Haxball - Strona 16

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Re: Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 sty 2011, 5:13

daj znac jak grasz, moxzemy 1v1 :lol:

ja tez mam sesje (w USA w liceach sa sesje! dziady) ale co tam. haxball wazniejszy :lol:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 sty 2011, 8:11

Cos za dluga ta drzemka. :cry: 4 godziny snu i trza wstac, bo Haxball czeka. :lol:

Kuzwa, wieczorem nie pogram, bo dziewczyna zmusila mnie do pojscia z nia i jej maloletnim braciszkiem na Opowiesci z Narnii. 3d filmik to moze i byloby calkiem, ale niestety w kinach nie ma wersji anglojezycznej, a dubbingu w filmie zdzierzyc nie moge. No i ten Haxball. :(

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 sty 2011, 8:19

Mam takie skromne pytanko. Kiedy zaczynamy turniej no i jakie sa finalne sklady?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 sty 2011, 8:24

Drugi dzień z rzędu przychodzi mi pracować po 4 godzinach snu. Muszę się ogarnąć.
Kuzwa, wieczorem nie pogram, bo dziewczyna zmusila mnie do pojscia z nia i jej maloletnim braciszkiem na Opowiesci z Narnii
To są ważniejsze rzeczy niż Haxball ?

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 sty 2011, 8:32

Drużyna United:
1. Kamil232
2. MGiggs
3. szura

Drużyna Real Madrid:
1. Kaczy
2. Etus2
3. RealFan

Drużyna FC Barcelona:
1, fejkenq
2. Bienias
3. baq

Drużyna VCF:
1. bartbuks
2. Lisek (w zależności kiedy będziemy grali )
3. Sammyy

Drużyna "Gwiazdy polskiej ekstraklasy":
1. MVB
2.
3. Aker

Druzyna Juventus FC:
1. arek_ahig
2. ulynif
3. maciek_88

FC Barcelona B - La Masia:
1. ddemon
2. MeToYou
3. keres

Arsenal FC:
1. fieldy
2. Duch
3. kyloloko

RNROH (ruch na rzecz odejścia Hodgsona):
1. Daaaamian
2. EnJoy's
3.

Zrobilem takie male podsumowanie. Mamy w tej chwili juz 9 druzyn. Mysle, ze wiecej niz 3 graczy w jednym zespole nie ma sensu, bo mija sie to z celem, gdyz kazdy chcialby pograc i pobawic sie z forum, a nie siedziec na lawie i czekac na swoja szanse. :D Takze jak gdzies bylo wiecej niz 3, to wpisywalem zgodnie z czasem zgloszen. Oczywiscie jezeli odpowiednie zespoly chca zrobic korekty, to wystarczy, ze tu napisza. Jezeli ktos chce byc tylko rezerwowym, to rowniez moze napisac.

Chec udzialu w forumowej lidze/turnieju wyrazili takze: cru, THEMANIEK, maestro, piwus, MaWiK, kulekfcb nie wiem czy Mentor chce pograc w lidze, bo nic nie pisal, a w haxballa gra. :D

Emdzej zwolnil jedno miejsce w druzynie "Gwiazdy polskiej ekstraklasy", jedno miejsce jest tez w RNROH (ruch na rzecz odejścia Hodgsona).
Takze zglaszac i dobierac sie. Pozostale 3 osoby, ktore nie beda mialy druzyny, w nagrode, ze zglosily sie najpozniej i nie ma juz miejsca w innych zespolach, moga wymyslec sobie nazwe wlasnej druzyny, aczkolwiek winna miec ona jakis zwiazek z pilka, zeby nie bylo wynalazkow typu: "Murzynskie Penisy", etc.

Wowczas bedziemy mieli zawrotna liczbe 10 druzyn. :mrgreen:
Wielu chetnych wiecej juz zapewne nie bedzie, takze mozemy poczekac do srody na zapisy, bo moze powstanie jeszcze kolejny team. Pozniej szybko ustalamy terminarz, bo chyba wiekszosc chce grac lige. Chyba, ze polecimy po calosci i obok ligi zrobimy dodatkowo puchar. :mrgreen:

Ustalimy tez czas rozgrywek. Mozemy grac calosc 10 minut, albo dwie polowki po 5 minut ze zmiana stron. Kapitanowie umawialiby sie na spotkanie, po czym musieliby powiadomic o jego terminie na forum. Dodatkowo, aby ograniczyc mozliwosc machlojek przy wynikach :lol: jedna/dwie osoby z innych ekip (nie wiecej ze wzgledu na mozliwosc lagow) mogliby obserwowac spotkanie danych druzyn.

Moge tez przygotowac 3 rozne zestawy terminarzy, jak juz skompletujemy zespoly, wyslac je osobie powszechnie uwazanej za uczciwa :D, fieldy'iemu, on dobierze numerki do nich i wowczas ktos wylosuje jeden z nich. To na wypadek gdyby oskarzano sie nawzajem o ulozenie terminarza pod konkretny zespol. :D

Takze juz w najblizszy weekend moglibysmy rozegrac pierwsza kolejke. :D
Dodatkowo mysle, ze jesli bedziemy grali mecz/rewanz, to najlepiej byloby grac systemem dwa spotkania w tygodniu, bo chyba kazdy, kto zadeklarowal sie do udzialu w lidze zdola wygenerowac na gre 20 minut w tygodniu. :P
Przy 10 zespolach 18 kolejek to i tak 9 tygodni zabawy, a jezeli dojdzie jeszcze puchar to nawet wiecej.

Takze zglaszac sie do srody, konczymy zapisy, robimy terminarz, ustalamy zasady, mamy 3 dni na zgrywanie sie i jazda. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 sty 2011, 8:42

Drużyna "Gwiazdy polskiej ekstraklasy" chętnie kogoś przyjmie w swoje szeregi. Jedno wolne miejsce w tym zacnym teamie, forumowiczu czy to nie jest Twój szczęśliwy dzień ?

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 04 sty 2011, 9:26

Może i mój ale za ***** nie mogę się tam dostać :x Łączy... łączy i ass blady :cry:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sty 2011, 11:40

ale gramy 3 vs 3, czy zawsze jeden będzie rezerwowy ?
czy może tak jak dana para sobie ustali, jedni 3 v 3, a inni 2 v 2 ? 2 na 2 moim zdaniem lepiej, bo nie ma bramkarzy i pada więcej bramek, c'mon - liczy sie spektakl :lol:
nie muszą być dodatkowe osoby, zawsze można screena zrobić i wrzucić na forum po meczu. założy sie osobny temat z wynikami i terminarzem, żeby było przejrzyście i będzie git.
Mentor nie gra ? bodaj najlepszy bramkarz z całego forum :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sty 2011, 11:53

RealFan uzależniłeś całe forum. Wiesz ile dziewczyn, żon, matek i pracodawców ma ochotę Cię zabić?
Cholera, przez to, że mi to uświadomiłeś, teraz będę się bał nawet podejść do okna.

Ale nie przeginajcie z tą trzecią i czwartą w nocy. :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sty 2011, 12:13

ja przed 2 się wczoraj zmyłem :)
w nocy się gra najlepiej bo nie ma lagów

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 sty 2011, 12:14

A zdążyłeś zobaczyc podwójną manitę?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sty 2011, 12:31

No i generalnie zgadzam się z fieldym, że 2 na 2 gra jest nawet ciekawsza niż 3 na 3, ale obie opcje są dobre.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sty 2011, 12:34

RealFan pisze:No i generalnie zgadzam się z fieldym, że 2 na 2 gra jest nawet ciekawsza niż 3 na 3, ale obie opcje są dobre.
jest więcej miejsca na indywidualne popisy :smile2: ale za to nie można grać z klepki, a takie bramki też są bardzo efektowne :p

podwójnej manity nie widziałem. Ale wczoraj kilka ich było :)

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 04 sty 2011, 12:41

fieldy pisze:podwójnej manity nie widziałem. Ale wczoraj kilka ich było :)
Ale nie tamte kilka, tylko chodzi o te w wykonaniu ekipy w pełnym składzie, będącej postrachem ligi w nadchodzącym sezonie :twisted:

3x3 daje więcej możliwości:
:arrow: spektakularne bramki po rozegraniu kilku piłek bez przyjęcia
:arrow: gra drużynowa "pełną gębą"
:arrow: możliwości taktyczne - ostatnio chyba bienias słusznie zauważył i był pod wrażeniem określając mianem wysokiego poziomu bo dopatrzył się indywidualnego krycia... , do tego jest jakaś tam obrona czy też bramkarz-libero :P , no i ofensywa.
:arrow: zacny doping, wczoraj na naszym meczu była jakaś Monika :p

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 94

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 04 sty 2011, 13:03

Ja tam wolę 3 na 3, jak się dobrze zgra to można zarąbiste akcje tworzyć. Przydałby się chat głosowy jak w CS :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”