Gdybym mógł taki wynik zaklepać przed meczem to pewnie bym się zdecydował. Dokładnie takiego meczu się spodziewałem, byłem przygotowany na dobrą grę Valencii, która nie uklęknie przed Barceloną i tak właśnie było. Colorado/Pinto ewidentne czerwo i nie ma tutaj nad czym dyskutować
Druga połowa już lepsza w naszym wykonaniu i dlatego ostateczny wynik pozostawia jednak trochę niedosytu. Mieliśmy okazje na wygranie tego meczu nie piszę tutaj tylko o zjebanym karnym Leo.
Tak czy inaczej wynik może być bo zachowujemy szanse przed rewanżem. Po pierwszej połowie spodziewałem się dużo gorszego rozstrzygnięcia. Szkoda wpływu arbitra, ale trzeba być niepełnosprytnym, aby obciążać zespoły błędami arbitrów.
Brawa dla Valencii. Nie zaskoczyli mnie - zagrali tak dobrze jak sądziłem, że zagrają. Jestem natomiast zaskoczony, że daliśmy radę w drugiej odsłonie tak dobrze wypaść. Oczywiście to nie były jakieś cuda, ale IMO na więcej nas obecnie nie stać.
Puyol
Brak słów. Znowu bramka w krytycznym momencie a ta akcja z drugiej połowy poderwała cały bar choć za Barceloną była tylko część ludzi