FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1521

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 12 lut 2012, 14:32

bartbuks, czym innym jest wiara w drużynę a czym innym ślepe zapatrzenie (tak jak zarzuca się to wielu kibicom Barcy) i realna ocena zdarzeń.

Real jest w gazie a my gramy kupę, każdy to zauważy gołym okiem, czy to kibic Barcy, Realu, Mialnu, ManU itd itp.

Obecnie można wierzyć, że zdoła się jeszcze uratować sezon (w postaci LM) ale nie ligę. Chociaż i tak imo obecna wiara kibica Barcelony powinna przekładać się na wiarę w Pepa, zawodników, w filozofię klubu itd. Bo normalnym jest, że na ligę już teraz nie liczymy ale dużo bardziej zastanawia mnie co mają w głowach kibice wieszczący koniec ery, koniec Pepa jego filozofii i szukający już nowego trenera i wzmocnień :lol:

Snovi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snovi » 12 lut 2012, 14:38

Barcelona nie obroni mistrzostwa, to jest pewne, widać po niej mały kryzys, na dodatek piłkarze psychicznie mogą być osłabieni przez- moim zdaniem- słąbe występy w meczach z Villarealem czy Pampeluna.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 lut 2012, 14:44

Moofasa ale nie takie pościgi się udawały... Więc lepiej spróbować, niż potem żałować...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2012, 14:48

Moofasa pisze:Może szpaler na CN przemówi komuś w klubie do głowy. Chociaż nie, Pep po szpalerze będzie jeszcze na konferencji gratulował Realowi i prawił im komplementy jakim to oni nie są regularnym klubem i jak im się to mistrzostwo nie należało :lol: ni
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi.

Co do szpaleru jeśli będzie tak, że Barcelona bedzie musiała go ustawić to jestem przekonany, że zrobi to tak samo jak kilka sezonów wcześniej.
Koniec ery Guardioli nie nastąpi tak szybko. Nie zmieni tego ani ewentualna przegrana w lidze czy w LM. Po prostu ten projekt nadal ma przyszłość przed sobą. To widać w osobach Alexisa, Thiago, Messiego, Iniesty itd. Tam jest pasja ogromny potencjał i ja osobiście tylko o zdrowie się martwię.

Snovi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snovi » 12 lut 2012, 14:51

Alexis już chciał chyba uciekać w oknie transferowym?
A co do Iniesty to jemu już bliżej do końca niż początku kariery, teraz najlepsze co może zrobić to przekazać młodym doświadczenie.
Messi jest dobry tylko dla tego że ma za sobą doskonale grającego Xavi'ego, gdyby nie gra kolegów i ich doskonałe aststy Messi nie byłby taki "najlepszy"
MOim zdaniem daleko mu do poziomu jaki prezentuje np. Xavi, czy David Villa

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2351

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 12 lut 2012, 14:55

o alexisie pierwsze slysze, a iniesta rzeczywiscie, 84 rocznik, niedlugo umrze. sorry, gdybym wczesniej zobaczyl, co dopisales do swojego posta, to wiedzialbym, zeby nie traktowac cie powaznie i nie odpisywalbym :lol:

Snovi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snovi » 12 lut 2012, 14:58

POmyliłem się, myślałem o innym roczniku, ale tak czy inaczej mi nie chodzi o śmierć, ale po 30 jest już gorzej, mniejsza wydolność organizmu, więcej kontuzji, teraz są najlepsze lata jego kariery

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2012, 14:59

Snovi pisze:Alexis już chciał chyba uciekać w oknie transferowym?
A co do Iniesty to jemu już bliżej do końca niż początku kariery, teraz najlepsze co może zrobić to przekazać młodym doświadczenie.
Messi jest dobry tylko dla tego że ma za sobą doskonale grającego Xavi'ego, gdyby nie gra kolegów i ich doskonałe aststy Messi nie byłby taki "najlepszy"
MOim zdaniem daleko mu do poziomu jaki prezentuje np. Xavi, czy David Villa
A mnie się zdaję, że tobie daleko do oglądania spotkań Barcelony i posiadania choćby minimalnych informacji o tym klubie.

Snovi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snovi » 12 lut 2012, 15:00

Jarzinho
Mylisz się, oglądam mecze na bierząco i głupi nie jestem, mam swoje zdaniem, czasem dziwne, ale ja tak uważam.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 lut 2012, 15:02

Snovi pisze:Jarzinho
Mylisz się, oglądam mecze na bierząco i głupi nie jestem, mam swoje zdaniem, czasem dziwne, ale ja tak uważam.
I teraz próbujesz zainteresować nas swoimi bredniami? Przecież Twoje teorie są tak dramatyczne, że nie wiem nawet jak to skomentować...

Snovi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snovi » 12 lut 2012, 15:04

bartbuks
co w nich dramatycznego?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 lut 2012, 15:05

Snovi pisze:bartbuks
co w nich dramatycznego?
Jednym słowem: Wszystko.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2012, 15:10

Jeśli piszesz jakieś brednie o Alexisie i jego transferze to o czym tu dyskutować.
Jeśli piszesz jakieś brednie o Andresie i jego karierze to czym tu dyskutować.(naprawdę Iniesta to nie jest anonimowy grajek z Segunda, żeby się pomylić).
Messi i poziom Villi. Mam ogromny szacunek dla Davida, ale nie róbmy sobie żartów.
Tak samo teorię o zależności Leo od Xaviego i Iniesty. Te teorie mogą wymyślać tylko niedorozwoje. Alves chyba najlepiej współpracuje z Leo, Z Cesciem także bardzo dobrze się Messi rozumie na boisku itd. Wiadomo jak nie gra Xavi i Iniesta, a Leo nie strzela to może oznaczać tylko jedno. Szkoda, że tych teorii nie ma kiedy obaj nie grają a Barcelona i Leo dobrze sobie radzą.
Gdybyś choć trochę posiadał wiedzy o teraźniejszości w Barcelonie to po prostu nie można by było zaliczyć takiej katastrofy. Niewiedza totalna. :suicide:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2404
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lut 2012, 15:11

No i znowu gnębicie nowego, a potem marudzicie, że na forum ciągle te same nicki! Podłe szakale! :lol:

Jak możecie nie wierzyć, że David Villa jest lepszy niż Messi. Zdecydowanie nie znacie się na piłce. O!

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lut 2012, 15:15

RealFan pisze:Jak możecie nie wierzyć, że David Villa jest lepszy niż Messi. Zdecydowanie nie znacie się na piłce. O!
Nie ostatnio- tj. przed urazem. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”