Mercato Rossonerich - Strona 154

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 sie 2006, 10:39

Rewelacji w dalszym ciągu brak. Wraca temat piłkarza Betisu Oliviery ale sam nie wiem czy jest to zawodnik tak wielkiej klasy żeby był wstanie grać wielką piłke na wysokim poziomie przez kilka lat. Ale myśle że nie jest to aż taki zły wybór bo jeżeli mam sobie pomyśleć o Drogbie, Ronaldo czy Iaquintie to przechodzą mnie cierki więc jeżeli ma paść na kogoś z tej trójki to niech już lepiej pada na Oliveire :roll: Nie wiem czemu ale w transfer Teveza czy Torresa już nie wierze.
A co z naszym Gallasem i Oddo :?: Ciągle walczymy z Lazio o cene a Gallas ciągle nie ma pozwolenia :?:

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

mercato

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 28 sie 2006, 11:13

Nie no poczekajmy jeszcze chociaz do konca mercato z tymi rozliczeniami. Wiem, ze jesli dzialacze zostawia to tak, jak jest to troche im sie oberwie, ale pamietajcie, ze dopoki pilka w grze wszystko jest mozliwe, jak mawial pan Kazimierz Gorski. Dlatego okazmy jeszcze troche cierpliwosci, jako wierni sympatycy klubu i zaczekajmy do konca meczu, bo inaczej bedziemy tylko zwyklymi piknikami. Ja dostrzegne i tak plus tego mercato, jesli tylko do klubu nie trafi Ronaldo. :D Co do Oliveiry to bedzie to solidne wzmocnienie, aczkolwiek nie rzuca on mnie na kolana. Czy klub cos szykuje w sprawie Torresa to sie dopiero okaze. Jesli juz to mercato ma byc bez zadnych bomb to proponuje jednak zaklepac transfer Sobisa, ktory moze miec podobne wejscie w Milanie do Kaki. Warto zaryzykowac takie rozwiazanie. W kazdym razie trzeba rowniez pamietac, iz pan Berlusconi wraca na swe stanowisko dopiero 1 wrzesnia, a dobrze wiecie, jak on lubi budowac swoj mit w spektakularnym stylu... To nie w stylu pana Berlusconiego wracac z niczym, wiec bardzo by wszystkich rozczarowal, gdyby w ten sposob postapil. Mysle, ze on rowniez o tym wie i cos specjalnego dla nas przygotowal. Moze nawet nie jedna niespodzianke. W najgorszym wypadku sam pan Berlusconi bedzie prezentem, a raczej spritem, a my pragnieniem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 sie 2006, 11:34

Nerwowy to fakt że jak Berlusconi wróci na fotel klubu bez show to rozczaruje nie tylko Ciebie :wink: ale teraz jest tyle odgrzewanych plotek że naprawde lepiej sie wstrzymać nawet z spekulowaniem. Bo już nic nowego nie wymyśla dziennikarze. Tylko inne bardzie zakręcone teorie. :wink: Trzeba czekać do pierwszego września i tyle. Ba bardzo możliwe że do tego czasu klub nadal bedzie milczał i nic nie bedzie komentował ale jak bedzie to sie okaże. :twisted: Narazie maja minus i naprawde musieli by dużo zrobić by wyjście na plus. Ale spokojnie jest czas...

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 28 sie 2006, 11:49

Jak donosze ja 8) Fernando Torres wczoraj zagrał swój ostatni mecz z barwach Atletico Madryt i od środy ma stać się Milanistą. Mecz z Racingiem był pożegnalnym meczem El Nino, który na dodatek zapewnił klubowi z Madrytu 3 pkt strzelając jedyną bramkę w meczu. Suma transferu ma oscylowac między 45-50 mln euro :D mam nadzieje że moje spekulacje jednak sie sprawdzą, coraz mniej wierze w to ze Oliviera przyjdzie, za długo już się to ciągnie...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 11:54

shevcento - Marzenie sciętej głowy :P I tak Torres najpewniej pozostanie w Atletico. Już lep[iej dopiąć ten transfer Oliveira'y do końca, bo pozostaniecie jeszcze z niczym. Liczyć na Berlusconi'ego można, jednak nie można być pewnym tego, iż coś załatwił :roll:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 28 sie 2006, 12:11

Marzenie dobra rzecz :P , własnie przeczytalem ze CArlitos negocjuje z Romą ew. przyejscie do klubu z Wiecznego Miasta :roll: mam nadzieje ze to kolejna plotka mająca na celu pogonic działaczy Rossonerich, żeby podpisali kontrakt z Tevezem :) Co Galliani z nami robi, przeciez to na zawał mozna walnąc przez te mercato nic nie wiadomo trzeba czekac w niecierpliwosci do konca okienka, raczej nie jestem za duzymi transferami. Podoba mi się droga Arsenallu do sukcesu, dluga będzie ale na pewno ta polityka transferowa kiedys ich poprowadzi na sam szczyt. Ale mimo tego teraz licze na naprawde duzy transfer ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 sie 2006, 13:08

Shevcento skąd masz takie info :> :?: Bardzo cieszą mnie Twoje info i mam nadzieje że zawierają prawde. Niech Milan płaci nawet te 50mln, co by nie - stać nas na to :smoke:

Co do Teveza to już sam nie wiem. Chce odejść ale negocjuje z Romą zamiast z nami, może Milan poprostu kompletnie się tym zawodnikiem nie interesuje. Przecież u nas pierwszy skład na niego czeka oczywiście pod warunkiem że grałby na miare swoich możliwości a wiem że stać go na to.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 13:12

Łukasz_ pisze:skąd masz takie info
shevcento pisze:Jak donosze ja
To mówi wszystko :P Wymyślił sobie to info pod wpływem emocji, fantazji i niezaprzeczalnej chęci, by tak właśnie się stało :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 sie 2006, 13:28

Łukasz_ pisze:Co do Teveza to już sam nie wiem. Chce odejść ale negocjuje z Romą zamiast z nami, może Milan poprostu kompletnie się tym zawodnikiem nie interesuje. Przecież u nas pierwszy skład na niego czeka oczywiście pod warunkiem że grałby na miare swoich możliwości a wiem że stać go na to.

To info że negocjuje z Romą to może być bajka. W sobote jego agent podobno mówił że jest bardzo blisko przejsicia do klubu z Premiership :roll: Wczoraj Corinthians kolejny raz dostał po dupie więc chyba najpóżniej w zimie Masche i Carlitos zawitają w Europie :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 sie 2006, 13:38

A jutro będzie w Hiszpanii ;) Atletico go kupi bo będą musieli załatać luke po Torresie który przyjdzie do nas :P Do czasu aż nie pojawi się oficjalny komunikat to niczego nie można potwierdzić i zaprzeczyć. Kto wie może Milan gdzieś z boczku rozmawia z Tevezem, jego agentem i klubem. Myśle że siedzą gdzieś głęboko w lasach Amazonki :P
Do końca Mercato pozostały 3 dni nie licząc dzisiaj, Milan dalej jedno wielkie nic. Obrona dalej mnie nie zadowala atak dalej dziurawy. Za chwile będziemy już liczyli w godzinach :]

Awatar użytkownika
Gila11
Junior
Junior

Mercato,mercato

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gila11 » 28 sie 2006, 13:42

No tak już wiemy raczej ,że tego okienka tranferowego do Milanu nie przejdzie Scheva TSam Rui COsta odeszli najbardziej parwdopodobne jest to ze rafael Sobis przejdzie do milanu Tevez albo na wysypy albo do Romy.Ronaldo z nim sie nie udało o Ronaldinho nie ma co snic.Fernando Torres zostaje w swojim macierzystym klubie. Mirko Vucinic po co on jezeli mamy Gile i Inzaghiego a Milan potrzebuje wzmocnien a nie kolejnego rezerwowoicza.Verpakowskis tak samo jak Vucinic.
Żadnej nie spodzianki byc nie powinno chociaz gdybym był dzialaczem Milanu zrobiłbym tak:
Przyszli by: Maxi Rodriguez, Carlos Tevez, Javier Mascherano, Edu Dracena, Fernando Torres, David Villa.
Odeszli by: Fillippo Inzaghi, Gennaro Gatusso.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 13:48

Gila11 pisze:gdybym był dzialaczem Milanu zrobiłbym tak:
Przyszli by: Maxi Rodriguez, Carlos Tevez, Javier Mascherano, Edu Dracena, Fernando Torres, David Villa.
:lol2: :lol2: :lol2:
Wybacz, ale kiedy spojrzałem na listę tych, co by przyszli to rozwaliło mnie to bardziej, niż obietnice przedwyborcze Calderon'a :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 sie 2006, 13:52

Gila11 dobrze że nie jesteś działaczem Milanu bo Gattuso odejść nie może nawet kosztem Mascherano. Rino ma olbrzymią charyzme i niesamowitą waleczność. Do tego kibice na San Siro go uwielbiają.
Pomocnik typu Maxi Rodriguez nie jest nam potrzebny jeżeli przyjdzie napastnik a przyjść powinien.
Po co nam 3 napastnicy :?: Torres --- Tevez :?: Wierzysz w cuda :lol: A Villa to zdecydowanie odpada, w ogóle nie wiem skąd ten pomysł :hardkor:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 sie 2006, 13:54

Gila11 to dobrze że nie jesteś działaczem Milan :roll: naprawde dobrze...
Gila11 pisze:Maxi Rodriguez, Carlos Tevez, Javier Mascherano, Edu Dracena, Fernando Torres, David Villa.

Jeszcze zapomniałeś Joaqiuna i Cristiano Ronaldo - Robinho i Ribrey'igego :P

I sama śmietanka :] nic tylko spekulować :P

Rossi z Wami Trezeguet dziś i wczoraj łączony :wink: A od X czasu Milan i MU walcza o Teveza - no wlaśnie czy walcza to jest pytanie za 100 pkt :P

Na teraz podstawowy skład przy 4-3-1-2 to:
Dida, Bonera [?] Nesta - Kala - Sergio [?] - Rino - Pirlo- Seedorf - Kaka' - Gila, Pippo.

Na moje oko brakuje dwóch elementów układanki :]

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 sie 2006, 13:56

Gila11 pisze:No tak już wiemy raczej ,że tego okienka tranferowego do Milanu nie przejdzie Scheva TSam Rui COsta odeszli najbardziej parwdopodobne jest to ze rafael Sobis przejdzie do milanu Tevez albo na wysypy albo do Romy.Ronaldo z nim sie nie udało o Ronaldinho nie ma co snic.Fernando Torres zostaje w swojim macierzystym klubie. Mirko Vucinic po co on jezeli mamy Gile i Inzaghiego a Milan potrzebuje wzmocnien a nie kolejnego rezerwowoicza.Verpakowskis tak samo jak Vucinic.
Żadnej nie spodzianki byc nie powinno chociaz gdybym był dzialaczem Milanu zrobiłbym tak:

Ktoś tu chyba nie chce jechać do Vegas :P A teraz policzę do 10 i otworzysz oczy...

Mnie też póki co zaskakuje Milan podczas tego mercato. Stracili Shevę, przegrali batalię o Zambottę no i na ten moment nie sprowadzili nikogo wielkiego. Co prawda udało się zatrzymać Kakę i druga linia w dalszym ciągu jest jedną z najmocniejszych w Europie ale wszyscy spodziewają się czegoś więcej po mercato Milanu. Okienko powoli dobiega końca i ciężko byłoby uwierzyć, że Rossonerri mający w tym sezonie utrudnione zadanie w walce o trofea skończyliby bez żadnego istotnego transferu.
Zaza pisze: Rossi z Wami Trezeguet dziś i wczoraj łączony

Przestań! ;) Trezeguet musi przecież pomóc Juve wrócic do Serie A, w ManUtd go nie chcemy :( Bo Ci przypomnę o spekulacjach związanych z Ronaldo w Milanie? ;)
Zaza pisze:A od X czasu Milan i MU walcza o Teveza - no wlaśnie czy walcza to jest pytanie za 100 pkt Razz
Szczerze wątpię w transfer Teveza w tym oknie do MU. Zostało raptem kilka dni do końca okna a Manchester desperacko próbuje sfinalizować transfer jakiegoś DMFa bo tam dalej mamy dziurę. Nie ma aż tyle czasu aby sfinalizować transfery dwóch gwiazd.
Możliwe, że Milan po cichu coś robi w sprawie jego transferu ale mi dalej się wydaje, że CFC nie puści go do wielkiego klubu. Kenyon obiecywał Argentyńczyka za rok i bardziej prawdopodobne wydaje się kupno go przez CFC i wypożyczenie niż oddanie rywalom z LM. Poza tym nie zapominajmy że Corinthians to filia Romka.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2006, 14:26 przez Morrow, łącznie zmieniany 3 razy.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”