Ostrzeżenia - komentarze - Strona 153

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 cze 2006, 20:23

Messi E2 Ronaldinho pisze:Tak teraz wiem tylko napisz mi prosze cie za co dostałem 3 ?? chyba tylko za to ze jestem kibicem Barcy a ty...łatwo zgadnac
1. :?
2. :? :?
3. :? :? :?
4. To nie ja Ci dalem tamte 2 wczesniejsze. Troszke to zmienia postac rzeczy jezeli chodzi o Twoje oskarzenia, nie sadzisz? :> :?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2006, 20:24

Nie. Ja też jestem kibicem Realu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2006, 22:48

I ja.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 cze 2006, 1:54

Ja natomiast lubię szamać brzoskwinki.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

WAZNE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 cze 2006, 1:54

WAZNE.Prosze o odpowiedz.Wczoraj 10 czerwca 2006 wiele osob otrzymalo ostrzezenia miedzy innymi i ja.problem w tym ze nie bardzo wiem za co.Prosze o wytlumaczenie.Jakos duzo tego dnia bylo ostrzezen to bardzo dziwne.Jezeli jest jakis problem z tematami i iodpowiedziach nie w tym temacie gdzie ponoc byc powinno 9tak podejzewam) to moz moze moderatorzy popelnili blad w nieprecyzyjnym temacie ktory utworzyli bo jezeli za duzo osob pisze tam gdzie ponoc nie powinno,wtedy nalezaloby zmienic ten temat lub skasowac wogole.FORUM JEST DO WYPOWIADANIA SIE a nie do zabraniania piasc forumowiczom.Moze problem jest w zlym temacie modertorzy a nie w osobach wypowiadajacych sie.Porsze o odpowiedz bo nie widze przyczyne dla ktorej mialem otrzymac ostrzezenie.Prosze rowniez aby odpowidziala ta osoba publicznie w tym temacie,od ktorej otrzymalem ostrzezenie.Dziekuje.

Awatar użytkownika
M@rkus
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 11 cze 2006, 2:16

kama_reda pisze:Ja natomiast lubię szamać brzoskwinki.
a ja pomidorki :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 cze 2006, 12:37

MLSoccer pisze:FORUM JEST DO WYPOWIADANIA SIE a nie do zabraniania piasc forumowiczom.Moze problem jest w zlym temacie modertorzy a nie w osobach wypowiadajacych sie.
Forum jest od wypowiadania się, ale gdyby nie było osób pilnujących porządek dyskusja była niemożliwa.

Nie uniemożliwiłem dyskusji, można ją kontynuować w temacie właściwym to jest: "Polacy na mundialu": http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... &start=195 , gdzie przeniosłem Wasze posty. Załóżmy, że Polska wyjdzie z grupy lub zdobędzie mistrzostwo świata... wtedy cała ich droga będzie udokumentowana w jednym temacie. Moim zdaniem logiczne jest, że temacie grupowym dyskutujemy o pozostałych przeciwnikach. Wielokrotnie apelowałem, by korzystać z forum mundialowego w ten sposób, niestety zawsze jest OK, dopóki nie znajdzie się ktoś komu nie chce się popatrzyć gdzie umieszcza posta, inni odpowiadają... i wątki się dublują. Ostrzegałem wielokrotnie, ale przenosiłem do odpowiedniego tematu be konsekwencji. Tym razem było inaczej, bo czasem sypiam i przez ten czas urosło parę stron.

Powiedzmy, że to terapia wstrząsowa, po tym jednym czy dwóch WP każdy pomyśli. Chociaż zaczynam myśleć, że korzystanie z działu mogło faktycznie być za trudne i problematyczne.
Co do niewłaściwości dawania ostrzeżeń, to przecież ostatecznie daje się za wypowiedzi nie na temat, czy offtopiki. A jesli był temat o reprezentacji na mundialu, przeznaczony do tego typu rozmów, to właśnie tak to potraktowałem.
MLSoccer pisze:.Jezeli jest jakis problem z tematami i iodpowiedziach nie w tym temacie gdzie ponoc byc powinno 9tak podejzewam) to moz moze moderatorzy popelnili blad w nieprecyzyjnym temacie ktory utworzyli bo jezeli za duzo osob pisze tam gdzie ponoc nie powinno,wtedy nalezaloby zmienic ten temat lub skasowac wogole
Oczywiście, nad tym też się zastanawiałem, niestety na zmiany jest w tym momencie za późno, biorę to na siebie, ale to też nic nie zmienia. Chaos też jest po części moją winą, w przyszłości mam nadzieję, że to się nie powtórzy, ale póki co trzeba to przeżyć :roll:. Przepraszam. Ale pewnie nie zmieni faktu, że każdy z osobna będzie jeszcze chciał informacji za co.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 cze 2006, 20:44

W jakim temacie napisalem posta o tym ze Janas nie zjawil sie na konferencji i dostalem za to ostrzezenie?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 cze 2006, 20:50

W tym, który zamknąłem właśnie do końca mundialu. Messi E2 Ronaldinho ma niezwykłą trudność z trafianiem we właściwe tematy pisząc o sprawach związanych z reprezentacją Polski na mundialu, więc oszczędziłem mu dylematu. Zostały już tylko dwa tematy do wyboru.

Można powiedzieć, że WP również i tym razem są pochodną tego, że znowu sobie nie trafił.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 cze 2006, 21:51

Natworzycie tematow a potem dajecie ostrzezenia.Skad mialem wiedziec ze sobie wymysliliscie "ze wolno tu a nie wolno tam"?Nie czytam wszystkich wypowiedzi.Ktos napisal ja podchwycilem jego mysl i odpisalem.Temat "Reprezentacja Polski" wiec gdzie problem?Moim zdaniem ostrzezenie ni w piec ni w dziesiec bo wypowiedz byla zgodna z tematem topicu.
Problem juz jak widze zasygnalizowal MLSoccer.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 cze 2006, 21:57

Przepraszam. To było ostatnie ostrzeżenie jakie dałem. Temat o reprezentacji z powrotem otwarty.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 cze 2006, 22:01

A moze zamiast mnie przepraszac zdejmiesz mi to ostrzezenie? :> Mam juz cztery czuje sie jak jakis forumowy chuligan.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 cze 2006, 23:29

W tym, który zamknąłem właśnie do końca mundialu. Messi E2 Ronaldinho ma niezwykłą trudność z trafianiem we właściwe tematy pisząc o sprawach związanych z reprezentacją Polski na mundialu, więc oszczędziłem mu dylematu. Zostały już tylko dwa tematy do wyboru.

Można powiedzieć, że WP również i tym razem są pochodną tego, że znowu sobie nie trafił.
Nie no doszedlem do wniosku ze to jakas paranoja, wczoraj gosciu dajesz mi ostrzezenia ze nie pisze o sprawach zwiazanych z reprezentacja w Temacie reprezentacja, dzisiaj pisze w Temacie "Reprezentacja Polski" a moja wypowiedz jest w Polacy na Mundial :!: Pozniej wychodzi tak jak teraz kto nie moze trafic :idea: :?: A jeszcze lepiej wypowiadam sie takze w tym temacie i pozniej sa dwa posty obok siebie i jeden wogole o czym innym niz drugi :!: I oczywiscie ostrzezenie, teraz nie wiem za co ktos przeniosl moja wypowiedz teraz zamkniety temat, teraz otwarty :twisted:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 cze 2006, 14:48

Chciałbym wiedzieć za co mam 6 ostrzeżeń.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 cze 2006, 17:16

Ebi pisze:Chciałbym wiedzieć za co mam 6 ostrzeżeń.
Tak jak każdy za niewinność, jak w więzieniu :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”