Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 18:13
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2012, 18:16
No mysle, ze nie ma co teraz dywagowac... jest duzo czasu do konca sezonu, i wcale nie jest powiedziane, ze po tym sezonie trzeba bedzie cokolwiek zmieniac na bokach, wiec dyskusja bez sensu moim zdaniem.aQer pisze:Więc Alves jest nie do ruszenia a co za tym idzie przydałby się ktoś bardziej defensywny na lewą stronę tylko kto?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 18:18
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2012, 18:22
No tak, ale Puyol to nie lewa strona. W klubie sa Muniesa, Bartra i Fontas... jesli zaden z nich to pierwszym kandydatem wydaje sie Thiago Silva z Milanu (o ile bedzie do wyciagniecia), ale to rowniez sie moze zmienic.aQer pisze:Nie mówię, że od razu po tym sezonie tylko się tak zastanawiam no nie oszukujmy się w najbliższej przyszłości obrona będzie trochę do przebudowy Puyol i Abidal już swoje lata mają.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 18:26
aQer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 03 lut 2012, 18:36
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 03 lut 2012, 19:00
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 03 lut 2012, 19:13
RubenMentor pisze:Valdes![]()
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2012, 19:22
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lut 2012, 19:31
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 03 lut 2012, 19:38
No chyba tak, innego Rubena, bramkarza Barcy B nie kojarzęKamil232 pisze:No jakoś mi ten koleś do Valdesa nie pasuje, ale nie chciałem się odzywać bo Mentor ogarnia lepiej Barcę. O tego Rubena chodzi?
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 03 lut 2012, 20:16
to jest ruben mino. chodzi o jeszcze innegoKamil232 pisze:No jakoś mi ten koleś do Valdesa nie pasuje, ale nie chciałem się odzywać bo Mentor ogarnia lepiej Barcę. O tego Rubena chodzi?
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 04 lut 2012, 12:46
W jakiej by nie był formie, to i tak wzmocnienie w decydującej fazie sezonu.Przyjmuje się, że za jakieś półtorej miesiąca David Villa będzie mógł powrócić do treningów z pierwszym zespołem.
Negatywne wieści ws. zdrowia Pedro rekompensuje Andres Iniesta, który wraca do zdrowia szybciej niż przewidywano. Pomocnik Blaugrany, który doznał urazu mięśnia długłowego lewej nogi 25 stycznia w meczu z Realem Madryt ,jest coraz bliższy powrotu na boisko.
Według wstępnych diagnoz, rozgrywający miał pauzować około trzech tygodni i jego powrót był spodziewany na 14 lutego, na mecz Ligi Mistrzów przeciwko Bayerowi Leverkusen. Rehablitiacja piłkarza przebiega nad wyraz pomyślnie i wszystko wskazuje na to, iż urodzony w Fuentealbilli zawodnik będzie mógł zagrać już w meczu przeciwko Osasunie na Estadio Reyno de Navarra.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 04 lut 2012, 15:48
aQer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 lut 2012, 21:10
Druga linia i atak mocno rezerwowyValdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Thiago, Cesc, Dos Santos, Cuenca, Messi i Tello
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio