Ja w żadnym razie nie jestem pewny triumfuEbi pisze:Jednak za dużo wpadek zanotował tenże klub w tym sezonie, abym był pewny co do ich triumfu.
Tak generalnie to na Puchar Króla nie mamy jak się spiąć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sty 2012, 2:29
Ja w żadnym razie nie jestem pewny triumfuEbi pisze:Jednak za dużo wpadek zanotował tenże klub w tym sezonie, abym był pewny co do ich triumfu.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 29 sty 2012, 8:35
RealFan pisze:...
Taki jeździec bez głowy. Szybko biega i kopie piłkę daleko przed siebie. Niczym Kamil Kosowski.
Rosberg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 29 sty 2012, 8:43
Puchat to puchar, trzeba zachować, ciągłość zdobywania trofeów, dla podtrzymania morale, wiesz sam co się w Kataonii po przegranej dziejeMentor pisze: Tak generalnie to na Puchar Króla nie mamy jak się spiąćZbyt wiele urazów + słabsza forma w tym okresie (mam na myśli kondycję tych, którzy pozostają zdolni do gry) = duży problem. Z Valencią będzie nam trudniej niż z Realem.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 29 sty 2012, 9:26

Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 29 sty 2012, 10:01
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 29 sty 2012, 10:11
Rosberg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sty 2012, 10:14
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 29 sty 2012, 10:18
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sty 2012, 10:32
Kilka dni temu był hurra-optymizm?Rosberg pisze:Nie ma co dramatyzowac jeszcze kilka dni temu byl hurra optymizm a po kilku dniach zwatpienie.
Pełna zgoda i ja to wszystko rozumiem. Skoro już zaszliśmy tak daleko (na dodatek eliminując po drodze Real) to trzeba włożyć jeszcze trochę wysiłku i postarać się wygrać Puchar Króla, ale dla mnie to trofeum na naprawdę minimalne znaczenie i samo w sobie nie ma wpływu na końcową ocenę sezonu tego zespołu.grzegorzfcb pisze:Puchat to puchar, trzeba zachować, ciągłość zdobywania trofeów, dla podtrzymania morale, wiesz sam co się w Kataonii po przegranej dzieje
Poza tym to tylko 3 meczu a właściewie 2+1, czyli majowy(finaał)
Nie sądzę, żeby Pep nagle rezerwy wystawił(tzn Barcę B), a sami piłkarze też nie odpuszczą chyba.
Heh a ile straci Barcelona?BarcaQzYN pisze: Co za brak wiary w Was. 7 punktów przy 18 kolejkach do rozegrania to nie jest wcale tak dużo i mogę się z każdym z Was założyć o co chcecie, że Real w tym sezonie straci jeszcze przynajmniej te 7 pkt.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 29 sty 2012, 10:38
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 sty 2012, 11:05
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sty 2012, 11:15
CzteryBienias pisze:Nie mozna zwyciezac przez 3 lata non stop.
Prawda i dlatego radziłbym się niektórym nie załamywać z powodu tej ligi.Bienias pisze:No i jest LM ktora tearz powinna stac sie naszym oczkiem w glowie. Wielka historie mozna jeszcze pisac mimo np. vicemistrzostwa. Ten sezon trwa....
Tutaj również się zgadzam. Nie wszystko wychodzi bezboleśnie, ale ja jestem zadowolony bo koniec cyklu tak czy siak musiałby niebawem nadejść (wystarczy popatrzeć na inne wielkie zespoły) a wtedy zmiany i tak byłyby potrzebne. Lepiej to robić w sposób kontrolowany niż tak jak po Ryjku gdzie potrzebne było trzęsienie ziemi. Teraz sytuacja jest lepsza a zespół wciąż ma duży potencjał także z optymizmem patrzę w przyszłość.Bienias pisze:Ta druzyna nie jest skonczona bo ona caly czas ewoluuje.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 29 sty 2012, 11:28
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rosberg » 29 sty 2012, 11:56
Nie chodzi mi o to forum.Mentor pisze:Kilka dni temu był hurra-optymizm?Rosberg pisze:Nie ma co dramatyzowac jeszcze kilka dni temu byl hurra optymizm a po kilku dniach zwatpienie.Gdzie i z jakiej racji? Nie zaglądam tutaj już tak często jak kiedyś także coś mnie mogło ominąć także poważnie pytam.
Rosberg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 sty 2012, 12:01
fakt, ten czas tak pieknie plynie:)Mentor pisze:CzteryBienias pisze:Nie mozna zwyciezac przez 3 lata non stop.To czwarty sezon Pepa. W poprzednich trzech wygrywaliśmy praktycznie wszystko.
.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio