AC Milan (zbiorczy) - Strona 151

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 paź 2005, 23:31

To nie zaden Zaza z Turynu.Widac dwie rzeczy w jego postach.Pierwsza to to ze stara sie nasladowac Snippa druga ze chce zaistniec bo prawie wszystkie posty ktore napisal na tym forum byly w temacie o Milanie.

Juz jutro mecz z Reggina.Mecz ktory jak zwykle trzeba wygrac zeby gonic czolowke.W poprzednim sezonie na San Siro wygralismy 3:1 i chyba nikt nie mialby nic przeciwko gdyby jutro padl podobny wynik (mowie o fanach Milanu).Nikt chyba rowniez nie ma watpiliwosc ze faworytem sa Czerwono-Czarni i kazdy inny wynik niz zwyciestwo Milanu bedzie wielka sensacja (przy okazji zaboli ludzi grajacych u bukow jesli skusza sie na taki marny kurs).
Znamy juz kadre i od razu widac ze nie ma Inzaghiego ktory podobno czuje sie dobrze (tylko nie wiem co w jego przypadku znaczy slowo dobrze?).Zaczynam watpic powoli w to ze on w ogole wroci do gry.Nie ma tez oczywiscie Jankulovskiego (oby doszedl do siebie szybciej niz Inzaghi co raczej trudne nie bedzie).Podobno Pirlo ma jakas kontuzje ale sadze ze zagra jutro bo nie jest to nic powaznego.
Pilkarze Milanu przed tym meczem stosuja propagande radosci i optymizmu.Jestesmy dobrze przygotowani zobaczycie niedlugo prawdziwy Milan wracamy na zwycieska sciezke - typowe bla bla bla.Jakbym sluchal tylko ich to juz musialbym zbierac na bilety do Paryza i mrozic szampany w oczekiwaniu na pewne scudetto.Mam nadzieje ze takie gadki wala tylko na lamach prasy a nie tez w szatni (co tam Kaka? Super?No to super jutro gramy kolejny swietny mecz bo jestesmy super.Sie wie.Forza.Forza.)
Bardzo naprawde bardzo licze na to ze Carlo pojdzie po rozum do glowy i wystawi Rui Coste.Ten pilkarz nie moze permanentnie glaskac lawy.Zasluguje na czeste wystepy.Az zal mi patrzec gdy kolejny raz Portugalczyk (notabene za 40 mil zielonych) siada na lawie.Mam nadzeje rowniez ze Stam wystapi na prawej obronie (Cafu to niemal cyborg ale tez musi odpoczywac) bo pokazal ze kiwka i gra do przodu nie sa mu obce.Kaladze na lewej w zastepstwie Maldiniego (wiadomo kolana nie powinien grac co 3 dni jesli rywal nie jest z najwzyszej polki).Serginho tez moze byle nie Maldini.W ataku oczywiscie Shevchenko z Gilardino (ten chlopak musi grac jak najwiecej).Reszta normalnie jak u Ancelottiego.Murzynska palka Seedorf (czy on sie w ogole meczy przeciez gra caly czas?) jak zwykle pewny plac.Dementuje od razu pomowienie jakobym nie lubil Seedorfa.Wprost przeciwnie jest to moj ulubiony pilkarz Milanu zaraz po Shevchence Maldinim Kace Gilardino Pirlo Gattuso Nescie Stamie Rui Coscie Didzie Ambrosinim Serginho Vierim Cafu i Vogelu (kolejnosc przypadkowa).Seedorfa nie da sie nie lubic bo to czlowiek o zlotym sercu i do tego milosnik cudzych narzeczonych.Wracajac do tematu sadze ze w drugiej polowie jesli wynik bedzie na poziomie 2:0 spokojnie moze wejsc Vogel i Vieri (rotacja musi byc).Szkoda ze nie ma Ambro bo ostatnio notuje bardzo dobre wystepy ale poradzimy sobie bez niego.
I tylko zal ze nigdzie tego meczu nie mozna obejrzec.Ale to malo istotne.Najwazniejsze jest zwyciestwo i w koncu gra godna Milanu.Wiec do roboty chlopaki.
Milan Per Sempre.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 paź 2005, 23:43

Chlopaczek pisze:To nie zaden Zaza z Turynu.Widac dwie rzeczy w jego postach.Pierwsza to to ze stara sie nasladowac Snippa
Nie staram się naśladować Snippa a jedynie tak jak on tępić głupote, a to jest różnica.
Chlopaczek pisze:druga ze chce zaistniec bo prawie wszystkie posty ktore napisal na tym forum byly w temacie o Milanie.
Nie chce zaistnieć na forum, ale powiem Ci coś, zapamiętasz mnie :wink:
I co z tego że wszystkie posty pisze w temacie o Milanie?? Jakiś problem??? Poprostu chciałem się tu wypowiedzieć i już :P

A takie rzeczy to sobie wypisuj w temacie "Opisz poprzednika".

Zaraz pewnie dostane od piwus wp za OT

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 paź 2005, 23:54

Szkrabie trzy rzeczy.
Primo.Wiem juz teraz ze Cie zapamietam problem w tym ze jestem przekonany ze nie bedzie to zapamietanie z najlepszej strony.
Secundo.Nie bedziesz mi mowil co mam pisac w moim ulubionym temacie o ukochanym klubie.
Tertio.Najlepiej stad spadaj i nie rob syfu bo w przeciwienstwie do niektorych Twoich kolegow (masz tu takich?) kibicujacych Starej Damie Twoje posty kompletnie ale to kompletnie nic nie wnosza.

A tak na koniec napisze jeszcze ze byl to moj ostatni post zwrocony bezposrednio do Ciebie bo szkoda mi klawiatury na polemiki z Toba.

Mimo wszystko pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 paź 2005, 0:06

Chlopaczek pisze:Szkrabie trzy rzeczy.
:lol: Jestem ossy
Chlopaczek pisze:Primo.Wiem juz teraz ze Cie zapamietam problem w tym ze jestem przekonany ze nie bedzie to zapamietanie z najlepszej strony.
Nie rób mi tego...
Chlopaczek pisze: Secundo.Nie bedziesz mi mowil co mam pisac w moim ulubionym temacie o ukochanym klubie.
No nie, ale chyba sam przyznasz że ten mój opis bardziej się tam nadawał :roll:
Chlopaczek pisze:Tertio.Najlepiej stad spadaj i nie rob syfu bo w przeciwienstwie do niektorych Twoich kolegow (masz tu takich?) kibicujacych Starej Damie Twoje posty kompletnie ale to kompletnie nic nie wnosza.
A ten twój teraz akurat duzo wniósł :lol:
Chlopaczek pisze:A tak na koniec napisze jeszcze ze byl to moj ostatni post zwrocony bezposrednio do Ciebie bo szkoda mi klawiatury na polemiki z Toba.
Nie zmuszam Cię do tego :?
Chlopaczek pisze:Mimo wszystko pozdrawiam.
Ja również :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 0:30

Ty weż zmień dziecko temat o.k ?? Bo tylko robiś smietnik. Zaraz trzeba znów te cytaty zgłosić. Szybko login dziecko zminiłes :lol:
ossy pisze:NIGDY NIE GRAŁ W SERIE B

Chyba nigdy nie w pełni czystko.

No jutro mecz z Reggina :) Każdy wynik niż Rossoneri na plus to lipa. Sheva strzeli jutro 152 bramke dla Milanu czuje to że zagra jednak i będzie wymiatał. Zagra w ataku zapewne z Gilardino bo musza na jednakowych falach nadawać. Szkoda ze urazy leczy Massimo bo w takiej formie mu sie to przytrafiło. Ale po tym meczu juz wraca on i inni. Ciekawe na kogo Ancelotti postawi Stam Nesta czy Nesta Maldini ? a może Stam - Maldini Mógłby dać szanse Lino wreście bo narazie to tylko gada. Może czas na Vogela :>??
Chlopaczek pisze:Ten pilkarz nie moze permanentnie glaskać lawy. Zasluguje na czeste wystepy. Az zal mi patrzec gdy kolejny raz Portugalczyk (notabene za 40 mil zielonych) siada na lawie.

Wiesz już teraz to jest jeden z najdroższych rezerwowych świata :roll: Choć też bym go widziałe czeście w składzie. Bo Manuel to geniusz tylko za dużo chce asystować powinien sam strzelać cześciej. Czekaj ze Siena grał do 70 potem wszedł Kaka i strzelił teraz może być podobnie. :wink:

Chlopaczek pisze:Murzynska palka Seedorf (czy on sie w ogole meczy przeciez gra caly czas?) jak zwykle pewny plac.Dementuje od razu pomowienie jakobym nie lubil Seedorfa.Wprost przeciwnie jest to moj ulubiony pilkarz Milanu zaraz po Shevchence Maldinim Kace Gilardino Pirlo Gattuso Nescie Stamie Rui Coscie Didzie Ambrosinim Serginho Vierim Cafu i Vogelu (kolejnosc przypadkowa).Seedorfa nie da sie nie lubic bo to czlowiek o zlotym sercu i do tego milosnik cudzych narzeczonych.
Jeszcze kilku być musiał wymienić :p ale czyli nie jest źle z Tym Seedorfem jak tak godarzysz sympatią :) U mnie jest nr. 1 :!: Do zmiany ...

To ustawianie już nie wchodzie w gre bo Ambro wypadł. Ale tam bym Vogela widział choć i tak Rino ma pewne miejsce.

Obrazek

Edit: Zanosi sie na rotacje. Jednak pierwszy mecz Vogela od początku. Z Serginho w składzie i Maldini. Bez Cafu może. Atak Sheva Vieri - choć ja stawiam że od poczatku zagraja Sheva - Gila. I Rui Costa za Kake którego Poulsen troche po turbował. Niech odpocznie se.

Reggina na bank bez Pelizzoliego. Mimo tak słabej defensywy jednego z tych jaśniejszych pukntów tej formacji :roll:

Edit 3 :lol:

Jednak sie nie myliliśmy :) rotacje wzkazana :) Jest Vogel i Rui tez Sergio czyli super niech pokażą się z dobrej strony.

Oficjalne składy :!:

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Serginho; Gattuso, Vogel, Seedorf; Rui Costa; Shevchenko, Vieri.

Coach: Ancelotti.

REGGINA: Pavarini; Carobbio, De Rosa, Franceschini, Lanzaro; Mesto, Paredes, Tedesco, Modesto; Vigiani; Cozza.

Coach: Mazzarri.

FORZA GRANDE MILAN - Oby Rossoneri na plus. Czego życze Wam i sobie :!: a potem poczekamy aż ktoś straci pkt. wieczorem. :twisted: ale to już inna bajka teraz liczy sie tylko Milan :!: FORZA ROSSONERI :!:

Edit :lol: :roll: :twisted:

GRAZIE GRANDE CAPITANO

Ale mecz Poalo = marzenie strzał po długim juz w 5 ustawil mecz bo Milan rzadzil i dzielił. Skoda tych sytuacji ale nie ma co Jak nasz kapitan strzela 2 bramki to trzeba wyć z radości. Głową jak Grande Bomber :) Widac Rui go szukał :) mówiłem On woli podawac niż strzelac :) Szczęście Regginy ale nie ma co nawet że stracili po koniec.;p Vogel próbował i mu to wychodziło :) Teraz czekamy na wieczór :]

CHELSEA 1:0 :!: :!: TYGRYS Z KARNEGO :!: Reyna o włos .....

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 paź 2005, 18:29

:shock: :shock:
Co jest z tym Paolo? :wink: Drugą młodość przechodzi?? 8)
Ciekawe jak Milan chce Go zastąpić - tacy piłkarze są NIE DO ZASTĄPIENIA. Tej klasy (zarówno sportowej jak i prywatnej) gracze pojawiają się raz na 20 lat i to nie w każdej drużynie...

Forza grande Paolo!!!

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 02 paź 2005, 18:44

Trzeba przyznać iż Milan rozegral bardzo dobry mecz.Wynik absolutnie nie odzwierciedla tego co dzialo sie na boisku.Ponownie marnujemy dużo akcji stuprocentowych!!Vieri przy większym szczęściu i hattricka by ustrzelił! Trzeba sie cieszyć z trzech punktow i liczyć na potknięcie Juve :wink:
Jak ktoś się chce przekonać zapraszam...
http://media2.acmilan.com/200510/2396_bb.wmv
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 19:24

Kaka_ACM pisze:Trzeba przyznać iż Milan rozegral bardzo dobry mecz.Wynik absolutnie nie odzwierciedla tego co dzialo sie na boisku.Ponownie marnujemy dużo akcji stuprocentowych!!Vieri przy większym szczęściu i hattricka by ustrzelił!

