Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pan_Eryk » 19 sie 2011, 10:31
Pan_Eryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 19 sie 2011, 11:48
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sie 2011, 11:59
Zapewne tak, bo Wawrzyniak do tego meczu grał naprawdę świetnie. Szkoda, że wczoraj zmienił zupełnie biegun, bo zawinił przecież przy obu golach. Takie niestety piękno piłki, że Legia zagrała znakomity mecz, ale przed rewanżem w lepszej sytuacji jest Spartak. Zwłaszcza, że Legia zagra bez Radovicia, a z i tak już niepewnej obrony wypadnie Komorowski. Śląsk może się już skupić na lidze.Pan_Eryk pisze:(czy tylko mnie irytowaly zachwyty kowalczyka nad tym pilkarzem?)
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 19 sie 2011, 12:31
jaca911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 sie 2011, 12:41
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sie 2011, 12:42
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 sie 2011, 12:48
Akurat tych punktów to tak bardzo nie szkoda jak tych dwóch remisów 0-0 w poprzedniej rundzie bo tam można było więcej zyskać. Przynajmniej jeśli teraz Śląsk odpadnie to z drużyną w teorii po losowaniu lepszą niż z kimś słabszym od nich.Smarki Smark pisze:Szkoda straconych punktów i to z Rumunami którzy rywalizują z nami o miejsce w rankingu UEFA.
Przy lepszym wyniku to by była większa strata bo jego szybkość predysponowałaby do gry z kontry. Ale to i tak jeden z graczy który nie spuchł na długo przed końcem meczu tylko grał całość na maksa na poziomie podobnym do początku meczu. Do tego potrafił minąć indywidualnie rywali co nie było częste wśród innych.jaca911 pisze:To,że w rewanżu nie będzie Manu to chyba wzmocnienie...
To on jeszcze zagra w Legii?jaca911 pisze:...a mam nadzieję Dickson na stopera.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Spin » 19 sie 2011, 13:42
Spin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 19 sie 2011, 13:50
Ok masz rację że Wisła może osiągnąć więcej niż Lech w ostatnim sezonie, ale chodziło mi o to że od kilku lat co roku w fazach grupowych gra jedynie jedna drużyna a reszta odpada w eliminacjach.Jarzinho pisze:Stracony sezon to to raczej nie jest. Dlaczego wcześniejszy był? Wisła osiągnie być może większy pułap nić Lech i uda się jej awansować do LM, jeśli nie to będą w fazie grupowej Ligi Europejskiej. Ten sezon jest bardziej udany od poprzednich, nie licząc Jagi, to pozostałe ekipy zapunktowały, a Legia i Wisłą są nadal w grze. Śląsk specjalnie się nie skompromitował, trafił na widać niezłą ekipę i wynik jest jaki jest, przynajmniej przeszli kogoś wcześniej.
Smarki Smark

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 sie 2011, 14:25
problem w tym, że przykładowo ja o Żewłakowie dowiaduję się z tego tekstuMarcin Żewłakow miał powiedzieć w rozmowie z przedstawicielami APOEL-u Nikozja, że życzy im wygranej 2:0 w rewanżu. Wzburzyło to strasznie kibiców Wisły, już są tacy, co chcą na niego gwizdać, już niektórzy mają nowego wroga. A przecież "Żewłak" powiedział mniej więcej to samo, co powiedziałby każdy, kto znalazłby się w identycznej jak on sytuacji.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 19 sie 2011, 15:04
jaca911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sie 2011, 15:06
Napisałem "wiecznie kontuzjowany", a nie aktualnie. Wczoraj był na ławie, ale znając Choto może sobie do przyszłego tygodnia coś uszkodzić. Niewiadomą jest też jego forma, bo zagrał dopiero dwa mecze w Młodej Ekstraklasie. Nie wiem też jak przepracował okres przygotowawczy po kontuzji, której doznał w ostatniej kolejce.jaca911 pisze: Co do Dicksona to jest zdrowy i wczoraj był na ławie
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 sie 2011, 15:47
A ja się ciesze że Żewłakow nie gra w kadrze. Bo niby co, chce grać w reprze a kibicuje drużynie z innego kraju?piwus pisze:Weszlo prowadzi jakąś dziwną kampanię odnośnie kibicowania polskim klubom na przykładzie Wisły. Przykład dzisiaj:problem w tym, że przykładowo ja o Żewłakowie dowiaduję się z tego tekstuMarcin Żewłakow miał powiedzieć w rozmowie z przedstawicielami APOEL-u Nikozja, że życzy im wygranej 2:0 w rewanżu. Wzburzyło to strasznie kibiców Wisły, już są tacy, co chcą na niego gwizdać, już niektórzy mają nowego wroga. A przecież "Żewłak" powiedział mniej więcej to samo, co powiedziałby każdy, kto znalazłby się w identycznej jak on sytuacji..
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 sie 2011, 15:51
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 sie 2011, 15:51
Tyle tylko że to powiedział Marcin a Smuda zrobił kozła ofiarnego z Michałapetrdcm pisze:A ja się ciesze że Żewłakow nie gra w kadrze. Bo niby co, chce grać w reprze a kibicuje drużynie z innego kraju?piwus pisze:Weszlo prowadzi jakąś dziwną kampanię odnośnie kibicowania polskim klubom na przykładzie Wisły. Przykład dzisiaj:problem w tym, że przykładowo ja o Żewłakowie dowiaduję się z tego tekstuMarcin Żewłakow miał powiedzieć w rozmowie z przedstawicielami APOEL-u Nikozja, że życzy im wygranej 2:0 w rewanżu. Wzburzyło to strasznie kibiców Wisły, już są tacy, co chcą na niego gwizdać, już niektórzy mają nowego wroga. A przecież "Żewłak" powiedział mniej więcej to samo, co powiedziałby każdy, kto znalazłby się w identycznej jak on sytuacji..
Dobrze że Smuda już go nie powołuje do kadry.
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio