FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1530

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2012, 12:43

bartbuks pisze:Słaba to jest Twoja argumentacja. Nietoperze nie byli słabi, a tylko zaskoczeni. A to jest różnica, kolosalna. Więc proszę tutaj nie obrażać VCF, dobrze?
Zaskoczyli oni chyba tylko ludzi, którzy oglądali ten mecz. Zagrali tak słabo w defensywie jak mało kto by się spodziewał. Zasłużyli przynajmniej na jeszcze raz taką stratę bramek. Jedyny pozytyw VCF to bramkarz.
Jeśli nie byli przygotowani na swoje prowadzenie to powinni zmienić zawód.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 12:45

Professor Chaos pisze:Tak poważnie to po ewentualnym odejściu Guardioli postawiłbym na Beniteza.
Oszalales?

To ja juz wolal bym Luisa Enrique z Romy sciagnac. Moze wynikow nie ma, ale Benitez w SerieA mial nielepsze.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2012, 12:46

Jarzinho... I Ty stary wyga dałeś się złapać na sarkazm, ironię i takie bzdety...

Awatar użytkownika
czorny1990
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 12:52

bartbuks pisze:Jarzinho... I Ty stary wyga dałeś się złapać na sarkazm, ironię i takie bzdety...
Takie tłumaczenie najwygodniejsze :) Kolega jakiś polonista .. sarkazmami i ironiami rzuca na lewo i na prawo :angry2:

Z Pepem będzie problem bo on nie będzie jak w MU ;/ Ciekaw jestem gdzie pójdzie jak skończy przygodę z FCB .. ?

Następca .. hmm ciężko będzie naprawdę kogoś dobrego zatrudnić... obecny trener Valencii po zwolnieniu może by się nadał, ale trzeba by było przywyknąć do 5 goli w plecy :mrgreen: i słabej defensywy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 12:54

czorny1990 pisze:Takie tłumaczenie najwygodniejsze :) Kolega jakiś polonista .. sarkazmami i ironiami rzuca na lewo i na prawo :angry2:
Czorny, nie pograzaj sie...
czorny1990 pisze:Następca .. hmm ciężko będzie naprawdę kogoś dobrego zatrudnić... obecny trener Valencii po zwolnieniu może by się nadał, ale trzeba by było przywyknąć do 5 goli w plecy :mrgreen: i słabej defensywy :mrgreen:
I daruj sobie te napinki.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 lut 2012, 12:56

czorny1990 pisze:
bartbuks pisze:Jarzinho... I Ty stary wyga dałeś się złapać na sarkazm, ironię i takie bzdety...
Takie tłumaczenie najwygodniejsze :) Kolega jakiś polonista .. sarkazmami i ironiami rzuca na lewo i na prawo :angry2:

Z Pepem będzie problem bo on nie będzie jak w MU ;/ Ciekaw jestem gdzie pójdzie jak skończy przygodę z FCB .. ?

Następca .. hmm ciężko będzie naprawdę kogoś dobrego zatrudnić... obecny trener Valencii po zwolnieniu może by się nadał, ale trzeba by było przywyknąć do 5 goli w plecy :mrgreen: i słabej defensywy :mrgreen:
Ty tak na serio czy też bawisz się w ironizowanie? Już nie pamiętasz jak 'twoja' Barcelona przegrała z Osasuną 3-2? Twierdzenie, że Emery jest słaby i każda drużyna prowadzona przez niego dostaje 5 goli w plecy i ma słabą defensywę jest debilne, a ty jesteś marnym napinaczem.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 lut 2012, 12:57

Emerald pisze:
Professor Chaos pisze:Tak poważnie to po ewentualnym odejściu Guardioli postawiłbym na Beniteza.
Oszalales?

To ja juz wolal bym Luisa Enrique z Romy sciagnac. Moze wynikow nie ma, ale Benitez w SerieA mial nielepsze.
Karierę Rafy w Serie A traktowałbym z przymrużeniem oka. Z gó*na to nawet Michał Anioł nic nie wyrzeźbi. Bardziej jakoś wierzę w niego niż obecnego trenera Romy. Ale starczy na ten temat bo Pep się nigdzie nie wybiera :)

Awatar użytkownika
czorny1990
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 13:00

Panowie spokojnie ;)

Przecież nie chce tutaj kłótni wywołać .. wiec już luzik ;)

Po porażce 3:2 czułem się źle no, ale przecież nie da się wszystkiego wygrać czasem i porażkę trzeba przyjąć czy to 3:2 czy 5:1.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 13:03

Professor Chaos pisze:Ale starczy na ten temat bo Pep się nigdzie nie wybiera :)
Tutaj przyklasne majac nadzieje, ze taki stan rzeczy jeszcze potrwa :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2012, 13:05

Benitez nie jest taki zły. Co prawda musielibyście go tyci hamować, aby nie naściągał szrotu na ławkę rezerwowych, ale taktycznie mógłby ograniczyć wirtuozerskie widowiska. Inter mu nie wypalił, ale nie oceniajmy go przez ten pryzmat. Ja chętnie sam zobaczyłbym go na Mestalla. Znów :beer:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 13:10

bartbuks pisze:ale taktycznie mógłby ograniczyć wirtuozerskie widowiska.
Wlasnie o to chodzi!

Mnie sie Benitez niebezpiecznie kojarzy z Van Gaalem. Tego drugiego tez szanuje, i uwazam za swietnego szkoleniowca, ale nie do Barcy, poniewaz jesli sie Pedro, Messimu czy Iniescie rozrysuje linie, po ktorych maja sie poruszac (jak Van Gaal robil Savioli) to sie ich poprostu bedzie marnowac. Juz nie mowiac o tym, ze jakos nie widze Beniteza wprowadzajacego do skladu wychowankow z La Masii.

Moim zdaniem.

Awatar użytkownika
czorny1990
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 13:13

A może powrót do przeszłości - Frank Rijkaard ?
I zgodzę się z tym, ze Benitez wychowanków by raczej nie umiał wprowadzać.. potrzeba kogoś związanego z Barcą sercem.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 21 lut 2012, 13:14

bartbuks pisze:Benitez nie jest taki zły. Co prawda musielibyście go tyci hamować, aby nie naściągał szrotu na ławkę rezerwowych, ale taktycznie mógłby ograniczyć wirtuozerskie widowiska.
A Bart dalej widzę zdenerwowany porażką znaczy klęską niedzielną :lol: :wink:

Co do Beniteza w Valencii to jeśli nie znudziło mu się bezrobocie pardon trenowanie kadry Eurosportu to wasz prawdopodobnie mało imponujący budżet transferowy może być przeszkodą w ściągnięciu Rafy :wink:

Poza tym to co masz do Emerego ? Jak na trudne warunki pracy to robi dobra robotę

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lut 2012, 13:20

Ale o czym mowa? Guardiola może się i gdzieś wybiera, najprawdopodobniej do toalety. eot

Grzesiu ale ja nawet się nie zdenerwowałem. To że nas klepniecie to wiedziałem nie od dziś, ale spodziewałem się walki i krzty umiejętności, a nie nadstawienia nasmarowanego odbytu...

Co mam do Emerego? Czasami jak się na coś uprze (np Albelda na DM), to będzie gwałcił swoją koncepcją do upadłego... Doceniam jego starania i wyniki, ale skuteczność transferowa jest zbyt niska wg mnie.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 13:24

bartbuks pisze:Doceniam jego starania i wyniki, ale skuteczność transferowa jest zbyt niska wg mnie.
Przy wiecznych dlugach i zwiazanymi z tym corocznym odplywem najlepszych zawodnikow i brakiem kasy na transfery naprawde nie masz co narzekac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”