Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 151

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 maja 2008, 17:43

będzie, którymś z kolei zmiennikiem w ataku i na skrzydłach pomocy, ale dla mnie to transfer, któy bardzo mało wnosi do drużyny a zminiejsza szanse na występy takich ludków jak Majewski, Trochim i kogo my tam jeszcze w tych berbeciach mamy....

ogólnie kadra nam się od tego transferu nie rozpadnie, w miejsce jakiegoś lidera drużyny też nie przychodzi, nic nie kosztuje a zawsze coś na tym boisku zrobić może....

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 maja 2008, 17:46

Kpicie sobie?!

Nie życzę sobie, żeby w moim klubie grał cham, który publicznie szydzi z naszego herbu i obraza kibiców!

Zapchaj dziurą to on może być dla swojej żony!

A nie dla Legii. To jest LEGIA WARSZAWA a nie Odlew Poznań/Pszczyna Psicom Górny/Wigry Suwałki!
A co będzie jak Rocki będzie musiał zamiast ogonów w PP i lidze zagrać w pierwszym składzie. Ja naprawdę wole młodych, perspektywicznych zawodników z ME w tej roli (zapchaj dziury) niż tego gościa.

Rocki – nigdy nie będziesz Legionistą.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 maja 2008, 17:58

franz pisze: A co będzie jak Rocki będzie musiał zamiast ogonów w PP i lidze zagrać w pierwszym składzie. Ja naprawdę wole młodych, perspektywicznych zawodników z ME w tej roli (zapchaj dziury) niż tego gościa.
Owszem ja tez, ale czasem lepiej mieć wybór między takim Majkowskim, a Rockim...
Urban doskonale wie jak wprowadzać młodych więc ja bym nie panikował że przyjdzie zły bizon Rocki i wszystko zniszczy :wink:

I jeszcze jedno...
kto powiedział że my musimy go akceptować :?:
No właśnie :wink: dla mnie Rocki to najemnik i nigdy go nie będę traktował czy to jako zawodnika ważnego dla Legii (takim zresztą nie będzie) czy też kogoś na kim mi będzie zależało...
Jedyny atut tego transferu to to że wydłuża dramatycznie którtką kadrę i tyle...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 maja 2008, 18:21

(L)oczkerson pisze: Jedyny atut tego transferu to to że wydłuża dramatycznie którtką kadrę i tyle...
otoz to. Mlodych nie wolno eksploatowac a taki Rocki raz na jakis czas zagra i tyle. Szczerze wole go od Korzyma, ktory zamast walczyc na boisku walczy a jak najlepsze panienki w klubie

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 maja 2008, 0:31

Piotr Rocki dobry zawodnik, ale Mirosław Trzeciak kolejny raz pokazuje swoje zdolności menadżerskie :lol: Franz, czemu Piotr nigdy nie będzie legionistą? Jak czytałem z nim wywiad, to zawsze marzył grać w Legii i nawet jako kibic jeździł na wyjazdy, więc co jest grane? :P

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 maja 2008, 0:42

Rocki jest wychowankiem Polonii i odwróconą "eLke" do góry nogami pokazywał (ale dlaczego to inne i bliżej nieokreślone sprawy, w które się nie zagłębiam bo mnie mało intesuje, ale coś była mowa że mu po matce ktoś jeździł czy coś :badziewie: )

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8667
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2008, 11:40

Widze, ze ostry poploch i panika tutaj. Chyba zupełnie niepotrzebnie, piłkarsko zyskacie na pewno. Rocki jest wg mnie lepszym zawodnikiem, anizeli Grzelak, a młodzi grali kilka spotkań i dostali zadyszki, beda miec od kogo sie uczyć. A pomyśleć, ze jeszcze rok temu Rocki mial do Polonii przejść :P

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 31 maja 2008, 12:04

Beznadziejny transfer... Eielkie "wzmocnienie".
P.S.
franz pisze:Odlew Poznań
Od Odlewu wara!

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 maja 2008, 13:21

Witamy Rokiego. Mamy nadzieję, że za pół roku zakończysz karierę w wyniku załamania nerwowego wywołanego notorycznym słuchaniem obelg po swoim adresem. Bierzmy jeszcze Kosiarkę i Reissa.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 31 maja 2008, 14:07

ROCKI to transfer roku! Brawo
Zico_FCI pisze:wywołanego notorycznym słuchaniem obelg po swoim adresem
Przeżyje to, gdyż w Warszawie jest protest i kibole z kibicami siedzą cichutko :D a na wyjazdach zajmujecie sie rozrubami wiec koleś nawet nie ucierpi od waszej perwersji słownej :P
PS macie zajebisty sposób na dopingowanie drużyny :roll:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 maja 2008, 14:12

MENDEZ pisze:Przeżyje to, gdyż w Warszawie jest protest i kibole z kibicami siedzą cichutko
Możesz z łaski swojej odłączyć klawiaturę od komputera i wyrzucić ją przez okno?

Obrazek

Obrazek

zwykła dzi**a

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8667
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2008, 14:13

Jak Ty coś Mendez napiszesz, to mnie śmiech ogarnia :rotfl2:
PS macie zajebisty sposób na dopingowanie drużyny
Przy takich problemach, jakie stwarza im ITI, to jest cud, ze Ci kibice nadal chcą dla Legii żyć i jeżdzą na mecze wyjazdowe.

Jednym sie trafiają waltery z pzpr'u, a innym jacyś normalni ludzie.

Hamek84
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 01 cze 2008, 14:39

Hehe...fajne fotki :)
Zawsze lubiłem tego grajka, zawsze oddaje serce na boisku, jest waleczny i bardzo doświadczony - ale będzie tylko uzupełnieniem składu!

Z innej beczki - jaki numer dostał?

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 cze 2008, 15:12

Coś się ruszyło.

Wiadomo już, że ani Mięciel ani Robert Lewandowski ani ten mityczny mistrz świata juniorów Argentyńczyk z Sewilli nie zagrają w Legii. Inaki Astiz na 100% odchodzi z Legii, będzie walczył o miejsce w podstawowym składzie Osasuny Pampeluny. Powadzenia Inaki i dzięki za grę.

Nie mamy Miętowego (tak jak się spodziewałem nie dogadał się z klubem w kwestii kasy i Legia nie dogadał się z Bochum), ale za to mamy nowego napastnika z Hiszpanii.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

„Mikel Arruabarrena Aranbide podpisał trzyletni kontrakt z Legią. W poprzednim sezonie wystąpił w 31 meczach Tenerife i zdobył sześć goli. Wcześniej grał w rezerwach Osasuny Pampeluna, gdzie był kolegą ze składu Inakiego Astiza, który w poprzednim sezonie grał w Legii. Arruabarrena, pseudonim "Aro", próbował też szczęścia w pierwszoligowym Athletic Bilbao, ale tam się nie przebił. Także w drugoligowym Xerez, w którym w 25 meczach strzelił pięć goli”

Na naszą ligę starczy moim zdaniem. Ciekawy jestem jego gry. Na razie jestem umiarkowanie zadowolony.

W kręgu zainteresowań Legii jest jeszcze inny Hiszpan - Abraham Paz Cruz, który jest obrońcą Cadiz FC. Ma on być następcą Inakiego Astika. Podobno to bardzo dobry zawodnik. Pożyjemy zobaczymy patrząc na jego ariele sądzę, że poradzi sobie bez problemów e OE. Brać go!

Ktoś z ataku pewnie odejdzie. Najlepiej, żeby odszedł Grzelak, ale pewnie wypożyczą Korzyma.

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 14 cze 2008, 13:56

Jestem ciekaw co zrobią tym razem działacze z kasą za Rogera..... bo przepić 5 mln bedzie trudno, na stadion już dali, budżet w sumie nie dziurawy, może ma ktoś jakąś koncepcje??? bo wątpie żeby coś poszło na tranfsery :D Wszak już teraz doszło kilku dobrych zawodników - Rocki, Kumbev ( chyba jakieś tajne interesy z Drzymałą) , Arruabarrena, pewnie Paz , Iwański też bardzo prawdopodbne ( to chyba za Rogera), a za piątaka to może i lepszego attakera by kupili... zobaczymy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”