FMy - Strona 151

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 06 lip 2005, 12:17

Nie wiem czy nie oberwe za to jakimis ostrzezeniami ale co tam.
JAkie sa jeszcze jakies dobre strony o tematyce Football Manager ??? <oprocz www.fcmc.pl> ???

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 12:19

jackieboy pisze:Nie wiem czy nie oberwe za to jakimis ostrzezeniami ale co tam.
JAkie sa jeszcze jakies dobre strony o tematyce Football Manager ??? <oprocz www.fcmc.pl> ???
Ja osobiscie bardzo lubie http://www.centrumcm.org/

Bardzo fajna strpna, duzo porad i wogole... porady do kilku odmian managerow.

POZDRO

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 06 lip 2005, 14:19

Dzieki RoRo, nie wiesz czasem czy sa takie facepacki w ktorych znajde twarze pilkarzy takich jak : Naldo, Grisales , Aliev itp ???

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 15:05

to jest tez dobra strona :wink: http://www.sortitoutsi.net/

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

spolszczenie do football manager 2005

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 06 lip 2005, 16:11

Witam czy ma ktos moze spolszczenie do football manager 2005?
Jesli tak to prosze przeslijcie na adres:gregor97@op.pl
Dzieki
Pozdro

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 lip 2005, 16:19

Poszukuję leweg obrońcę w cenie do 1 mln €. Gram Interem, także nie chcę bylekogo.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 lip 2005, 16:19

Jak gracie w Fm to prowadzicie drużyny mlodzizowe?? Mi się to ostatnio spodobało i bradziej mnie to interesuje niz prowadzenie kadry pierwszego zaspołu. Gram teraz Lyonem i moja szkółka pręznie się rozwija! Ide na mistrza Francji :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 18:18

Rossi pisze:Jak gracie w Fm to prowadzicie drużyny mlodzizowe?? Mi się to ostatnio spodobało i bradziej mnie to interesuje niz prowadzenie kadry pierwszego zaspołu. Gram teraz Lyonem i moja szkółka pręznie się rozwija! Ide na mistrza Francji :D
nie, ale dbam o u-18 kupuje mlodzików (polecam totti, portugalczyk z southamptonu) zespół tamten prowadzi trener z jak najwyzszym statem pracy z juniorami, ustawiam im sparingi przedsezonowe itp.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 lip 2005, 18:40

Pasztet pisze:
Rossi pisze:Jak gracie w Fm to prowadzicie drużyny mlodzizowe?? Mi się to ostatnio spodobało i bradziej mnie to interesuje niz prowadzenie kadry pierwszego zaspołu. Gram teraz Lyonem i moja szkółka pręznie się rozwija! Ide na mistrza Francji :D
nie, ale dbam o u-18 kupuje mlodzików (polecam totti, portugalczyk z southamptonu) zespół tamten prowadzi trener z jak najwyzszym statem pracy z juniorami, ustawiam im sparingi przedsezonowe itp.
Mo Totti slyszałęm o nim ale w Tottenhami jets super napstnik 16 letni z Wybrzerz Kości Słoniowej w mlodzikach wymiata, nie pamiętam jak się nazywa.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:00

jackieboy pisze:Dzieki RoRo, nie wiesz czasem czy sa takie facepacki w ktorych znajde twarze pilkarzy takich jak : Naldo, Grisales , Aliev itp ???
serdecznie polecam Sortitoutsi.net ktora podal Pasztet. Tam jest mnostwo, mnostwo, mnostwo facepakow i skinow. Na pewno znajdziesz to co chcesz :)

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 lip 2005, 19:47

Rossi pisze:
Pasztet pisze:
Mo Totti slyszałęm o nim ale w Tottenhami jets super napstnik 16 letni z Wybrzerz Kości Słoniowej w mlodzikach wymiata, nie pamiętam jak się nazywa.
Znam ich, rzeczywiście są dobrzy. Jeżeli chodzi o drużyny młodzieżowe to radzę kupić Martina Metodieva (bułgar, 14 lat, po 5 sezonach jest dobrym snajperem drybling 14, wykończenie akcji 16 i przyspieszenie oraz prędkość 20), nadają się jeszcze Maciej Korzym, Labinot Harbuzi, Marko Dinjar (jego nawet w pierwszym składzie można posawić), Billy Jones (tak samo jak Dinjar, od razu w jedenastkę), Kasper Schmeichel, Mario Felgueiras (dwaj znakomici bramkarze), Fabio Paim i Ze Mario (dwaj prawi skrzydłowi), jest z kogo potem wybierać i nie trzeba wyrzucać pieniędzy. jednakże pytam się kogo kupić na lewą obronę do 1,2mln €

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:52

Dziwne bo mowicie ze macie 14latkow a u mnie to najwyzej 16 lat maja mlodziki czyli juz staruchy nie ?? :P:P:P

Ile wy lig wlaczaacie ze wam gra nie zamula ?? ile ja moge gdzies tak wlaczyc przy 512 mg pamieci RAM i procku P4 1,7 ghz ??

prosze o pomoc :) a na lewa obronce to po sezonie masz Dede za darmo i on przechpdiz do klubow takich jak Atleicto Madryt ...

POZDRO

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 19:53

kurde a ja mam taki problem że w jednym momencie gdy ładują się kolejne dni to wyskakuje mi raport o błędach... istnieje jakies inne rozwiązanie prócz reinstalki gry??

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 20:07

Pasztet pisze:kurde a ja mam taki problem że w jednym momencie gdy ładują się kolejne dni to wyskakuje mi raport o błędach... istnieje jakies inne rozwiązanie prócz reinstalki gry??
Ja Ci osobiscie proponuje instalacje patcha do FMa oznaczonego numerem 5.0.5 ktory wywala bardzo duzo bledow. Moze Ci po moze, a jak nie to reinstalka :P

Ja tego patcha wlasnie sciagam a wazy on 36,6 mg

POZDRO

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 21:28

RoRo pisze:
Pasztet pisze:kurde a ja mam taki problem że w jednym momencie gdy ładują się kolejne dni to wyskakuje mi raport o błędach... istnieje jakies inne rozwiązanie prócz reinstalki gry??
Ja Ci osobiscie proponuje instalacje patcha do FMa oznaczonego numerem 5.0.5 ktory wywala bardzo duzo bledow. Moze Ci po moze, a jak nie to reinstalka :P

Ja tego patcha wlasnie sciagam a wazy on 36,6 mg

POZDRO
tak ale wtedy będe musiał zacząc gre od nowa czy nie??? i niewiem czy bedzie działał bo 5.0.3 na moim piratku nie działał :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”