FMy - Strona 153

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 lip 2005, 13:28

Juz wiem RoRo jak to pyka nawet dobra sprawa...posciągam kolesi do 20 lat (średnia mojej druzyny to 20 :D FC Porto) o PA 160/170 przewaznie takich i bede ich ogrywal w rezerwach, lub wypozyczał...Z tego co oblukalem w Belgii jest troszeczke tych talencików no i RPA ma kliku świetnych :wink:Szkoda że nie wiadomow jakim wieku osiągnie maksymalny poziom swojego PA...a i czy w tym programioku jest suma odstępnego za gracza tzn za jaka mozna go wyrwać :?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 13:39

Figo11 pisze:Juz wiem RoRo jak to pyka nawet dobra sprawa...posciągam kolesi do 20 lat (średnia mojej druzyny to 20 :D FC Porto) o PA 160/170 przewaznie takich i bede ich ogrywal w rezerwach, lub wypozyczał...Z tego co oblukalem w Belgii jest troszeczke tych talencików no i RPA ma kliku świetnych :wink:Szkoda że nie wiadomow jakim wieku osiągnie maksymalny poziom swojego PA...a i czy w tym programioku jest suma odstępnego za gracza tzn za jaka mozna go wyrwać :?:
Tak ... dajesz w FMScoucie Opcje i zaznaczassz opcje minimal Fee i tam masz wtedy klazule odkupu.

A po prawej stronie na stronce glownej masz cene odkupu ... mam nadzieje ze zropzumiales co napisalem :D

Wytulacze Ci od razu :P

Masz w oknie FMScouta nazwiska, kluby itd to po prawej stronie masz za ile klub Ci spprzeda zawodnika ...

Aha i wlasnie dolaczlyles do grona cheaterów :D:D:D:D

POZDRO

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 lip 2005, 14:20

Hehe, RoRo, ty też z tego korzystasz :?:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 14:30

krAwcU pisze:Hehe, RoRo, ty też z tego korzystasz :?:
Widzisz musze Ci powiedziec ze mimo tego ze od czasu do czasu zerkne sobie do FMSCOUTA to nie mozna mnie nazwac jakims wielkim cheaterem ktory wygrywa tylko dzieki kodom i takim programkiom ...

ja uzywam SCOUTA do obadania po ile sa danie zawodnicy zeby po prostu nie przeplacac :P Niektorzy sobie edyrtotrm dodaja kase i zawodnikow i to sa wlasnie chetarzy ... wiec my nimi nie jestesmy :P ufff :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 14:55

Poszukuję dobrego dryblera (napastnika) do Interu, takiego co dobrze robuiłby wiatr partnerowi z ataku. Jego partnerem ma być Adriano, także to ma być nie byle kto i najlepiej by było jakby kosztował do 10mln €.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 15:01

Rom$on pisze:Poszukuję dobrego dryblera (napastnika) do Interu, takiego co dobrze robuiłby wiatr partnerowi z ataku. Jego partnerem ma być Adriano, także to ma być nie byle kto i najlepiej by było jakby kosztował do 10mln €.
No to juz mam dla Ciebie dwoch kandydatow ....

Pierwszy :arrow: Robinho :wink:

Cena to okolo 7 mln euro a koels wkreci w ziemie kazdego zawodika druzyny przeciwnej i dokaldnei do gra do twojego ADroano, tak samo moge ci jak Robinho polecic Carlosa Teveza za porownywalna cene i opis taki sam :P

Drugi kandydat to :arrow: Mohamed Zidan

No koles wymiata .. kreci wszytkich w ziemie i to niemilosiernie a przy okazji bramkostzrelny jest. Wreprezentacji stzrelil u mnie na 68 meczy 59 goli :!: :!: :!: :!: Wyczy wspanialy a kupic go mozna za chyba okolo 3 mln euro. Oplaca sie !!!!!!

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 15:05

RoRo pisze:
Rom$on pisze:Poszukuję dobrego dryblera (napastnika) do Interu, takiego co dobrze robuiłby wiatr partnerowi z ataku. Jego partnerem ma być Adriano, także to ma być nie byle kto i najlepiej by było jakby kosztował do 10mln €.
No to juz mam dla Ciebie dwoch kandydatow ....

Pierwszy :arrow: Robinho :wink:

Cena to okolo 7 mln euro a koels wkreci w ziemie kazdego zawodika druzyny przeciwnej i dokaldnei do gra do twojego ADroano, tak samo moge ci jak Robinho polecic Carlosa Teveza za porownywalna cene i opis taki sam :P

Drugi kandydat to :arrow: Mohamed Zidan

No koles wymiata .. kreci wszytkich w ziemie i to niemilosiernie a przy okazji bramkostzrelny jest. Wreprezentacji stzrelil u mnie na 68 meczy 59 goli :!: :!: :!: :!: Wyczy wspanialy a kupic go mozna za chyba okolo 3 mln euro. Oplaca sie !!!!!!

POZDRO
Znam obydwu już od kilku edycji managera. Mohammeda odkryłęm w Cm 03/04 i potem podałem na www.cm4.pl i się nim wszyscy podniecili, a w tej chwili sprzątnął mi go sprzed nosa real. A Robinho kupiła MArsylia, ale i tak dziśki za pomoc. Proszę o innych kandydatów.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 15:13

A co zrobiłeś z Martinsem??? Przecież koleś dla mnie w tej grze jest lepszy od Adriano !!! To jest najlpsza para w grze!!!

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 15:16

Rossi pisze:A co zrobiłeś z Martinsem??? Przecież koleś dla mnie w tej grze jest lepszy od Adriano !!! To jest najlpsza para w grze!!!
Ale u mnie Martins jest w rotacji z Adriano. Narazie się wymieniają, bo to dobrze wpływa na jego kondycję i trening, a młodych zawodników nie wolno przemęczać. Pomóżcie mi z tym napastnikiem, co by wiatr dla Adriano robił. a i na przyszłość polecam Hosseina Kaebi'ego, bardzo dobry technicznie skrzydłowy.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 15:42

Rom$on pisze:
Rossi pisze:A co zrobiłeś z Martinsem??? Przecież koleś dla mnie w tej grze jest lepszy od Adriano !!! To jest najlpsza para w grze!!!
Ale u mnie Martins jest w rotacji z Adriano. Narazie się wymieniają, bo to dobrze wpływa na jego kondycję i trening, a młodych zawodników nie wolno przemęczać. Pomóżcie mi z tym napastnikiem, co by wiatr dla Adriano robił. a i na przyszłość polecam Hosseina Kaebi'ego, bardzo dobry technicznie skrzydłowy.
No dobra ale podalem Ci jeszcze przeciez CArlosa Teveza nie ?? U mnie z Adriano w ataku byli zabojczy i nie do zatrzymania. A tak na margineise do po przysjciu do europ Robinho ma zazwyczaj klauzule odstepnego za okolo 12 mln euro. Sprawdz ! :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 16:18

RoRo pisze:
Rom$on pisze:
No dobra ale podalem Ci jeszcze przeciez CArlosa Teveza nie ?? U mnie z Adriano w ataku byli zabojczy i nie do zatrzymania. A tak na margineise do po przysjciu do europ Robinho ma zazwyczaj klauzule odstepnego za okolo 12 mln euro. Sprawdz ! :P

POZDRO
Klauzule dają mu tylko w hiszpanii, a tak o nigdy nie ma. a Tevez jest snajperem i to jemu trzeba robić wiatr. Dawaj kogoś jeszcze.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 16:50

Horacio Walter Peralta :arrow: Trzeba dac chyba okolo 3.5 mln euro za tego napastnika. Gra gdzies w Urugwaju ale nie pamietam gdzie.

Drybling - 20
szybkosc, przysp, wrzuty, podania, - bardzo dobre

Moja ocena - swietny kandydat na partnera dla snajerpa ....

Lebohang Mokoena :arrow:

Tanisuki bo gra gdzies w jakies pusczy :P w afryce. Strzela bardzo duzo bramek ale jeszcze wiecej asysytuje wiec moglby sie uzulpelniac z Adriano bardzo dobrze :P

Moja ocena - bardziej snajper ale w parze z Adriano zawsze go mozna ustawic troche za Brazylijczykiem :P

Wesley Sneider. Z Ajaxy ozna go wykupic za okolo 15 mln (tak mi sie zdaje przynajmniej) a moze grac za Adriano i dogrywac mu pieknie pilki a przy okazji przeryblowywac obroncow druzyny przeciwnej. Nalezy go ustawic tak

===========================Adriano=============

==========Sneider==============================

Wtedy bedzie dobrze gral :P

Xisco :!: :!: :!: :!: :!: Z Valencii mozna go ławtwo kupic bo grzeje lawe i bedzie chcial przejsc wszedzie. Brac puki gorący :!: :!: Jeste swietie wykoszolony techniczie i ma niesamowity drybling (lepszy od Ronaldinho) a do tego umie dobrze dograc i jest bramkostzrelny.

POLECAM :!: :!: :!:

Freddy Adu ale to melodia przyszlosci. Moze grac za napastnikami ale to dopiero po 4 latach albo pieciu okolo. Potem ma super drybling i podania. Polecam :!: :!:

Mam nadzieje ze cos troszke pomoglem . :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 17:14

RoRo pisze:Horacio Walter Peralta :arrow: Trzeba dac chyba okolo 3.5 mln euro za tego napastnika. Gra gdzies w Urugwaju ale nie pamietam gdzie.

Drybling - 20
szybkosc, przysp, wrzuty, podania, - bardzo dobre

Moja ocena - swietny kandydat na partnera dla snajerpa ....

Lebohang Mokoena :arrow:

Tanisuki bo gra gdzies w jakies pusczy :P w afryce. Strzela bardzo duzo bramek ale jeszcze wiecej asysytuje wiec moglby sie uzulpelniac z Adriano bardzo dobrze :P

Moja ocena - bardziej snajper ale w parze z Adriano zawsze go mozna ustawic troche za Brazylijczykiem :P

Wesley Sneider. Z Ajaxy ozna go wykupic za okolo 15 mln (tak mi sie zdaje przynajmniej) a moze grac za Adriano i dogrywac mu pieknie pilki a przy okazji przeryblowywac obroncow druzyny przeciwnej. Nalezy go ustawic tak

===========================Adriano=============

==========Sneider==============================

Wtedy bedzie dobrze gral :P

Xisco :!: :!: :!: :!: :!: Z Valencii mozna go ławtwo kupic bo grzeje lawe i bedzie chcial przejsc wszedzie. Brac puki gorący :!: :!: Jeste swietie wykoszolony techniczie i ma niesamowity drybling (lepszy od Ronaldinho) a do tego umie dobrze dograc i jest bramkostzrelny.

POLECAM :!: :!: :!:

Freddy Adu ale to melodia przyszlosci. Moze grac za napastnikami ale to dopiero po 4 latach albo pieciu okolo. Potem ma super drybling i podania. Polecam :!: :!:

Mam nadzieje ze cos troszke pomoglem . :wink:

POZDRO
Teraz już lepiej, dzięki. Tylko, że Sneijder gra najlepiej jako wchodzący między napastników, a nie jako cofnięty zawodnik. A freddy Adu nie dogrywa a sam strzela kupę bramek, tyo jest snajper. Miałem go w Auxerre i tam był najlepszym napastnikiem w lidze i strzelał masę bramek, a małokiedy asystował.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 17:39

Tak powczechnie mówi się że talenty to Robinho, Tevez, Diego a zrobilsicie kiedyś np z jakiegoś 16 wyszukanego w drugiej lidze zawodnika światowego formatu ????? bo ja prubuje tką perelke znaleść i narazie lipa choć jeszcze sprawdze drugą po Eusebio czarną perłe z Mozambkiu. Koleś z Mozambiku , gra w portuglaskij lidze, napstnik, rocznik 1989 czyli 15 lat jak się zaczyna gre.Kiedyś mialem save Fc Porto i w swoim macierzystm klubie został dwa razy z rzędu królem strzelców drużyn młodzieżowych!!! Sprubuje z niego zrobić drugiego Eusebio i wytrebuje go w Benfice :D na początku umiejętnosic na kiepski ale barmki wali. :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 07 lip 2005, 19:12

Rossi pisze:Tak powczechnie mówi się że talenty to Robinho, Tevez, Diego a zrobilsicie kiedyś np z jakiegoś 16 wyszukanego w drugiej lidze zawodnika światowego formatu ????? bo ja prubuje tką perelke znaleść i narazie lipa choć jeszcze sprawdze drugą po Eusebio czarną perłe z Mozambkiu. Koleś z Mozambiku , gra w portuglaskij lidze, napstnik, rocznik 1989 czyli 15 lat jak się zaczyna gre.Kiedyś mialem save Fc Porto i w swoim macierzystm klubie został dwa razy z rzędu królem strzelców drużyn młodzieżowych!!! Sprubuje z niego zrobić drugiego Eusebio i wytrebuje go w Benfice :D na początku umiejętnosic na kiepski ale barmki wali. :D
Jeżli chcesz takich młodziutkich na wychowanie to polecam MArtina Metodieva, po 4 sezonach jest naprawdę dobry, a przy starcie gry ma 14 lat. A jak ma już tą 18-tkę to ma 15 drybling, 15 wykończenie akcji, 18 przyspiesznie i 14 prędkość. Warto w gościa zainwestować. Jeżeli jesteś już w portugalii to polecam Tottiego (taki portugalczyk młody) i Cacheira z Leixoes. Też się przy dobrych warunkach i trenerach nieźle wychowują.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”