Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 paź 2005, 23:31
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 paź 2005, 23:43
Nie staram się naśladować Snippa a jedynie tak jak on tępić głupote, a to jest różnica.Chlopaczek pisze:To nie zaden Zaza z Turynu.Widac dwie rzeczy w jego postach.Pierwsza to to ze stara sie nasladowac Snippa
Nie chce zaistnieć na forum, ale powiem Ci coś, zapamiętasz mnieChlopaczek pisze:druga ze chce zaistniec bo prawie wszystkie posty ktore napisal na tym forum byly w temacie o Milanie.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 paź 2005, 23:54
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 paź 2005, 0:06
Chlopaczek pisze:Szkrabie trzy rzeczy.
Nie rób mi tego...Chlopaczek pisze:Primo.Wiem juz teraz ze Cie zapamietam problem w tym ze jestem przekonany ze nie bedzie to zapamietanie z najlepszej strony.
No nie, ale chyba sam przyznasz że ten mój opis bardziej się tam nadawałChlopaczek pisze: Secundo.Nie bedziesz mi mowil co mam pisac w moim ulubionym temacie o ukochanym klubie.
A ten twój teraz akurat duzo wniósłChlopaczek pisze:Tertio.Najlepiej stad spadaj i nie rob syfu bo w przeciwienstwie do niektorych Twoich kolegow (masz tu takich?) kibicujacych Starej Damie Twoje posty kompletnie ale to kompletnie nic nie wnosza.
Nie zmuszam Cię do tegoChlopaczek pisze:A tak na koniec napisze jeszcze ze byl to moj ostatni post zwrocony bezposrednio do Ciebie bo szkoda mi klawiatury na polemiki z Toba.
Ja równieżChlopaczek pisze:Mimo wszystko pozdrawiam.
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 0:30
ossy pisze:NIGDY NIE GRAŁ W SERIE B
Chlopaczek pisze:Ten pilkarz nie moze permanentnie glaskać lawy. Zasluguje na czeste wystepy. Az zal mi patrzec gdy kolejny raz Portugalczyk (notabene za 40 mil zielonych) siada na lawie.
Jeszcze kilku być musiał wymienićChlopaczek pisze:Murzynska palka Seedorf (czy on sie w ogole meczy przeciez gra caly czas?) jak zwykle pewny plac.Dementuje od razu pomowienie jakobym nie lubil Seedorfa.Wprost przeciwnie jest to moj ulubiony pilkarz Milanu zaraz po Shevchence Maldinim Kace Gilardino Pirlo Gattuso Nescie Stamie Rui Coscie Didzie Ambrosinim Serginho Vierim Cafu i Vogelu (kolejnosc przypadkowa).Seedorfa nie da sie nie lubic bo to czlowiek o zlotym sercu i do tego milosnik cudzych narzeczonych.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 paź 2005, 18:29
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 02 paź 2005, 18:44
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 19:24
Kaka_ACM pisze:Trzeba przyznać iż Milan rozegral bardzo dobry mecz.Wynik absolutnie nie odzwierciedla tego co dzialo sie na boisku.Ponownie marnujemy dużo akcji stuprocentowych!!Vieri przy większym szczęściu i hattricka by ustrzelił!
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 paź 2005, 19:28
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 paź 2005, 19:43
No nie wiem czy nie było źle w całym meczu Reggina stworzyła kilka sytuacji i zasłużyła na gola.gilardino11 pisze:W obronie nie było zle chodz moze byc jeszcze lepiej.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 paź 2005, 20:00
Właśnie! - to już nie wystarcza na opisanie jego pozycji w klubie - lider, kapitan, świetny obrońca, wierny barwom klubowym, profesjonalista w 100%.*_For_zaza_Milan_* pisze:Paolo Maldini = symbol - to juz "za małe słowo" ...
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 paź 2005, 20:53
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 21:03
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Mecz powinnien zakonczyc sie wynikiem 5-1 no ale najwazniejsze 3 pkt.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 23:01

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 23:12
No, ladnie mu wyszedl ten podkrecony strzal w okienko. Bramkarz Regginy niezle bronil.*_For_zaza_Milan_* pisze:
Ostatnio w Premiership Ruud mnie zaszokował tym że walił z 23 metrów nabramke teraz Vieri - dwa podobne typy graczy![]()
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio