Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 18 sie 2009, 23:42
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 sie 2009, 23:47
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 18 sie 2009, 23:54
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 sie 2009, 0:03
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sie 2009, 9:44
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 19 sie 2009, 10:33
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 19 sie 2009, 13:36
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 sie 2009, 13:58
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 sie 2009, 16:10
Elfin pisze:A Arteta to taki jakby ewenemencik, bo poza grą w Hiszpanii, pykał też długo w Szkocji i Francji, przez co jego styl nie jest już taki w 100% hiszpański:P:P:P:P:P:P
A co w tym dziwnego, że kibice LFC uważają, że Torres jest lepszy od Rooneya? Przecież to powszechnie wiadoma rzecz.Elfin pisze:Zresztą... zapomniałem - kiedyś już było mówione - że dla kibiców LFC Reina jest lepszy od Van Der Sara, Babel od ś.p. Ronaldo, Torres od Rooney'a, Carragher od Ferdinanda, Skrtel od Vidica, a Stevie G. od całej linii pomocy MU, więc dlaczego Riera nie miałby być lepszy od Naniego - liga jak zawsze zweryfikuje.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 sie 2009, 18:36
Edwin i Reina to ten sam poziom? Oj, tu żeś nieźle pojechał. Reina nie jest złym bramkarzem ale nie przesadzajmy. Van der Sar zapisał piękną kartę historii swoimi występami w bramce czy to Ajaxu, czy MU czy też reprezentacji Holandii i nie bez przypadku jest wymieniany w gronie najlepszych bramkarzy świata. Nie bez przypadku też to on dostał nominację do nagrody dla najlepszego bramkarza LM za ostatni sezon(drugi raz z rzędu). Pepe taki zaszczyt nie kopnął. Pod względem ilości i częstotliwości puszczonych baboli myślę, że też statystyka byłaby zdecydowanie na korzyść Holendra bo Hiszpan jednak nie jest tak równy w bramce jak Edwin. Jak dla mnie Reinie do Edwina naprawdę daleko.Daaaamian pisze:A co w tym dziwnego, że kibice LFC uważają, że Torres jest lepszy od Rooneya? Przecież to powszechnie wiadoma rzecz.
Reina i Sar to ten sam poziom. Przynajmniej wg mnie. Środki obrony obie drużyny mają świetne.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 sie 2009, 18:39
Podpisuję się pod tym apelem. I wpisuję się na listę tych którym otwiera się nóż w kielni czytając jego postyPostów Elfina nie komentuję. Powiem tylko, że jestem kolejnym na liście, któremu często otwiera się nóż w kieszeni jak czytam jego posty. Na tę chwilę to dla mnie taki lupek dla ubogich. Ogarnij się stary!
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sie 2009, 19:37
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 sie 2009, 19:57
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2009, 12:58
Nieźle pojechałem? Nie przesadzaj. Chociaż w sumie mogłem napisać, że Edwin i Pepe to podobno poziom. W tym byłoby znacznie więcej prawdy, bo można uznać, Sara za lepszego bramkarza, ze względu na osiągnięcia czy doświadczenie. Umiejętności mają naprawdę podobne.Morrow pisze:Edwin i Reina to ten sam poziom? Oj, tu żeś nieźle pojechał. Reina nie jest złym bramkarzem ale nie przesadzajmy.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2009, 22:01
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio