Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 paź 2012, 22:00
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 paź 2012, 22:07
Od razu pięć. Albo dziesięć. Nie hamuj się, może paru kibiców, którzy tego meczu nie widzą, uwierzą.czemu? dzisiaj jest fatalny (znowu), dwa poważne błędy już zaliczył
Ile meczów musisz obejrzeć, by zacząć je rozsądnie komentować?pytanie na dziś - ile razy musi dośrodkować abate żeby w końcu zrobić to celnie?
Ja również nie. Znów mamy bardzo dużą przewagę, zero okazji bramkowych, a Genoa ma potencjał, by stworzyć sobie jedną groźną okazją szanse na zwycięstwo.Osobiście nie zdziwię się jak skończy się jak z Atalantą czy Sampdorią.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 paź 2012, 22:47
wydaje mi się, że ty go nie widziałeś.Od razu pięć. Albo dziesięć. Nie hamuj się, może paru kibiców, którzy tego meczu nie widzą, uwierzą.
mam o nim takie pojęcie, ze widzę jak gra, mam jeszcze poznać jego biografię czy co?Acerbi był zły, choć nie miałeś o nim pojęcia. Zaczął grać, wszystkim się spodobał, to teraz Zapata jest zły, choć nie masz o nim pojęcia.
po tym jak wrzucał niecelnie kilkanaście razy w końcu sie udało. nawet zepsuty zegarek pokazuje dwa razy w ciągu doby dobrą godzinę. serio chcesz powiedzieć, że abate umie wrzucać? napisz tak jeszcze kilka razy, może ktoś uwierzy.A Abate właśnie asystował.
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 paź 2012, 22:57
Ja nie widziałem, whoscored nie widziało (bardzo wysoka nota, drugi najlepszy piłkarz meczu), komentator nie widział zachwycając się jego grą. O poważnych błędach nie może być mowy, bo ich nie popełnił. Gdzie Ty mecz oglądałeś, na kalkulatorze?wydaje mi się, że ty go nie widziałeś.
Zanotował dziś trzy celne dośrodkowania, kilka innych było niecelnych tylko przez to, że Granqvist bardzo dobrze pokrył najpierw Pato, a później Pazziniego, raz za razem zdejmując im piłkę z głowy. Pewnie, to nie jest Beckham w tym aspekcie, ale poprawił się względem sezonu mistrzowskiego.po tym jak wrzucał niecelnie kilkanaście razy w końcu sie udało.
Tak Ci się tylko wydaje. Jakbyś oglądał mecz, to byś zobaczył Constanta wariującego z radości. Nie cieszył się tylko Faraon, co zapowiadał jego agent - nie chciał celebrować bramki przeciwko swojej byłej ekipie.gracze milanu jakoś nie bardzo cieszyli się z tego gola, czy tak mi się tylko wydaje?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 paź 2012, 23:12
wg whoscored mocną stroną abate są podania i drybling a boenisch był najlepszym lewym obrońcą fazy grupowej me - polecałbym ci przestać sugerować się tym portalem.Ja nie widziałem, whoscored nie widziało (bardzo wysoka nota, drugi najlepszy piłkarz meczu)
sopcast.Gdzie Ty mecz oglądałeś, na kalkulatorze?
przeciez antonini i abate byli bardzo czesto pod polem karnym genoi.By zabezpieczyć posiadanie piłki w defensywie pracowało 7 piłkarzy, w ofensywie tylko trzech. Tak to nie może wyglądać.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 paź 2012, 1:18
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 paź 2012, 8:11
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 paź 2012, 11:36
Ambrosini płaci El Shaarawy'emu za wakacje w przyszłym roku. Szary strzelił dziś 7 gola w sezonie. Ambrosini przegrał zakład!
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 paź 2012, 11:38
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 paź 2012, 11:40
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 paź 2012, 11:43
Ja bym na to zbytnio nie liczyl. Raczej spodziewam sie kolejnych transferow z klubu. Berlusconi ostatnio powiedzial ze w obecnej sytuacji (po wyroku) Milan na niego liczyc nie moze.Snipp_ pisze:Ja szczerze liczę na jakieś wzmocnienia Milanu w zimie bo szkoda gdybyście nie zagrali w pucharach w przyszłym roku.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 paź 2012, 11:44
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 paź 2012, 12:31
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 paź 2012, 12:49
Dzięki moim nadprzyrodzonym zdolnościom wywnioskowałem, że jak El Shaarawy strzeli 7 goli w sezonie to Ambrosini funduje mu wakacje w przyszłym rokubartbuks pisze:Co to za zakład był? Ktoś się orientuje?
Ambrosini płaci El Shaarawy'emu za wakacje w przyszłym roku. Szary strzelił dziś 7 gola w sezonie. Ambrosini przegrał zakład!
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 paź 2012, 13:25
I to jest bardzo dobrze postawione pytanie. Dokąd zmierza klub, jeśli chciał mieć sezon na przeczekanie, na dojrzenie młodych piłkarzy, a tymczasem zamiast bardzo dobrze opłacanego Mexesa gra gorszy Yepes, gdy gra zamiast Zapaty czy Acerbiego Bonera, dla którego sufitem jest to, co dla Zapaty i Acerbiego jest podłogą. De Sciglio podlega nieustannej rotacji, zamiast grać do oporu, bo umówmy się - konkurencję ma słabiutką.Z drugiej jednak pytanie brzmi dokąd zmierza AC Milan i jaki jest pomysł na przyszłość tego teamu
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio