Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 sty 2013, 15:57
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 sty 2013, 16:00
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 sty 2013, 18:09
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 sty 2013, 18:13
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 sty 2013, 18:15
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 sty 2013, 18:17
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 sty 2013, 18:20
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 sty 2013, 18:27
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sty 2013, 20:35
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 sty 2013, 20:43
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 sty 2013, 21:06
Raczej nie Legiaczeher pisze:a co z tym z tym vincentem Rabiega ? gdzie mu AKtalnie najblizej? lech?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 sty 2013, 21:09
Z tego co mi ostatnio napisał to jeszcze nic się nie wyjaśniło. Więc w sumie sam nie wiem.czeher pisze:a co z tym z tym vincentem Rabiega ? gdzie mu AKtalnie najblizej? lech?
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 sty 2013, 21:50
ciezko powiedziecdla na jakiej pozycji jest przygotowywany.... ogolnie to Borja Valero gra na srodku ale raczej Wolsi bedzie wyzej ustawiany - widze go jako Jojo vol. 2, wiec konkurenten glownie Jovetic, Ljalic (czasem grywal jeden i drugi). Mysle, ze minuty jakies dostanie, jednak duzo zalezy od tego w jakiej on teraz faktycznie ejst dyspozycji. Duze zaleglosci itp chociaz w sparigu dziisaj rzadzil. Mysle, ze mimo wsyztso na niego beda chcieli postawic w jakims stopniu, skoro osobiscie wpadl w oko della valle i ten tez naciskal na transfer juz teraz. Moze widzi w nim nastepce Jojo, ktorego ciezko bedzie zatrzymac.... a juz napewno mission impossible gdy nie bedzie LMfranz pisze:Kto gra na pozycji środkowego/ofensywnego pomocnika
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 22 sty 2013, 22:18
Minor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 sty 2013, 14:05
Czyli tym razem nie Tomasz Jąkała, a Włoskie media donoszą o rzekomym zainteresowaniu Pawłem. Dziwi mnie to, że któryś z klubów nadal jest zainteresowany jego sprowadzeniem jeszcze w styczniu po tej szopce, którą odstawił Wszołek.Pawłem Wszłokiem interesują się kluby z Serie A. Zawodnik znalazł się na celowniku Milanu, Cagliari i Catanii. Włoskie media podają, że Polonia Warszawa jest gotowa do negocjacji.
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio