Real Madryt (zbiorczy) - Strona 154

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 wrz 2005, 22:58

heh kolejny kibic niedzielny galaktikos :P widac bardzo sie orientujesz w reliach piłki hiszpanskiej, jak masz tak pisac to lepiej nie pisz bo tylko sie kompromitujesz?
robinio - 5 meczów - 1 bramka, chyba 2 a asytsa istnie wspaniałe osiągnięcie :P
a tak dla przypomnienia niechciany Eto'o ma juz 5 brameczek i chyba lideruje w klasyfikacji strzelców :P

Jeżeli tez niewiesz jaki jest powód nie dopuszczenia Messiego to zamilcz tak bedzie najlepiej :!:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 23:03

luk1208 pisze:Tak wiec nie mówcie mi ze robinio moze byc za 2 lata najleprzym w PD bo jak narazie to on tylko kiwa

To chyba nie widziales jeszcze zadnego meczu realu . (może tylko ten z OL ) który jednak nic szczegolnego nie pokazał bo po prostu był slaby .
Moze po prostu widzialeś w skrótach wiadomości tvp same kiwki , a tyle gadasz że on tylko to umie . Po prostu w takich skrótach pokazuje sie to co najlepsze i najladniejsze . a nie zwróciles uwagi na jego orientacje na boisku .

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 wrz 2005, 23:06

widzisz oglądałem kilka meczów robinio o to w realu i repr. Brazyli i uwazam ze jeszcze duzo mu brakuje. Moze ma talent i moze bedzie najleprzym ............ ale to jest moze dlatego smieszy mnie ten ciągły zachwyt nad robino :!:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 wrz 2005, 23:08

Pewnie na Livescore pokazuja ta tak zwana orientacje boiskowa :lol:
Skoncie te porownania typu robinho Messi bo to nie ma sensu

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 25 wrz 2005, 23:10

luk1208 pisze:robinio - 5 meczów - 1 bramka, chyba 2 a asytsa istnie wspaniałe osiągnięcie :P
a tak dla przypomnienia niechciany Eto'o ma juz 5 brameczek i chyba lideruje w klasyfikacji strzelców :P
Tak, a Ronaldo strzelil w tym sezonie 4 bramki a Valdes ile?
Swietne porownanie, mlody Robinho (1 sezon w Europie) grajacy u boku lub za bramkostrzelnym Ronaldo do Eto ktory czesto strzela bramki polegajace na przylozeniu nogi bo wszyscy graja na niego i jest najbardziej wysunietym napastnikiem ofensywnie grajacej Barcy 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 wrz 2005, 23:14

Educated Fool pisze:
do Eto ktory czesto strzela bramki polegajace na przylozeniu nogi bo wszyscy graja na niego i jest najbardziej wysunietym napastnikiem ofensywnie grajacej Barcy 8)
powinienes dodac rowniez ze potrafi sam sobie wypracowac sytuacje bramkowe chocby nawet z realem

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 25 wrz 2005, 23:21

Bienias pisze:
Educated Fool pisze:
do Eto ktory czesto strzela bramki polegajace na przylozeniu nogi bo wszyscy graja na niego i jest najbardziej wysunietym napastnikiem ofensywnie grajacej Barcy 8)
powinienes dodac rowniez ze potrafi sam sobie wypracowac sytuacje bramkowe chocby nawet z realem
Czesc tak, ale to nie jest jakas znaczaca czesc i sam przyznasz ze jak sie ma takich dogrywaczy pilek jak Ronnie i sie podchodzi do wszystkich jedenastek to nie wypada nie strzelac wielu bramek. Mimo wszystko Eto nie jest u mnie zbyt wysoko w rankingu napastnikow.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 wrz 2005, 23:22

Robinho jak narazie ma ogromnego pecha, kilka słupków poprzeczek, jeden gol bo jeden. Ale ja jakoś od neigo nie wymagalem zdobywania goli, ten chłopak ma jeszcze czas na wszystko. Nie jest to typ "sępa" jakim jest Eto'o. Nawet Ronaldo niegra tak egoistycznie jak e2. Pilka nozna to gra zespołowa a nie gra pojedynczych jednostek. Wazne aby Robinho dobrze współpracował z druzyną, i jak narazie swietnie rozumie się z Ronaldo. Swoimi zwodami wkręcił już niejdenego w ziemie w PD. Chlopak szka gry, rozgrywa podaje stzrela, faulowany jest czesto co daje okazje na gole, a i samj potrafi strzelić.

Tam chyba jakiś niespelniony kibic barcy wspomnial o Pucharze Konfederacji ze Robinho tam nie zachwycal, to dziwne że przyćmił na tej imprezie wspanialego Ronaldinho...Fakt faktem Ronaldinho z formą z Pucharu Konfederacji zachwyca po dziś i oby tak dalej :D :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 wrz 2005, 23:52

luk1208
Jak masz dalej zamiar pisać takie głupoty to chociaż nie przedstawiaj się jako kibic Barcy bo wstyd mi za Ciebie :roll: Nie chciałbym, aby pierwszą osobą na mojej liście ignorowanych był kibic Barcy.

No, ale muszę sobie poprawić humor a najlepszym sposobem będzie dołączenie do małoletnich napinaczy :D
Ultras-Sur pisze:Wielki Robinho zagrał 2 razy lepiej niz Wielki Ronaldinho najlepszy .Barca przecież w Hiszpanii rządzi Barcelona ma największy talent świata Lionela Messiego i boi sie Go cała Europa bo jak zacznie grac to po 10 bramek w meczu będzie strzelać
Typowy przykład Messiofobii
kaczy pisze:A real shit !!! W takim tempie Robinho za 2 lata bedzie najlepszym pilkarzem w Primera division , a messi pojdzie w slady burkharda . Czzyli bedzie wciąż swietnie zapowiadającą sie gwiazdeczka

Próby nawiązania walki z chorobą. Liczy, że zatrzyma jej działanie.
Ultras-Sur pisze:Jak coś to Real 9 razy zdobył Lige mistrzów a więc TROCHE więcej niż Barca
To jest jeden z ulubionych tekstów. Dobry na każdą okazję.
kaczy pisze:Barca juz nie bedzie mistrzem . Mozna powiedzieć że sie wypaliła juz .
Zmian nie zrobila wiele , tylko rezerwowych se kupila takich ktorzy ciężaru gry na siebie nie wezmą jeszcze przez dluzszy czas . Sam ronaldinho etoo i giuly nie zrobią wiele .
U nas za to jusz się robi kolorowo . Luxe powoli zaczyna ogarniać ten przyslowiowy syf z zeszlego sezomu . Co min. można było widzieć na dzisiejszym meczu . Mamy dobrą lawe , z zawodnikami którzy wejdą aby zmienić zalozenia taktyczne , a nie żeby sie nakręcić i pokręcic na trawie .

Fragment listu do Świętego Mikołaja zatytułowany: "Od marca będziemy liderami prawda Mikołaju?"
Ultras-Sur pisze:No masz racje tak tak Robinho tylko kiwa ? to co w takim razie robi Ronaldinho ?.Brazylijczycy zawsze skupiają sie na dryblingu bo to przyciąga fanów.Poza tym pokazał duzo więcej tych kilku meczach niż cała 11 Bracy( no może z wyjątkiem Valdesa bo to jego zagranie do Villi było cudowne) a jak przpomne wiekszość kibiców Barcy pisała że ejst on najlepszym bramkarzem w Hiszpanii

No pewnie zganiaj szystko na Madrycką ekipe że Barca nie umie niczego załatwić nawet miejsca w składzie do największego talentu świata następcy Diego Maradony.Kończe z porównaniem Robinho z messim bo i tak nic sobie tym nie udowodnimy
:rotfl:

Dziękujemy i prosimy o więcej.
Jeżeli zacznie brakować miejsca w tym temacie to stworzymy nowy :arrow: 'Realne cytaty' jak na BO :lol:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 25 wrz 2005, 23:56

Niggaz pisze:luk1208
Jak masz dalej zamiar pisać takie głupoty to chociaż nie przedstawiaj się jako kibic Barcy bo wstyd mi za Ciebie :roll: Nie chciałbym, aby pierwszą osobą na mojej liście ignorowanych był kibic Barcy.
nie przesadzaj. napinka z realu zawsze jest wskazana i na miejscu!

messiofobia? to samo mozna powiedziec o robinhofobi. nie badzmy hipokrytami.
9 LM? hmmm... chyba 3... te z lat 50 wsadzcie sobie gleboko w d.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 wrz 2005, 0:07

heh niggaz - szczeze niezbyt mnie interesuje co cobie myslisz na mój temat i bede pisał co uwazam za słuszne :P
teraz mówice ze robinio musi sie zgrac z zespołem.
Tylko czy ja kiedys nie pisałem ze zawodnik któru przychodzi do europy niewiadomo jak sie bedzie spisywał? tylko ze jacys fanatycy robinio wmawiali mi ze on jest genialny i napewno sobie poradzi :!:

Kiedys oglądałem jakis reportaz i był tam poruszony temat napastników i zastanawiali sie jaki ma byc ? i wieie co stwierdzli ze napastnik musi byc egoistą w polu karnym bo inaczej moze zawodzic, dlatego poki E2strzela bramki to moze byc najwiekszym egoistą na swiecie :D

I na koniec z przyjemnoscią ogląde sobie mecz realu w LM i zobacze jak zagrają z grekami :!:

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 26 wrz 2005, 0:33

hmm...
9 LM? hmmm... chyba 3... te z lat 50 wsadzcie sobie gleboko w d.

Odrazu pomińmy wszystko co zostało zdobyte przez zespoły Realu i Barcelony przed sezonem 1999/2000, uprościmy wszsytko... co Ty ( zawdi) na to? Barcelona w takim wypadku... poszczycić by się mogła pucharem Gampera i mistrzostwem z poprzedniego sezonu :)... nie żeby napinka ale tego typu argumenty (jak ten zacytowany) są śmieszne i wskazują na... no włąsnie na co? Sam sobie odpowiedz :)

peace

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 26 wrz 2005, 0:46

Bardzo przecietny mecz w wykonakiu Realu, który to juz z kolei? Mecz ogladalo sie jakby graly dwie druzyny z Włoch. Real sie broni, Alaves niesmiało kontratakuje.No coż, Real to juz nie ten sam Real, teraz pozostała tylko defensywa. Jeslim kto bedzie mówił o Reralu jako o druzynie atakującej powinien chyba umyć głowę pod zimnym prysznicem.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 26 wrz 2005, 0:51

Toudinho pisze:Nawet Ronaldo niegra tak egoistycznie jak e2. Pilka nozna to gra zespołowa a nie gra pojedynczych jednostek.
widziałem wiele debilnych koemnatrzy ale czegos podobnego chyba nigdy w zyciu. Jesli Etoo nie gra zespolowo, a gra Ronaldo, to chyba nalezy juz odlozyć dragi.
Mamo ratuj przed debilami!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 wrz 2005, 0:54

te z lat 50 to nie byla LM, tylko jakas lipna protoplasta. i tak naprawde nikt sie tym nie jara, tylko real... spojrzcie prawdzie w oczy, tamto jest zupelnie nieistotne i nic nieznaczace
najchetniej to pominalbym cale rzady gen. franco, jezeli juz pytasz jakby bylo najuczciwiej.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”