Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 maja 2006, 18:57
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 27 maja 2006, 19:45
O ile wiem to Barca ma jedynie prawo pierwokupu Cesca co w sytuacji ewentualnej walki z Realem o zakontraktowanie tego gracza znaczy tyle co nickrzychu212 pisze:Ja myśle że powinien Real jednak walczyć o Cesca, choć coś tam z Barcą jest tak że musi ona pozwolić na transfer do innego hiszpańskiego klubu
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 maja 2006, 22:25
Chodzi mi głównie o to że Jenas ewentualnie mógłby się pogodzić z rolą rezerwowego a Riquelme nie koniecznie. Druga sprawa to kasa. Podejrzewam że Villareal chciałby więcej niż Tottenham. Pozatym jak tylko gra w reprezentacji to idzie mu całkiem całkiem.Niggaz pisze:Jeżeli chcesz Jenasa a nie chcesz Riquelme to jednak coś tu jest nie tak Wink
Dokładnie. Moimi faworytami są: przede wszystkim Diarra i jakiś ofensywnie usposobiony zawadnik do niego. Aimar? Tak ale poszukał bym kogoś lepszego. Najchętniej widziałbym Fabregasa ale on raczej nie przejdzie.Toudinho pisze:Nie ma bata musi przyjśc do Blancos dwóch klasowych środkowych pomocników, jeden który rozegra przytrzyma piłke, który bedzie dyktował tempo tak jak to robił Zizou czy Redondo. Drugi z kolei to murzyn od zapieprzania na boisku, który odbierze piłke i poda do najbliższego wolnego gracza, ale i sam potrafiący coś zdziałać w ofensywie.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 maja 2006, 22:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 maja 2006, 22:32
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 maja 2006, 22:50
Toudinho pisze:Drugi z kolei to murzyn od zapieprzania na boisku, który odbierze piłke i poda do najbliższego wolnego gracza
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 maja 2006, 23:37
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 maja 2006, 0:17
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 maja 2006, 0:28
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 cze 2006, 14:52
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 cze 2006, 15:31
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 cze 2006, 15:49
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 cze 2006, 15:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 02 cze 2006, 16:12
?? Nie rozumiem tego zdania!? Może chodzi Ci o Lorenzo Sanz'a??brylancik pisze:Chyba każdy kibic pamięta do czego doprowadził, nie sam, Villar Mir.
brylancik pisze:Ja jestem za tym żeby rządy w klubie przejął Calderon.
W Madrycie uważa się, że Calderon byłby kontynuatorem polityki Perez'a, czyli kupowania gwiazd, więc co, jak co, ale wejście to będzie musiał mieć dobre... A Kaka, którego ponoć obiecał to mógłby być strzał w dziesiątkę... nie dość, że pewnie zagwarantowałby mu zwycięstwo to jeszcze mógłby zostać liderem na długie, długie latabrylancik pisze:Nie wyobrażam sobie podobnego wejścia nowego prezydenta do tego co zrobił Perez
No bez przesady!! Cesc odszedł z Barcy jako junior!! Policzkiem było jego odejście wtedy, ale już na pewno nie było by teraz... W tej chwili Barca ma świetną drużynę, więc nikt by tam nawet nie zwrócił uwagi na ewentualny transfer Fabregas'a do Real'u, baa!! jeszcze by mu dobrze życzyli...brylancik pisze:Byłby to policzek dla Barcelony, coś jak Eto'o dla nas
Hmm... Może go czymś sprowokujemy!? Potem jeszcze Niggaz'a, Zazę (widzę, że też ma już sporo ostrzeżeń) i forum będzie nasze!! He hebrylancik pisze:Swoją drogą widzę, że Jarzynie niewiele brakuje do mundialowego bana
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 cze 2006, 16:22
Tak, to ten sam Sanz co z Villar Mirem (m.in.) doprowadzil do dlugow. Ale on raczej nie ma wiekszych szans, bo pamiec socios jest dluga*_Zaza_* pisze:No i byłego [?] prezydenta Real Lorenzo Sanz
Ostatnie kilka rajdow jechal Citroenem*_Zaza_* pisze:z rajdowej Celici WRC
Nie przywiazywalbym wiekszej roli do mojej rangi*_Zaza_* pisze:Brigate Rossonere Łypiący Witamy w rodzinie Krzywy
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio