja nie jestem prawdziwym fanem Interu bo keidys nie znalem go a jak zaczal budowac ekipe to dopiero zaczelm go lubiec :wink:

Ja sie nie bulwersuje tylko fanow przybywa coraz to wiecej, inni wybieraja Banik Ostrava a inni Chelsea Londyn :wink: Nie tobie oceniac kto ejst prawdziwym fanem a kto nie ...

POZDRO
No dobra ale ja nikogo nieoceniam tylko powiedzialem jak jest i pozdrowilem prawdziwych fanow :wink:
No to tak samo jakbys powiedzial w 1999 roku ze ja nie jestem prawdziwym fanem Interu bo keidys nie znalem go a jak zaczal budowac ekipe to dopiero zaczelm go lubiec
Ale to jest inna sytuacja bo po przybyciu Abramovica do Chelsea, ten klub bardzo sie zmienil zaczelo byc o nim glosno o transferach, nowym trenerze i wtedy pojawili sie "wierni kibice". A jesli jestes prawdziwym fanem to powinienes wiedziec co kiedys sie dzialo, kto tam kiedys gral i jakie mieli osiagniecia :!: No dobra powiedzmy ze ktos jest wiernym fanem dopiero od czasow Romka, to dlaczego niebyl tym fanem wczesniej :?: odpowiedz jest prosta bo wtedy to byl przecietny klub :!:
dobra konczmy ta dyskusje :D
pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 maja 2005, 23:34

Chciałbym dzisiaj pogratulować Chelsea historycznego zwycięstwa. Do boju "The Blues"

Pozdrowienia dla Szalonego Romka i jego ekipy. Oby w następnym sezonie nie odświeżył składu dał szansę komuś kto nie kupuje tytułów :?

No i pozdrowienia dla Jose "EL Marriachi" Mourinho. Szacun ziom :!: Ważny nie tylko jest nie tylko sukces, ale i styl. A tego masz więcej niż Andrzej Gołota i Janek "Czerwone Lica" Tomaszewski razem wzięci.

Pozdrowienia dla ławki rezerwowej. Rozwijajcie (rozpijajcie) się dalej za ruble w angielskich klubach. Całoroczna imprezka i kasa z nieba, prawda Mutu?

Gratulacje dla zarządu za powiększenie liczby fanów, nawet w Anglii. Kiełbaski i piwko będzie lepiej schodzić.

Gratulacje dla samsunga. I tak Amica da za rok 20 mln ojro więcej i papa Koreo. Zawsze bedziecie się mogli reklamować na Kim Dzongu
CHELSEA LONDYN TYLKO DLA AMBITNYCH

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8746
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 maja 2005, 23:49

piwus pisze:Chciałbym dzisiaj pogratulować Chelsea historycznego zwycięstwa. Do boju "The Blues"

Pozdrowienia dla Szalonego Romka i jego ekipy. Oby w następnym sezonie nie odświeżył składu dał szansę komuś kto nie kupuje tytułów :?

No i pozdrowienia dla Jose "EL Marriachi" Mourinho. Szacun ziom :!: Ważny nie tylko jest nie tylko sukces, ale i styl. A tego masz więcej niż Andrzej Gołota i Janek "Czerwone Lica" Tomaszewski razem wzięci.

Pozdrowienia dla ławki rezerwowej. Rozwijajcie (rozpijajcie) się dalej za ruble w angielskich klubach. Całoroczna imprezka i kasa z nieba, prawda Mutu?

Gratulacje dla zarządu za powiększenie liczby fanów, nawet w Anglii. Kiełbaski i piwko będzie lepiej schodzić.

Gratulacje dla samsunga. I tak Amica da za rok 20 mln ojro więcej i papa Koreo. Zawsze bedziecie się mogli reklamować na Kim Dzongu
CHELSEA LONDYN TYLKO DLA AMBITNYCH
to co piszesz to jest po prostu smieszne, jak moderator moze sobie pozwolic na takie obrazanie jakiegokolwiek klubu, to ze nie jestes kibicem Chelsea, ze nie jestes zwolennikiem duzych pieniedzy w futbolu to nie oznacza ze musisz obrazac i pisac ironicznie nt. zawodnikow, pracownikow, trenera, sponsora czy zarzadu Chelsea !!

pozdrawiam prawdziwych kibicow futbolu

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2005, 2:20

Dziękuję to w założeniu miało być śmieszne :twisted:.
Obrażam tylko te pieniądze, które źle wpływają na wizerunek futbolu na świecie. Poza tym, to że jestem moderatorem nie znaczy, że wyzbyłem się z dnia na dzień własnych poglądów. Mogę chyba jeszcze nie darzyć sympatią wszystkich? Poza tym ten tekst jest tylko i wyłącznie kpiarski, nikogo nie chcę urazić. Napisałem jak to wygląda z mojego punkty widzenia. Nie obrażam zarządu, gratuluję tylko dobrej koniuktury w sprzedawaniu wizerunku klubu. Widać, że pieniądze kibiców przyciągają (widać to na przykładzie telefonikowców w Wiśle). Więc jeśli gdzieś napisałem nieprawdę, to nie przepraszam, ponieważ to SUBIEKTYWNA OPINIA :!:
Tak samo jak Twoja, że "ponieważ w Chelsea nie ma zawodników dobrze grających głową, to Grzesiu by idealnie tam pasował".
Nie muszę pisać ironicznie, ale mogę :wink:. No i tyle tego dobrego...

DOPRAWDY SKANDAL, ŻE MODERATOROWI SIĘ COŚ NIE PODOBA :!:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 maja 2005, 8:57

piwus pisze:DOPRAWDY SKANDAL, ŻE MODERATOROWI SIĘ COŚ NIE PODOBA :!:
No naprawdę... Potworne! :) To wprost niemożliwe.... ;)

Co do tematu: w przyszłorocznej edycji LM wystąpi aż 5 angielskich zespołów. Szanse Chelsea na zdobycie tego trofea w przyszłym roku maleją więc... :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 maja 2005, 9:03

mimek pisze:No dobra powiedzmy ze ktos jest wiernym fanem dopiero od czasow Romka, to dlaczego niebyl tym fanem wczesniej :?: odpowiedz jest prosta bo wtedy to byl przecietny klub :!:
Ja powiem tak.
Zawsze jest tak, że ktoś zaczyna lubić jakiś klub, za coś itd. Wiesz, jak ktoś dopiero zaczyna interesować się futbolem, może zacząć kibicować Chelsea i nie wolno mu zarzucić, że wcześniej olewał ten klub, bo był średniakiem.
Potrzebne są wielkie porażki Chelsea żeby sezonowi fani się wykruszyli i kibicowali innej, genialnej drużynie.

Z drugiej strony znam takie przypadki, które teraz za wieliich fanów The Blues się uważają, chociaż jeszcze rok tmu byli to wielcy fanatycy Arsenalu :roll:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 maja 2005, 9:11

mimek pisze:No dobra powiedzmy ze ktos jest wiernym fanem dopiero od czasow Romka, to dlaczego niebyl tym fanem wczesniej :?: odpowiedz jest prosta bo wtedy to byl przecietny klub :!:
Przecież to jasne, że klub się zaczyna lubić wtedy, gdy osiągnie jakis sukces bądź jest się z miasta klubu. No, ewentualnie jeszcze jak w klubie gra Polak, kolega itp. Nikt z Polski nie będzie polubi klubu z Anglii który cały czas przegrywa.
Ile Chelsea miała fanów 5 lat temu, a ile ma teraz?
Przecież gdyby Corinthians nie zdobyło klubowego MŚ to raczej bym ich nie lubił...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 02 maja 2005, 10:30

Ale co ty mówisz? ja fanem Evertonu zrobiłem się gdy oni mieli 17-16 miejsce w tabeli i walczyli o utrzymanie... np sezon temu Everton był 17 ja juz mu kibicowałem... 2 sezony temu the Toffies byli 16, a ja dalej byłem z nimi na dobre i na złe... Poza tym wyrosła w tym klubie wielka gwiazda Wayne Rooney, więc wtedy jeszcze bardziej kibicowałem temu klubowi... Żaden Polak tu daaawno nie grał, chyba, że liczyć Radzinskiego który ma polskie korzenie...A teraz gdy mają 4, ewentualnie 5 miejsce to pewnie kilku nowych fanów się pojawi...Może w końcu ktoś jakąś zrobi strone po polsku o Evertonie... Ja odkąd sie interesuje piłką kopaną zawsze kochałem Everton i nigdy to się chyba nie zmieni :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 maja 2005, 11:46

Wczoraj w sport + widziałem urywki mecz z 1955 roku gdy Chelsea zdobywała pierwsze mistrzostwo Angli w histori klubu. Wtedy Anglieska prasa pisała i mówiłe na tą mistrzosta drużyne "KACZORKI .... .. "" - tego trenera nie pamiętam nazwiska. To teraz chyba trzeba tradycje podtrzymać nie "Czerwony Romek i jego paka" czy "Bogacze za Stamforg Bridge" tylko może "Kaczorki Romek" albo inaczej może Macie jakies pomysły ?? hehe

P.S Tylko żeby było jasne nie mam nic do Chelsea zasłuzyli na tytuł i gratulacje ale Romek to w dzisiejszej piłce dzwine postać jedni go nie nawidza inni kochają a ja tylko szanuje wiec ksywa Czerwony Romek juz nie pasuje bo osiagna swój cel..

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”