Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 16

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 29 sty 2006, 21:31

kapi88 pisze:Czyli bede musiał zaczynać Master League od nowa, czy tylko tego jednego save'a moge zostawić?
Spróbuj najpierw przenieść wszystko do innego folderu i odpalić grę. Albo zostaw option file i przenieś powtórki gdzie indziej. Jak to nie pomoże to pewnie instalowałeś jakiś patch typu' Wisła i Legia patch czy coś takiego'
a tu tylko ponowna instalacja gry pomoże.

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 151

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 14 lut 2006, 16:13

ma ktoś może tutorial do robienia bootpacków w PES5

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 22 lut 2006, 15:10

Pro evo 5 jest najlepsze fifa sie chowa. Ja gram Milanem taktyką 4-4-2.
Wysunięty napastnik to Gilardino(CF) która ma się niecofać(defence - low) i czekać na piłki, drugi napastnik to Schevchenko(SS) ,który ma cofać się po piłki(defence - normal) ale jednocześnie atakować i schodzic w środek pola karnego. Jako AMF mam Kake który ma defence - low ponieważ on z Gilardino jest odpowiedzialny za strzelanie goli lub dogrywanie do partnera w ataku (atak strzałka wprzód i na lewą strone). Na lewej stronie gra C.Seedorf(CMF) on jest jakby fałszywym skrzydłowym(defence - high)(atak - strzałka w przód i do środka boiska) czyli jest umiejscowiony na lewj flance ale ma schodzić do środka i zgrywac piłkę do Kaki by ten mógł z nią zrobić pożytek. Na prawej stronie jest Pirlo(CMF) który ma defence low ,ponieważ ma się wracać aby zająć miejsce wybiegającemu Cafu. Strzałki ataku ma do przodu i także w do środka najczęściej zgrywam nim długie piłki na Gilardino który odaję ją wbiegającemu Schevchence. DMF u mnie to Gattusso on ma przerywać ataki zespołu przeciwnego dlatego ma strzałki ataku w lewo i w prawo i defence high. W obronie od lewej mam Maldiniego który ma defence high i atack do przodu i do tyłu. Stam Nesta mają defence High i strzałki ataku do tyłu. Cafu jest ustawiony w ostatniej lini obrony i ma atack do przodu i defence normal by mógł wspomagać kolegów w ofensywie. Zapraszam na forum www.calik91.fora.pl tam znajdziecie np.opisy strzału np. Rabony w pesie gorąco zachęcam bo warto tam wejść i dużo innych ciekawych aspektów dotyczących pesa i nietylko

Bartass
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bartass » 14 mar 2006, 8:02

Witam. Mam następujący problem od soboty zacząłem grać w PESA wszystko chodziło bardzo dobrze, wczoraj chciałem włączyć grę i niestety się nie dało pojawjają się początkowe napisy/reklamy i gdy ma się pojawić Henry i Terry nagle robi się czarny ekran i trzeb zresetować lub próować jakoś z tego wyjść. To raczej nie wina kompa bo mam taki sprzęt

Procek- 3.0 ghz
512 RAM
Karta graficzna-Radeon 9550 a wcześniej chodziło bez zarzutu(przez 2 dni)POMOCY. Poradzcie co mam zrobić!?

dida
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dida » 14 mar 2006, 8:43

i dlatego się was pytam gdzie można pobrać ją za darmo

Ty sobie jaja robisz? Usunąłem 5 Twoich kolejnych postów i jak jeszcze raz zrobisz coś takiego to będzie więcej niż 2 WP//Pisakk

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 26 mar 2006, 15:28

Jesli ktos wie skad moge go zassac niech walnie mi na Priv Plizz :wink:
Ewentualnie ktory na BearShare

Pozdro

only priv :P

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 26 mar 2006, 16:51

panowie prosze na pw o podanie stronki skad moge sciagnać tego patcha z org.nazwami klubów i nazwiskami :D :)

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 26 mar 2006, 21:55

poszukaj na www.issonline.pl tam cos znajdziesz... napewno...

Awatar użytkownika
jovan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 29 mar 2006, 19:18

Gra jest ok, ale wkurza mnie jedno. Otóż gram sobie np. Francją przeciw Polsce. Na czterech gwiazdkach nie mam szans w sprincie Henry - Bąk. Nie wiedziałem, że szybkość piłkarza zmienia się od trudności rozgrywki. Ciekawe, szybki ten Bąk...

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 30 mar 2006, 18:26

sie zagotowałem aż!! Zainstalowałem sobie PES 5, włączyłem elegancko, skończyły się slajdy Konami i Adidasa - i odrazu menu gry :| no myśle - gdzie intro? ale spoko, gram meczyk, patrze - nie ma koszulek ;/ więc trzeba ściągnąć patcha. Patcha wgrałem gdzie trzeba, włączam - znów slajdy, a po nich ani menu, ani intro - tylko czarne tło - i gra wisi... Więc wrzuciłem starą wersję option file - to samo :evil: Odinstalowałem PES 5 i wszystkie foldery z nim związane (łącznie z tym w "Moje dokumenty") i przeinstalowałem. Włączam - znów slajdy, a intra brak :shock: :evil: Ale mówie - pogram bez intra, jeden pies, koszulki też chrzanie. Wyłączyłem PES-a, coś tam porobiłem - znów mnie chęć naszła na meczyk jakiś. Włączam - standardowe reklamy i koszmar - czarne tło... Gra zwis... Nie da się myknąć do Windowsa ;/ Mimo iż nie zamieniałem Option File....

Włączyłem grę w trybie okna, zeby zobaczyć co się z nią dzieje, i kiedy w miejscu intra jest to zasrane czarne tło - gra się zawiesza, nie odpowiada ;(

Wcześniej z tej samej płyty miałem już wielokrotnie zgrywanego na dysk i instalowanego PES5 z powodzeniem. Czy ktoś wie, w czym problem?

Aha, crack też zrobiony ;]

krako_91 napisał:
panowie prosze na pw o podanie stronki skad moge sciagnać tego patcha z org.nazwami klubów i nazwiskami Very Happy Smile

www.cheaty.sk

w okienku wpisz pes 5, wejdź w zakładkę trainery i ściągnij pes 5 unlocker 2 - org. koszulki, herby, sponsorzy, kilka nowych twarzy, ogólnie to, czego potrzeba najbardziej do udanej rozgrywki Smile a że ostatnio (do momentu powstatnia w/w problemu który opisałem) grałem mecze towarzyskie, to to że mam wszystko odblokowane mnie i tak nie rajcowało Wink ważne koszulki są.

pomoże ktoś mi rozwiązać problem??
Ostatnio zmieniony 30 mar 2006, 18:29 przez Muki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 30 mar 2006, 18:33

Youth Mesiash pisze:Brazylii napszykład zmienilem Gilberto Silve na Marcelinho a jak gram przez neta to już zawodnika z Berlina nie mam wcale Mać ... Czy moge jakoś "przestokować" ich żeby byli w moim składzie meczowym na necie
to jest niestety niemożliwe, nawet jak zamienisz option file na taki, gdzie są orginalne nazwiska, koszulki, herby, nazwy i składy nowe - przez neta/sieć ciągle będzie po staremu - np. ManRed czy Kiddermeister ;] no i stare składy ;]

Awatar użytkownika
jovan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 30 mar 2006, 19:06

A żeby były jakieś koszulki czy buty czy inne, to trzeba uruchomić grę jakimś programem, czy wystarczy gdzieś przekopiować?

Długo w to nie gram, nie wiem więc.

Jeśli tak, to jakim programem i w ogóle co robić?

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 02 kwie 2006, 17:53

Muki pisze:w okienku wpisz pes 5, wejdź w zakładkę trainery i ściągnij pes 5 unlocker 2 - org. koszulki, herby, sponsorzy, kilka nowych twarzy, ogólnie to, czego potrzeba najbardziej do udanej rozgrywki Smile a że ostatnio (do momentu powstatnia w/w problemu który opisałem) grałem mecze towarzyskie, to to że mam wszystko odblokowane mnie i tak nie rajcowało Wink ważne koszulki są.
no właśnie ale gdzie tow szystko skopiować help me :olaboga:

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 16 kwie 2006, 21:26

Mój komputer - Moje dokumenty - KONAMI - Pro Evolution Soccer 5 - save - folder1 - i tam to wklej ;]

Simon3211
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simon3211 » 16 kwie 2006, 21:59

Zagrajcie sobie na 6 gwiazdkach, ledwo co wygralem Brazyliom z Jamajkom 3:2 :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”