Nic dodać. Jak Vieri uderza z 23 metrów na bramke to musi iśc całej drużynie na luzie. Sam mógł strzelić 4 i zawsze o "włos" lub blokada lub ten kiks :lol: :roll: Seedorf do tej przewroki sie fajnie złożył. Ale i tak pierwszy do zmiany. Szkoda bramki tym bardzie że dali się zaskoczyc ale co tam. Ten Mecz to popis Grande Capitano. By najmiej w ofensywie. Tifosi nie widzieli pierwszych dwóch bramke pewnie załują na maxa :)

Janio to już trzecia młodość :) Asysta w LM dwie bramki dziś. Ale jak takie kanały zakłada i kończy akcje bramka to tylko dziękować Bogu że jest Naszym kapitanem.

Paolo Maldini = symbol - to juz "za małe słowo" ...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 paź 2005, 19:28

no i zwycięstwo.Bardzo dobra gra Milanu jest jeszcce problem z wykorzystywaniem podbramkowych sytuacji.W obronie nie było zle chodz moze byc jeszcze lepiej.Troche żałować można straconej bramki.Nie wiem jak wam ale mi sie bardzo podobała gra rui costy no i nowego napastnika Milanu maldiniego :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 paź 2005, 19:43

gilardino11 pisze:W obronie nie było zle chodz moze byc jeszcze lepiej.
No nie wiem czy nie było źle w całym meczu Reggina stworzyła kilka sytuacji i zasłużyła na gola.
Ta pierwsza bramka bardzo ładna akcja Maldiniego ale trzeba to szczerze powiedzieć, że bramkarz się nie popisał.
Vieri łapserdak – tylko on potrafi marnować takie setki :D :lol:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 paź 2005, 20:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:Paolo Maldini = symbol - to juz "za małe słowo" ...
Właśnie! - to już nie wystarcza na opisanie jego pozycji w klubie - lider, kapitan, świetny obrońca, wierny barwom klubowym, profesjonalista w 100%.

Nie przepadam za Milanem, ale Maldini jest jednym z moich ulubionych graczy i mam nadzieję, że ktoś z Barcy ( :idea: może Puyol??) stanie się dla Dumy Katalonii kimś takim jak Paolo dla Milanu.
Od czasu Johana Cruyffa nie było w Blaugranie podobnej osobowości...

Pozdro
Ostatnio zmieniony 07 paź 2005, 14:30 przez Janio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 paź 2005, 20:53

hheh ale Maldini neczyl zagrał pieknie :brawo:
Szcegolnie pierwsza bramka bardzo ładna :D
Cieszy gra Manuela ktory ma jeszcze duzo do pokazania na boisku i moim zdaniem powinnien czesciej grac pieknie dogrywał długie piłki do Vieriego ale ten zadnej nie wykorzystał okazji (chyba miałe ze 3 100% okazje) Andriy powinnien nie grac w tym meczu mogł dac Gile przydałby sie odpoczynek Shevie.
Szkoda tej straconej bramki bo obrona nawet dobrze zagrał Stam jak Cafu :wink:
Mecz powinnien zakonczyc sie wynikiem 5-1 no ale najwazniejsze 3 pkt.

FORZA MILAN

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 21:03

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Mecz powinnien zakonczyc sie wynikiem 5-1 no ale najwazniejsze 3 pkt.

No moze nie 5-1, ale wynik 3-0 bylby odpowiedni. Vieri sie nawet staral gra, tylko skutecznosc troche nawalala.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 23:01

Lakier Vieri powiedziałe że mecz mógł by rok trwać on i tak by nie strzelił :lol: Poprostu nie chciała wejśc i nie weszła Ale tego ze nie próbował zarzucic mu nie moża. Tym bardzie że On coraz czeście probuje z dystansu :shock:

Ostatnio w Premiership Ruud mnie zaszokował tym że walił z 23 metrów nabramke teraz Vieri - dwa podobne typy graczy :wink:

Obrazek

GRAZIE CAPITANO :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 23:12

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Ostatnio w Premiership Ruud mnie zaszokował tym że walił z 23 metrów nabramke teraz Vieri - dwa podobne typy graczy :wink:
No, ladnie mu wyszedl ten podkrecony strzal w okienko. Bramkarz Regginy niezle bronil.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”