Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 19:56
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 30 sie 2007, 19:58
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2007, 20:00
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 20:07
napewno sie losuje.chyba jest tez zasada ze druzyny z tych samych krajow nie moge trafic na siebie choc tego w 100% nie jestem pewienJak to jest w 1/8? Jest losowanie czy 1A gra z 2B, 2A z 1B itd. ?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 sie 2007, 20:07
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2007, 20:08
w fazie pucharowej moga już na siebie trafić ekipy z tego samego kraju. [choć jak zwykle nie jestem pewienmete pisze:napewno sie losuje.chyba jest tez zasada ze druzyny z tych samych krajow nie moge trafic na siebie choc tego w 100% nie jestem pewien
czego nie bylo plebiscytu na najlepszego trenera LM..nie zaczalem ogladac od razu i na poczatku byla lista jakis trenerow i nie wiem o co dokladnie chodzio.moze mi ktos odpowiedziec
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2007, 20:09
Już mogą.mete pisze:chyba jest tez zasada ze druzyny z tych samych krajow nie moge trafic na siebie choc tego w 100% nie jestem pewien
"Champions League zmienia się od przyszłego sezonu, jeśli chodzi o awans do ćwierćfinałów. Nie będzie już losowania, a wybrane zostaną cztery najlepsze zespoły, które zagrają z pozostałymi czterema.
O wyższości jednych nad drugimi decydować będą osiągnięcia zespołu w fazie grupowej i pierwszej rundzie pucharowej. Za każde zwycięstwo przyznawane będą dwa punkty, za remis - jeden. Suma punktów zostanie następnie podzielona przez ilość rozegranych meczów. Dzięki tej zasadzie nagradzać się będzie zespoły, które spisywały się lepiej w rozgrywkach.
W wyniku tej zmiany, spotkać się będą mogły ze sobą zespoły z tej samej grupy lub państwa, co było dotąd wykluczone."
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 30 sie 2007, 20:09
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 sie 2007, 20:10
fieldy pisze:w fazie pucharowej moga już na siebie trafić ekipy z tego samego kraju.
Z zasad podanych na oficjalnej stronie UEFA wynika, że jeszcze nie mogąMentor pisze:Już mogą.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 sie 2007, 20:11
Może rozwieję wszelkie wątpliwości.fieldy pisze:Losowanie .... Z tego co się orientuje.
losuje sie wtedy także drabinkę i wtedy już wiadomo, kto z kim powalczy dalej [chyba]
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 sie 2007, 20:13
mete

RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2007, 20:16
fieldy
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 30 sie 2007, 20:28
Makis
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin