Korona juz dwie czerwone, a w tamtym sezonie juz Korzym oburzal sie ze nazywaja ich gre zbyt brutalna, tlumaczyl sie chyba ze oni po prostu sa ambitni i walcza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 26 sie 2012, 15:23
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 sie 2012, 15:27
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sie 2012, 15:28
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 sie 2012, 15:32
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 sie 2012, 18:12
wlasnie stgrzelil bramke na 1:0czeher pisze:Jutro Rumak jedzie do szwecji, obserwowac napastnika Kalmar, jesli go kupia no to bedzie ostra walka z Legia o MP. Legia, Lech, Polonia ... Wisla slabiutko, tak na 4msc... w top 6 Jaga i Gornik. tak to widze po 2 niepelnych kolejkach i PP.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 sie 2012, 23:23
Zgadzam sie w pelni. Polonia to moze byc prawdziwy czarny kon tegorocznych rozgrywek.Dla dla mnie w dalszym ciagu Polonia bedzie czarnym koniem i skonczy wyzej niz za Wojciechowskiego Teodorczyk i Wszolek wymiataja. Dojdzie Dwashvili po przeprowadzeiu treningow, Injac i naprawde tam jest niezla ekipa. Ogladajac ich gre i Wisly to wypadaja o niebooooo lepiej Jak dla mnie to bedzie top4 Ladnie tez Gornik i mysle ze to bedzie najwyzej skalsyfikowana slaska ekipa Durga sprawa to neizle jaja z Widzewem, nie mieli szans na utrzymanie przed sezonem a ograli mistrza i vicemistrza... tracac 9 graczy, z trenerem o ktorym porzed zatrudnieniem niewielu slyszalo i pukali sie w glowe, kto to... Takie weszlo smialo sie.. skad oni graczy biora i jakich testuja a jednak. o utrzymanie bedzie walka wiekszosci zespolow bo narazie wsyztskie jako tako graja.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 sie 2012, 20:33
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 sie 2012, 20:37
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 sie 2012, 20:54
Wiem jak zagrał Piast z Zagłębiem. Pokazali się z dobrej strony, ale stracili frajersko punkty i w tym frajerstwie upatruję szansę Pogoni. Może rozpędziłem się z tą wygraną Paprykarzy, ale ich gra wydaje mi się bardziej poukładana od chaosu, który w defensywie uprawia Piast.czeher pisze:Piast na ich terenie conajmnije mogl zremisowac. Bowiem kupe szczescia mialo zaglebie
Trzeci raz z rzęduczeher pisze:Ja stawiam ze Polonia 2 raz z rzedu ogra Wisle w Krakowie
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sie 2012, 22:46
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 wrz 2012, 17:15
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 wrz 2012, 15:04
Maciej Makuszewski zostanie graczem Tereka Grozny
Rośnie polska kolonia w Tereku Groznym. Po Macieju Rybusie, Marcinie Komorowskim oraz Piotrze Polczaku, do drużyny prowadzonej przez Stanisława Czerczesowa ma trafić Maciej Makuszewski z Jagiellonii Białystok - informuje "Przegląd Sportowy".
Terek ma pozyskać gracza z Białegostoku za około 400 tysięcy euro.
Zawodnik do Jagiellonii trafił w 2010 roku z Wigier Suwałki. Początkowo pomocnik rzadko dostawał szansę gry, dopiero obecny szkoleniowiec Tomasz Hajto zdecydowanie postawił na szybkiego skrzydłowego.
Wcześniej Jagiellonia sprzedała Thiago Cionka do zespołu włoskiej serie B, Padovy, również za kwotę 400 tys. euro.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 wrz 2012, 15:08
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 wrz 2012, 15:26
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 06 wrz 2012, 15:34
NoName1989
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio