Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 06 lip 2005, 12:17
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 12:19
Ja osobiscie bardzo lubie http://www.centrumcm.org/jackieboy pisze:Nie wiem czy nie oberwe za to jakimis ostrzezeniami ale co tam.
JAkie sa jeszcze jakies dobre strony o tematyce Football Manager ??? <oprocz www.fcmc.pl> ???
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 06 lip 2005, 14:19
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 15:05
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 06 lip 2005, 16:11
gregoreg18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 lip 2005, 16:19
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 lip 2005, 16:19
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 18:18
nie, ale dbam o u-18 kupuje mlodzików (polecam totti, portugalczyk z southamptonu) zespół tamten prowadzi trener z jak najwyzszym statem pracy z juniorami, ustawiam im sparingi przedsezonowe itp.Rossi pisze:Jak gracie w Fm to prowadzicie drużyny mlodzizowe?? Mi się to ostatnio spodobało i bradziej mnie to interesuje niz prowadzenie kadry pierwszego zaspołu. Gram teraz Lyonem i moja szkółka pręznie się rozwija! Ide na mistrza Francji
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 lip 2005, 18:40
Mo Totti slyszałęm o nim ale w Tottenhami jets super napstnik 16 letni z Wybrzerz Kości Słoniowej w mlodzikach wymiata, nie pamiętam jak się nazywa.Pasztet pisze:nie, ale dbam o u-18 kupuje mlodzików (polecam totti, portugalczyk z southamptonu) zespół tamten prowadzi trener z jak najwyzszym statem pracy z juniorami, ustawiam im sparingi przedsezonowe itp.Rossi pisze:Jak gracie w Fm to prowadzicie drużyny mlodzizowe?? Mi się to ostatnio spodobało i bradziej mnie to interesuje niz prowadzenie kadry pierwszego zaspołu. Gram teraz Lyonem i moja szkółka pręznie się rozwija! Ide na mistrza Francji
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:00
serdecznie polecam Sortitoutsi.net ktora podal Pasztet. Tam jest mnostwo, mnostwo, mnostwo facepakow i skinow. Na pewno znajdziesz to co chceszjackieboy pisze:Dzieki RoRo, nie wiesz czasem czy sa takie facepacki w ktorych znajde twarze pilkarzy takich jak : Naldo, Grisales , Aliev itp ???
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 lip 2005, 19:47
Znam ich, rzeczywiście są dobrzy. Jeżeli chodzi o drużyny młodzieżowe to radzę kupić Martina Metodieva (bułgar, 14 lat, po 5 sezonach jest dobrym snajperem drybling 14, wykończenie akcji 16 i przyspieszenie oraz prędkość 20), nadają się jeszcze Maciej Korzym, Labinot Harbuzi, Marko Dinjar (jego nawet w pierwszym składzie można posawić), Billy Jones (tak samo jak Dinjar, od razu w jedenastkę), Kasper Schmeichel, Mario Felgueiras (dwaj znakomici bramkarze), Fabio Paim i Ze Mario (dwaj prawi skrzydłowi), jest z kogo potem wybierać i nie trzeba wyrzucać pieniędzy. jednakże pytam się kogo kupić na lewą obronę do 1,2mln €Rossi pisze:Mo Totti slyszałęm o nim ale w Tottenhami jets super napstnik 16 letni z Wybrzerz Kości Słoniowej w mlodzikach wymiata, nie pamiętam jak się nazywa.Pasztet pisze:nie, ale dbam o u-18 kupuje mlodzików (polecam totti, portugalczyk z southamptonu) zespół tamten prowadzi trener z jak najwyzszym statem pracy z juniorami, ustawiam im sparingi przedsezonowe itp.Rossi pisze:Jak gracie w Fm to prowadzicie drużyny mlodzizowe?? Mi się to ostatnio spodobało i bradziej mnie to interesuje niz prowadzenie kadry pierwszego zaspołu. Gram teraz Lyonem i moja szkółka pręznie się rozwija! Ide na mistrza Francji
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:52
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 19:53
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 20:07
Ja Ci osobiscie proponuje instalacje patcha do FMa oznaczonego numerem 5.0.5 ktory wywala bardzo duzo bledow. Moze Ci po moze, a jak nie to reinstalkaPasztet pisze:kurde a ja mam taki problem że w jednym momencie gdy ładują się kolejne dni to wyskakuje mi raport o błędach... istnieje jakies inne rozwiązanie prócz reinstalki gry??
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 lip 2005, 21:28
tak ale wtedy będe musiał zacząc gre od nowa czy nie??? i niewiem czy bedzie działał bo 5.0.3 na moim piratku nie działałRoRo pisze:Ja Ci osobiscie proponuje instalacje patcha do FMa oznaczonego numerem 5.0.5 ktory wywala bardzo duzo bledow. Moze Ci po moze, a jak nie to reinstalkaPasztet pisze:kurde a ja mam taki problem że w jednym momencie gdy ładują się kolejne dni to wyskakuje mi raport o błędach... istnieje jakies inne rozwiązanie prócz reinstalki gry??
Ja tego patcha wlasnie sciagam a wazy on 36,6 mg
POZDRO
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio