Manchester United (zbiorczy) - Strona 153

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 05 lis 2005, 10:41

pisałem za szybko :P wiem,że jesteś kumaty i doskonale wiesz,że chodzi o stadion :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lis 2005, 17:45

Fletcher strzela bramke !!!!!!!!!!!!! asystuje Cristiano !!!

super jak na razie. obysmy wygrali ten mecz !!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Czerwone Diabły :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 17:52

Jezzu... :mrgreen:
Popłakałam się po tej bramce, autentycznie :D :D
A krzyknęłam tak głośno, że chyba cały blok słyszał, a mój kot przestraszył się i schował za telewizorem :D

Świetne spotkanie - ostra i szybka gra, to jest to ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 lis 2005, 18:00

futbolowa pisze:A krzyknęłam tak głośno, że chyba cały blok słyszał, a mój kot przestraszył się i schował za telewizorem Very Happy
Hehheeh, to samo zrobił mój. :lol:

Bardzo dobre spotkanie, pierwsza połowa bardzo porywająca, kibice dają o sobie znać, MU widać, że chce się zrehabilitować za ostatnie niepowodzenia (a mecz z Chelsea jest ku temu wspaniałą okazją :twisted: ). Trzymam kciuki za Manchester, bo trzy punkty - po 45 minutach gry - się całkowicie ekipie z Old Trafford należą.

romantyk pisze:Fletcher strzela bramke !!!!!!!!!!!!! asystuje Cristiano !!!
A skąd Ty to wiesz? ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lis 2005, 18:07

romantyk pisze:Fletcher strzela bramke !!!!!!!!!!!!! asystuje Cristiano !!!

super jak na razie. obysmy wygrali ten mecz !!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Czerwone Diabły :D
Nabicie to podstawa :roll: w Twoim przypadku? (tak tak, wiem nie jestem nic lepszy, ale mod powinien dawać przykład).

P.S.
Chelsea ma jakiekolwiek szanse na zwyciestwo w tym meczu :?:

Awatar użytkownika
Hawaii 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 06 lis 2005, 18:31

MANCHESTER 1:0 CHELSEA!!! JESZCZE 13 minut i będę baaaaardzo szczęśliwy :twisted:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lis 2005, 18:35

romantyk pisze:w Twoim przypadku?

Przede wszystkim, w żadnym wypadku nie w twoim, a jak

a jak, czemu mialbys nie dostac WP za OT i ewidentne nabicie? czemu nie :D

To czemu nie dostałem :?:
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 22:50 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 18:57

Koniec!
Koniec!
Koniec!

Glory, Glory ManUniteeeeeeeeeeed!

Chyba od dawna nie byłam tak szczęśliwa :D
Końcówka nerwowa.
W drugiej połowie Chelsea naprawdę cisnęła! W pewnym momencie mieli 81% posiadania piłki [albo ja mam zwidy].

Wielkie brawa dla całego zespołu!

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lis 2005, 19:01

Super! na koniec dnia znaczaco poprawil mi sie humor! meczu nie ogladalem, ale sledzilem relacje na zywo na bbc.

przede wszystkim jestem zdziwiony! wierzylem w naszych, ale szczerze mowiac bylem pewny, ze wygra Chelsea, a tu taka mila niespodzianka.

niestety jeden mecz to nie wszystko... musimy udowodnic swoja wielkosc w innych meczach :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 lis 2005, 19:05

Takiego obrotuspraw chyba nikt się nie spodziewał :shock: Chelsea nie przegrała od ponad czterdziestu spotkań w lidze i miała pobić rekord Arsenalu, ale jak widać nie zawsze można dotrzymać słowa :lol: Manchester wygrał w bardzo ważnym meczu co może im pomóc uwierzyć w siebie. Walka był bo jest dużo żółtych kartek więc chłopaczki się nie oszczędzali. W sumie teraz patrząc na to co napisała futbolowa to jestem jeszcze bardziej w szoku...81%?? przecież to jest miażdząca przewaga :shock: w takim razie Manchester nie za bardzo istniał, a Chelsea miała poprostu pecha :roll:

Awatar użytkownika
coo1er
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coo1er » 06 lis 2005, 19:06

Może to i dobrze, ze Chelsea przegrala teraz, juz nie ma na piłkarzach z Londynu takiej presji i wogole, została urażona ich duma, teraz juz nie ma wyjscia trzeba wygrywac a rekordy sa nic nie warte na koniec sezonu bedzie sie liczylo tylko to, ktorą pozycje ma dana druzyna. :)

Pozdrawiam fanów ManU :)
To był dobry mecz chociaz obiektywnie rzecz biarac powinien byc remis no ale coz nie ma :cry: Jest jeszcze sporo spotkan ligowych i w LM, Chelsea jeszcze bedzie błyszczeć :)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 lis 2005, 19:11

No i jest zwyciestwo.Nie wierzylem przed meczem, w trakcie meczu widzialem ze gramy dobrze i zacząłem wierzyc w korzystny rezultat.
Najbardziej krytkowanie zawodnicy pokazli klase.
Fletcher bramka.
Ronaldo Asysta.
Rio bezbłednie(moze raz na poczatku nie upilnował Drogby)
Smith kapitalnie w destrukcji.
Obrona bez zastrzezen.

Chociaz Chelsea tez nie zagrała porywajaca, raczej ponizej poziomu, ale licza sie 3 pkt na Old Trafford.

Teraz wiemy tez ze Alex odejdzie najszybciej w lato.
Nie wiem czy to dobrze bo i tak wątpie abysmy cos w tym roku wygrali.
W sumie teraz patrząc na to co napisała futbolowa to jestem jeszcze bardziej w szoku...81%?? przecież to jest miażdząca przewaga w takim razie Manchester nie za bardzo istniał, a Chelsea miała poprostu pecha
To 81% to bylo tylko chyba 5 minutowy wycinek meczu, gdzies z koncowki to dlatego.
A ogolnie bylo 46.2 do 53.8 dla Chelsea.
Po prostu w drugiej połowie Manchester grał z kontry, chyba normalka.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 19:15 przez John Travolta, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 lis 2005, 19:12

Tomusmc pisze:w takim razie Manchester nie za bardzo istniał, a Chelsea miała poprostu pecha
Nie, nie - to nie tak. Taki stan trwał tylko przez jakieś 5 minut /i to na samym początku drugiej połowy/.
Chociaż przyznać trzeba, że w drugiej połowie The Blues zasłużyli sobie na bramkę, ale cóż... Szczęście sprzyja lepszym :D 8)
Mam nadzieję, że to zwycięstwo będzie przełomem w grze United w tym sezonie.
Od teraz musi być już tylko lepiej! :D

Awatar użytkownika
Hawaii 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 06 lis 2005, 19:19

MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted: MANCHESTER UNITED :twisted:

Jeszcze raz napiszesz takiego posta todostaniesz ostrzeżenie, narazie tylko upominam//Tomusmc

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lis 2005, 19:24

Manchester - Chelsea 1:0 :o
Jestem w szoku. Manchester grał ostatnio tak fatalnie, że nawet obniżka formy Chelsea nie powinna ich uchronić przed porażką a tymczasem taka miła niespodzianka. Meczu oczywiście nie oglądałem, ale z tego co piszą ludziska to Chelsea nie zagrała tak dobrze jak oczekiwano a Manchester zrobił co mógł w aktualnej formie i sytuacji kadrowej. Ciekawe co będzie mówił Mourinho po tych ostatnich bardzo słabych wynikach. Ciekawe jak będzie dalej wyglądała gra Manchesteru bo Chelsea prędzej czy później (teraz to już chyba bliżej do prędzej) złapie spowrotem odpowiednią formę i tytułu nie odda tak czy inaczej. Może chociaż Czerwone Diabły pokażą, że potrafią jeszcze kopać piłkę.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”