Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 151

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 wrz 2007, 16:46

maestro pisze:
PS może jakiś fajny pomysł na nową ankietę :>
Jak powinna wyglądac teraz obrona w obliczu kontuzji Andrade :?:

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2152

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 28 wrz 2007, 17:12

Heh
Byłbym w stanie wymyślić przynajmniej 10 możliwości, któr się przewijają w różnego rodzaju typowaniach naszego skłądu. A to i tak nie byłaby całość.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 wrz 2007, 17:31

Chodzi mi o środek obrony.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 wrz 2007, 20:22

Zaraz gramy derby 8)

JUVENTUS: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Nocerino, Zanetti, Nedved; Palladino; Trezeguet, Del Piero

No i Criscito ławka, albo zwykła rotacja, albo Ranieri ma zastrzezenia :roll: , gramy trójką napastników, ciekawe co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze wygramy, ale jak wiadomo derby maja swoje prawa i kazdy wynik jest mozliwy i sensacjii nie bedzie :wink: Ciekawe czy Alex w koncu cos pokaze i czy pociagnie zespol do zwyciestwa. Najbardziej oczywiscie licze na bramke Trezegola, licze nakolejny dobry wystep Legro. :twisted:

FORZA RAGAZZI :!:

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 wrz 2007, 22:22

yeeeeeeeah :) Derby wygrane po strasznych męczarnich, ale to nie ma żadnego znaczenia. Inter nam nie ucieka, Ibra tez nie:) Wszystko jest w jak najlepszym porządku :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 wrz 2007, 22:24

DAVID TREZE .... GOLLLLLL :!:

I tak to się miało skończyć :twisted: mecz walki, nie zanosiło się na bramke, ale przeciez Juventus pokazał ze w tym sezonie dobija inne zespoły w koncówkach więc trzeba miec sie na bacznosci :lol: Davida było mało widać, ale jak sie pokazał to na całego, instynkt sie ma 8)

Widac było w meczu brak takiego motoru jakim jest Camor albo Iaquinta, Nedved dzisiaj zagrał całkiem całkiem, ale nie przez cały mecz, w koncowce zagrali pare razy ładna piłke z Del Piero, ale to nie wystarczyło.

Pewnie obrona, zwłaszcza Chiellini, no i oczywiscie Buffon znów pokazał ze jest najlepszym bramkarzem na swiecie 8) pare piłke wyciągnął pięknie.

Cieszy zwyciestwo zwłaszcza, że czekaja nas teraz ciezkie mecze.

Gramy do konca ... JUVE JUVE JUVE 8) :!:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 wrz 2007, 22:30

:shock: :shock: :shock:

Grande Treze i nic więcej :!: Bramkarz Torino się popłakał ale nie dziwie się... Taki błąd Treze musiał wykorzystać :] Gra mogłaby i powinna być lepsza ale wynik najważniejszy. Nedved powinien był strzelić wcześniej :P Del Piero jeszcze nie to ale pare ładnych podań w II połowie było (kawałek I mi umknęło :P ). Palladino jak najbardziej pozytywnie :] W obronie Chiellini i Grygera. Bufon :zgoda: szkoda, że częściej chwalimy tych z obrony ale... :P czekamy na lapszą formę Nedveda, Alexa i powrót Iaquinty, a będzie dobrze :] Tyle na gorąco ;)

Giovinco \o/

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 wrz 2007, 22:38

Ale Huntelaar dzisiaj też strzela i jest młodszy. Treze out do Lyonu :!:
Ten człowiek jest po prostu niesamowity... Naprawdę szkoda, że w klasyfikacjach strzelców zawsze będzie tracił ze względu na karne wykonywane przez innych rywali do króla strzelców.

O meczu się nie wypowiem, czekam na torrenty.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 wrz 2007, 22:40

Nie było spalonego przypadkiem przy tej bramce? I dlaczego sędzia doliczył aż 5 minut? Pytam bo oglądałem tylko końcówkę.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 wrz 2007, 22:43

Spalonego nie było, bo asystował obrońca ;) a doliczył, bo było sporo przerw. Ciągle ktoś leżał, udawał i takie tam... :P

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 wrz 2007, 22:45

Nie było wczoraj spalonych przy bramkach Interu przypadkiem? Pytam bo oglądałem tylko końcówkę?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 wrz 2007, 22:49

arek_ahig pisze:Nie było wczoraj spalonych przy bramkach Interu przypadkiem? Pytam bo oglądałem tylko końcówkę?
Czy to temat o Interze? Ale jak już pytasz to odpowiem, że nie było spalonych, a sędzia mógł podyktować co najmniej jednego karnego dla Interu. Muszę tą bramkę Treze jeszcze raz zobaczyć…

edyta: chyba wiecie, że to, że ostatni piłki dotknął zawodnik Toro wcale nie świadczy o tym, że spalonego nie było? Chociażby mecz Portugalia-Serbia…
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, 23:01 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 wrz 2007, 22:50

Zico_FCI pisze:Muszę tą bramkę Treze jeszcze raz zobaczyć…
No zobacz, zobacz, warto, Trezeguet pokazał jak się gra w ataku .... :) O Spalonym nie ma mowy, bo tak jak napisal meastro ostatnim który dotykał piłki byl obronca Torino.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 wrz 2007, 22:56

Zico_FCI pisze:Czy to temat o Interze? Ale jak już pytasz to odpowiem, że nie było spalonych, a sędzia mógł podyktować co najmniej jednego karnego dla Interu. Muszę tą bramkę Treze jeszcze raz zobaczyć…
Wiem, że nie było :), to była tylko riposta na twój komentarz. Sprawiedliwie musze przyznać, że możliwe, że przy bramce Trezegueta był spalony. Grałem w Holdema i zagapiłem się na chwile. Musiałbym zobaczyc całą sytuacje jeszce raz, ale według mnie istnieje duże prawdopodobieństwo, że spalony był.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 wrz 2007, 23:05

arek_ahig pisze:ale według mnie istnieje duże prawdopodobieństwo, że spalony był.
Na bank nie było, bo ostatni główką uderzył obrońca Torino. Ile razy można powtarzać :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”