Gattuso naprawdę ma coś z deklem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 16 lut 2011, 19:29
Lukassch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 16 lut 2011, 19:33
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 lut 2011, 19:37
Po meczu tak, faktycznie przeprosił. Że w trakcie meczu chciał Chorwata wyrzucić z boiska, który celowo kradł czas, to jest zupełnie zrozumiałe.A, no i faktycznie przeprosił.
Na papierze?Aha, Wilmore podaj optymalny twoim zdaniem skład Milanu. Najmocniejszy, jakim obecnie dysponujecie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lut 2011, 19:48
Oto chodzi, że w Piłce Nożnej są jakieś zasady, i wślizgiwanie się dwiema wyprostowanymi nogami to jest zagranie niebezpiecznie kumasz Petrze? To jest bandyctwo boiskowo, bo takie zagranie może nawet zakończyć karierę przeciwnika.Ale o co chodzi.
Chyba w Haxballu.Zagranie było czyściutkie
No tak to jeszcze wina Corluki, że Flamini zachował się jak debilA że ten partacz do wślizgu podłożył stopę poniewczasie to już jego problem.
Nie no to już cytat roku!i może sie bardziej sam siebie kontuzjować w ten sposób niż typ który robił mu wślizg.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2011, 19:54
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 lut 2011, 19:55
Ty tak na poważnie? Jezu nie wiem co napisać. Dziś pół forum przestrzegało mnie przed niejakim misiem, ale oficjalnie ogłaszam, że znokautowałeś go swoją wypowiedzią... Chłopie właśnie udowodniłeś wszystkim, że partnerem do dyskusji o futbolu jesteś... (tutaj brakuje mi słowa, jakim mogę to określić, gdyż z szacunku nie chcę Cię obrazić)petrdcm pisze:Ale o co chodzi. Zagranie było czyściutkie. Piłka daleko od zawodnika, atak ewidentnie wyłącznie z zamiarem na piłkę, zapewne zrobiony głównie dla pokazania siły i spektakularności bo zwyczajnie jedną nogą robiąc wślizg mógł to wybić ale chciał podkreślić jakość "pod publiczke". A że ten partacz do wślizgu podłożył stopę poniewczasie to już jego problem. Niemniej zgadzam się z tym że "sanek" nie powinno się robić nawet tak czyściutko zagranych. Chociażby właśnie z tego powodu że gość będzie chciał wykorzystać o zdobyć faul, i może sie bardziej sam siebie kontuzjować w ten sposób niż typ który robił mu wślizg.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2011, 19:56
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 16 lut 2011, 19:58
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2011, 19:59
Dziwnę, bo ja oglądam regularnie Milan od kilku lat i Gattuso nigdy nie przejawiał takich zachowań jak wczoraj. Trzeba rozróżnić agresywną ale fair play grę od boiskowego chamstwa w wykonaniu Flaminiego(tu nie mogę powiedzieć, że to pierwsze takie jego zachowanie).mete ogladalem jego popisy boiskowe, iskierki w oczach przez kilka lat, wscieklosc a wrecz amok.... i zasadniczo czulem, ze apogeum jego zachowania moze osiagnac rozmiary wczorajszego wydarzenia... tak wiec uwazam, ze to lezy niejako w jego kanonie
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 lut 2011, 20:01
A akcja z Poulsenem, bądź Lippim? To raczej nie jest normalne, choć ja przyzwyczajony jestem do podobnych akcji, gdyż w latynoamerykański ligach to prawie normamete pisze:Dziwnę, bo ja oglądam regularnie Milan od kilku lat i Gattuso nigdy nie przejawiał takich zachowań jak wczoraj.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lut 2011, 20:03
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2011, 20:03
Z Poulsenem to należy znać genezę tego "pojedynku".A akcja z Poulsenem, bądź Lippim? To raczej nie jest normalne, choć ja przyzwyczajony jestem do podobnych akcji, gdyż w latynoamerykański ligach to prawie norma
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 lut 2011, 20:04
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 lut 2011, 20:07
Mogę prosić o rozwinięcie myśli? Bo może o czymś nie wiem...mete pisze:Z Poulsenem to należy znać genezę tego "pojedynku".
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 lut 2011, 20:09
Poulsen + Totti 2004 + kopanie Kaki przez cały mecz + pyskówki Duńczyka w stronę Włochów przez cały mecz = Gattuso show po spotkaniubartbuks pisze:Mogę prosić o rozwinięcie myśli? Bo może o czymś nie wiem...mete pisze:Z Poulsenem to należy znać genezę tego "pojedynku".
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio