Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 22 cze 2008, 9:38
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 cze 2008, 9:51
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 cze 2008, 10:56
Hamek84 pisze:Jeśli Roger zostanie i reszta środkowych będzie w formie to Urban będzie miał ból głowy! No bo z kogo zrezygnować? Roger, Vuković, Giza i Iwański!
(L)oczkerson pisze:no ja bym do listy dodał jeszcze prawego obrońcę bo Rzeźnik jest solidny, ale czasem sobie nie radzi, wiec ktoś na tą stronę by się przydał...
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 cze 2008, 12:29
Z Szali to taki boczny obrońca co z Wawrzyniaka lewy pomocnikfranz pisze:Na prawej mamy Rzeznika, Szalę i Kumbev też na prawej może grać ja bym wolał wartosciowego środkowego obrońcę.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 cze 2008, 13:30
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 cze 2008, 14:03
O to to to właśniefranz pisze:PS: A ja chcę Arszawina!
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2008, 15:58
Zico_FCI pisze:O to to to właśnie
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 cze 2008, 16:06
Piątkę to raczej tylko rosyjskie kluby mogłyby wyłożyć. (można by go wymienić za ArszawinaMartinho pisze:Kto za niego da 5 baniek
To wiadome. Przyszedł niby ten Hiszpan, ale jak on będzie grał to nie wie chyba nikt. Środkowy obrońca i napastnik muszą przyjść.Martinho pisze:Brakuje wam dobrego napastnika - procz Chinyamy nie macie nic.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2008, 16:11
Arszawin to za przeproszeniem moze nasiusiac na Legie. Nawet tak nie zartujZico_FCI pisze:można by go wymienić za Arszawina
Arruabarrene kojarze z ligi hiszpanskiej, nie raz mi sie to nazwisko obilo o uszy. I wydaje mi sie ze moze to byc dobry partner Chinyamy, ma doswiadczenie z Primera Division, no ale wszystko zalezy w jakiej jest teraz formie...Zico_FCI pisze:Przyszedł niby ten Hiszpan, ale jak on będzie grał to nie wie chyba nikt
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 cze 2008, 17:15
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 cze 2008, 19:40
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 cze 2008, 23:40
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 25 cze 2008, 23:34
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 cze 2008, 23:59
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2008, 13:21
macko001 pisze:Co myślicie o 2 zawodnikach na testach??? Camara i Veselinović
Vuko krzyż na drogę ostatni bardzo dobry sezon miałeś 4 lata temu teraz coraz bardziej przeciętnie oprócz walki w kilku meczach i paru dobrze wykonanych wolnych Vuko zawodzi, a młodszy nie będzie. Jak dla mnie po następnym sezonie może odejść.LL pisze:Aleksandar Vuković nie porozumiał się w sprawie nowego kontraktu z warszawską Legią. Choć kapitan stołecznej drużyny ma ważną umowę do końca czerwca 2009 roku, to od kilku miesięcy trwały negocjacje o jej przedłużenie. Na obecną chwilę kością niezgody są kwestie finansowe. Zdaniem "Przeglądu Sportowego" piłkarz żąda o 20 tys. euro więcej niż proponuje klub.
- Nie przedłużę umowy, taką podjąłem decyzję. - zapowiedział Vuković. Jak informuje gazeta, Legia oferowała 180 tys. euro brutto rocznie do 2011 roku. Serbski pomocnik chciał zarabiać o 20 tys. więcej, choć zdaniem Mirosława Trzeciaka oferta jaką przedstawiono piłkarzowi była bardzo dobra
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio