Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 152

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 lis 2005, 17:32

Jest dobrze :) Ładny gol Recoby po świetnym dograniu Stankovica :D chyba wygrał walke o miejsce na lewej stronie z Solarim. Później Cambiasso , który wyrasta na naszego najlepszego strzelca :P Niepotrzebna nerwowa końcówka , ale co tam ważne 3 pkt :D

Martwi mnie natomiast postawa Adriano. Widać ma zryw na jeden mecz
(Treviso - 3 gole , Roma - 2 , Artmedia - 3) później kilka bezbarwnych występów. Tak jest i teraz ... :? Martins wszedł , ale niczego wielkiego nie pokazał. Nasze dwa największe żądła zawodzą. Szkoda , że Mancini nie wpóścił Cruza , który jak wchodzi zawsze strzela.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 lis 2005, 17:56

serek408 pisze:Niepotrzebna nerwowa końcówka
nie ogladałem meczu ale słyszałem ze zekomo po katastrofalnym błedzie obrony strzeliła Messina mógl by ktos ta sytuacje przyblizyc ?

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 27 lis 2005, 21:57

Podobno INTER chce ściągnąć do siebie HAREGO KEWELLA
Tak przynajmniej piszą na stronie Liverpoolu
Moim zdaniem by się przydał jest bardzo szybki i ma dobry strzał
Ale to jest pewnie plotka czyli raczej nic z tego :wink:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 lis 2005, 22:02

vieris pisze:Podobno INTER chce ściągnąć do siebie HAREGO KEWELLA
qrde ja go nie chce on jest za bardzo podatny na kontuzje :/ i wogule to juz nie jest Kewell z czasów Leeds powinnismy sciagnac kogos ogranego we włoszech lub przynajmniej mniej podatnego na kontuzje

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 13:05

Słuchajcie przed wczoraj Javier Zanetti namawiał publicznie Morrattiego by postarał się o sprowadzeinie młodego Argentyńczyka Aguero...

Pisane było o skuteczności młokosa, magii czy umiejetnościach a tu sie okazuja że on w popszednich dwóch sezonech rozegrał jedno spotkanie w Independiente :shock: Nie wiem jak mu idzie w tym jak trzeba znajde :P

Sergio Leonel Aguero

Pozycja: "atakujacy" :wink:
Naodowośc: Argentina
Data urodzenia: 02/06/1988
Club: Independiente

Statystyki:
- SEZON Kadra Wystepy Bramki
1 2003-04 Independiente A - -
2 2002-03 Independiente A 1 0

Jednak ciekawego news ostatnio znalazł Hunter Ponoć Lazio ma w swej primeverze młokosa o imieniu Rivaldio Jr. o którego już sie bija :wink: :roll:

P.S Gratuluje zwyciestwa :!:

P.S. Jednak to zachwanie pozostawia troche do życzenia. Fajnie Adriano donił tego Zorrojak z piłka uciekał .... :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 lis 2005, 13:13

Zaza Zanetti już dość dawno namawiał Morattiego na Aguero :wink: Co nie zmienia faktu , że warto się nim zainteresować bo skoro doradza El Capitano to musi coś w tym być :!: A Rivaldo może Milan wybierze :lol:

vieris pisze:Podobno INTER chce ściągnąć do siebie HAREGO KEWELLA

Jedno WIELKIE NIE dla tego pana. Szanuje go , ale nie chce by grał w Interze. Dziesiątki takich jak on przebrnęło przez Inter i zazwyczaj kończyli fatalnie i na transferze do gorszego klubu. Zresztą w Liverpoolu jest tylko rezerwowym , więc nie sądze by Massimo zwrócił na niego uwage. Chyba plota :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 13:23

Serek lat ma tyle że może mu sie jeszcze z rok przygladać :wink: Pewnie jak piszesz takie recenzje Javier by mu na wyrost nie dawał. Ale zdziwiło mnie to troche że grał jeden mecz :wink:

To nie syn tego Rivaldo :roll: zostało to sprawdzone :lol: Choć "nazwisko zobowiazuje" :wink:

Kewell ? od dwóch czy trzech sezonu nie może potwierdzić swoich umiejetności. W The Red's przygasł i to bardzo. Potrafi wymiatać :!: ale czasy Leeds już chyba mineły chyba że zmieni barwy :!: Bardzie bym go w Hiszpani widział :wink: Skrzydłowy jest z niego przedni tylko musi pokazac swoje lepsze oblicze.

Tak na marginecie jak miał być wybór miedzy Cesarem a Harrym to kogo być "wybrał" Serek :?: bo ja chyba wiem. :roll: A zmiana otoczenie może mu dobrze zronić :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 lis 2005, 13:32

Jeśli Ci Zaza chodzi o Cesara lub Kewella to chyba wziął bym drugiego. Młodszy no i chyba jednak troche lepszy od Cesara. Ale żadnego nie chce w Interze :P
Wiem Zaza , że nie syn bo Rivaldo senior chyba ich wogóle nie ma , a już napewno nie w młodzieżowym wieku. Tata 31 lat syn 18 :lol: Ale jak napisałeś nazwisko zobowiązuje :wink:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale zdziwiło mnie to troche że grał jeden mecz

Zanetti doradził go Massimo , ale po kilku meczach. W końcu Capitano wie co w jego rodzimej lidze się dzieje. Tym lepiej dla Interu :smoke:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 lis 2005, 13:36

Zaza pisze:To nie syn tego Rivaldo zostało to sprawdzone Choć "nazwisko zobowiazuje"
Ten Rivaldo to chyba Paragwajczyk , prawda?

Co do Aguero to nie sugerowałbym się tym jednym meczem. Może przecież w ciągu pół roku zrobić takie postępy jak Messi.

Co do Kewella to zdecydowanie nie. Już wole Ze Roberto :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 13:49

hmm Masz racje Diamen chyba Paragwajczyk. Lazio ma do niego tylko 50% praw. Nazywa sie Rivaldo Gonzalez Kiese czyli Rivaldo Jr. :wink: Napastnik lub ofensywny pomocnik. Co warto podkreślanie to chyba Mancio był za sprowadzenie młokosa do Lazio gdy jeszcze Ich trenował ... :roll:

Oto on :D
Obrazek

Ja tez bym był za tym na Twoim miejscu ze ani jeden ani drugi. Kewell to ciekawy i zdolny gracz ale jest ryzyko że nie zatrybi jak z Liverpoolu. :roll:

Serek juz kiedyś ustalilismy że gdybyśmy mogli zarzadąc mercato naszy klubów do widmo bankructwa by nam zajrzało w oczy :lol:

Co to młodego Agrentyńczyka to jak "mówie": takie recenzja pewnie na wyrost nie dostał :wink: Mam nie kiedy możliwość oglądanie spotkań Argentyńskiej ligi zamkniecia Clausula :lol: to może bedzie mi dane zobaczyć go w akcji :) [przed transferem :wink:]

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 lis 2005, 14:07

*_For_zaza_Milan_* pisze:Argentyńskiej ligi zamkniecia Clausula to może bedzie mi dane zobaczyć go w akcji
jesli dalej bedzie grał tak czesto :P jak to napisałes to napewno go zobaczysz ehehehe na zdjeciach chyba :P swoja droga niech go sciagna bedzie sie uczył i podszlifuje swoje umiejetnosci :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lis 2005, 14:15

Hehe no tak Coco ale te liczby były z dwóch ostatnich sezonów. Czyli przez dwa lata zagrał jeden mecz. Kto wie może teraz jest podstawowym graczem :) Przyszedł trener nowy czy coś w tym stylu :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 lis 2005, 14:18

coco pisze:swoja droga niech go sciagna bedzie sie uczył i podszlifuje swoje umiejetnosci Wink

Jeszcze nawet nie wiadomo jak się ten zawodnik prezentuje. :roll: Zagrał 1 mecz(z info Zazy tak wynika więc źródło raczej pewne), a Ty już byś go kupował, bo Zantetti tak powiedział :roll: Ja bym jeszcze chłopa poobserwował, bo pewnie warto. Ewentualnie zrobił jakąś umowę z Independiente, żę za 2-3 lata przejdzie do Interu.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 lis 2005, 14:26

Hehe z tego co wiem to w tym sezonie Aguero gra w miarę regularnie i ma nawet strzelonych kilka brameczek.

A jeśli chodzi o wybór pomiędzy Cesarem a Kewellem to wybrałbym tego … pierwszego (oczywiście jeśli musiałbym kogoś wybrać). On przynajmniej jest ograny w Serie A i nie jest wiecznie kontuzjowany. Można powiedzieć, że gra ciągle na swoim poziomie.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 lis 2005, 17:03

Już dziś mecz z Parmą.

Prawdopodobne składy:

Parma
(4-4-1-1): 1 De Lucia, 2 Coly, 28 P.Cannavaro, 3 Cardone, 33 Pasquale, 21 Cigarini, 13 Grella, 30 Simplicio, 15 Savi, 10 Morfeo, 9 Corradi. All. Beretta

Inter (4-4-2): 1 Toldo, 49 Andreolli, 3 Burdisso, 23 Materazzi, 33 Wome, 4 J.Zanetti, 6 C.Zanetti, 19 Cambiasso, 21 Solari, 9 Cruz, 30 Martins

Kilka nowinek:
-Inter chce przedłużyć kontrakt z , dobrze ostatnio grającym Urugwajczykiem Alvaro Recobą :D . Ja bardzo się ciesze :wink: , jeden z obecnych symboli (przynajmniej dla mnie) Interu powinien pozostać w klubie. Mam nadzieję , że Recoba przedłuży kontrakt.
-Inter chce wymienić Argentyńczyka Burdisso za Bojinova z Violi. Może to i dobrze? Coś ten obrońca się nie sprawdził. Bułgar w Violi zresztą też. Obaj są jeszcze młodzi. Osobiście chciałbym Bojinova w zespole.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”