FMy - Strona 155

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 08 lip 2005, 13:58

Kielich pisze:Mój skład po 4 sezonach gry Betisem był nastepujący:

-------------------- Cassano ------------------------

Rothen ---------- Ronaldihno ------------ Mancicni

----------- Gattuso ---------- M.Blasi --------------

Evra ------- Woodgate ----- Chivu -------- Miguel

------------------ T.Sorensen ----------------------

Ławka rezerwowych:
:arrow: Źurawski
:arrow: Balack
:arrow: Bojinov
:arrow: Juanito
:arrow: Dellas
:arrow: Ibrahimovic
:arrow: Luque
:arrow: Deisler
:arrow: Assuncao
:arrow: van Bommel
:arrow: Fawcett
:arrow: Delgado
II sklad m.in:
:arrow: Tote
:arrow: Ricardo Oliveira
:arrow: Hernan Crespo
:arrow: Arzu

Ja uwazam ze bardzo dobry sklad a co wy na to ?
Skład masz zadobry powinieneś kilku posprzedawać, żeby się nie zmarnowali. Ale radziłbym CI wzmocnić trochę defensywną pomoc. Polecam goroąco Marko Dinjara. Jako defensywny pomocnik strzelił 17 goli w sezonie. Wszystkie gole zza pola karnego. Jeśli masz kasę to możesz jeszcze się postarać o Guarina. Ale cała reszta słkadu jest wyśmienita.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 lip 2005, 14:19

Puyol-45 mln
Zambrotta-30mln
Nesta-z wolnego kontraktu
A C.Ronaldo jakbyś chciał THEMANIEK wiedzieć to Fergie ściągnął za mnie ze Sportingu...ale nie pamiętam za ile....

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 lip 2005, 15:14

no to w końcu kim mam grać powiedzcie mi.. najlepiej kimś średnim ze środka tabeli ze znanej ligi :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 15:30

chlesea za Wesleya Sneijdera daje mi 40 mln euro gram lyonem i nie wiem czy się zgodzić bo może udało by mi się siciągnąc za ten hajs Joaquina
Co zrobić???

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 08 lip 2005, 15:36

Za Joaquina Betisowi trzeba zapłacić ponad 50 milionow euro, jezeli masz dolozyc ta dyche to ja bym sie nie zastanawial. Gorzej jak juz zostal gdzies sprzedany i za niego bedzie trzeba duzo wiecej kasy wylozyc, mysle jednak ze to dobry interes, chyba ze twoj Sneijdera jest wart wiecej niz 40 milionow ktore oferuje ci chelsea

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 lip 2005, 15:40

U mnie po 1 sezonie Joaquin był wyceniany na 50 mln....
Składzik w Betisie:
BR-Dida
OP-Lembo
OŚ-Juanito
OŚ-Cambell
OL-Dede
DPŚ-Acunsao(źle napisałem)
PP-Joaquin
PL-Denilson
OPŚ-Deisler
NŚ-Ronaldo
NŚ-Tevez

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 15:46

Niestety lipa nie zgodzilem się.
Snejider wart 15 mln chelsea dawal 40
Joaquin w Barcelonie niestey dawał 50 baniek i się nie zgodzili.
Więc Wesley zostaje ze mną i będzie grał przec pewnien czas na srodku pomocy dopuki nie wróci Diego ( 8 misuęcy kontuzja ) a potem Snejider na skrzydło. DEDE strasznie wymiata na lewej pocy , zawsze go stawailem na obronie ale teraz juz tego nie bede robil
A o Joaquina jeszcze powalcze

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 08 lip 2005, 15:55

U mnie Barcelona kupila z arsenalu reyesa za 65 mln $, troche dolozylem i kupilem Adriano. Myslicie ze to dobry interes ?? A pozatym poradzie jakichs skrzydlowych do 25 mln bo Pires i Ljungberg dajo ciala.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 08 lip 2005, 15:59

ZIenczuk i Gorawski - dwaj super skrzydlowi :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale tak na serio ile u grajacych wisla zienczuk ma drybling ??? u mnie ma 18 :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 lip 2005, 20:26

FUDŻIN pisze:U mnie Barcelona kupila z arsenalu reyesa za 65 mln $, troche dolozylem i kupilem Adriano. Myslicie ze to dobry interes ?? A pozatym poradzie jakichs skrzydlowych do 25 mln bo Pires i Ljungberg dajo ciala.
Podawalem ostatnio komus jako napadziora Xisco. Pozatym ze jest bramkostrzelnym forwardem to jest jeszcze lepszym skrzydlowym. Z Valencii ja zazwyczaj za darmo go sciagam w drugim sezonie a w pierwszym chyba za okolo 5 mln euro mozna go dostac a gra na poziomie Joaqiuna i Vicente !! Naprawde polecam bo tanio a jaka jakość !!!!

Do tego jeszcze Bierofka jest ale to chyba kazdy go zna nie ?? :P

Jak gralem Atletico Madryt to zaywazule mze fajnie gra Kitzito Musampa :D dobry drybling wrzuty i szybkosc :wink: no i Vilejko Paunovic .. to tacy porzdni skrzydlowi Atletico i jak zaczynalem gre tym klubem to bardzo cenilem ich gre :P

Teraz gram Orlando Sharks z RPA i narazie wszytko wygrywam a wyroznicajacymi zawodnikami sa Benedict Vilikazi i Lebohang Mokoena a sa w klubie juz od poczatku !! podpisalem wlasnie z nimi kontrakty (nowe piecioletnie :::D:D)

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 08 lip 2005, 20:32

Rossi pisze:chlesea za Wesleya Sneijdera daje mi 40 mln euro gram lyonem i nie wiem czy się zgodzić bo może udało by mi się siciągnąc za ten hajs Joaquina
Co zrobić???
Ja grałem grę, gdzie najpierw grałem Auxerre, a potem przeszedłęm do Realu i tam już był Joaquin, ale wcześniejsi menagerowie dali za niego 56mln €. Także zostaw sobie Wesleya i ściągnij mu do pary van der Vaarta albo Hossein'a Kaebi'ego. Gorąco polecam tego Irańczyka, Jest naprawdę dobry. Technikę ma bajeczną, ale też znakomity przegląd sytuacji.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 08 lip 2005, 20:48

RoRo pisze: Teraz gram Orlando Sharks z RPA i narazie wszytko wygrywam a wyroznicajacymi zawodnikami sa Benedict Vilikazi i Lebohang Mokoena a sa w klubie juz od poczatku !! podpisalem wlasnie z nimi kontrakty (nowe piecioletnie :::D:D)

POZDRO
i jak sie gra orlando pirates ?? ile masz kasy na transfery ???

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 lip 2005, 23:06

jackieboy pisze:
RoRo pisze: Teraz gram Orlando Sharks z RPA i narazie wszytko wygrywam a wyroznicajacymi zawodnikami sa Benedict Vilikazi i Lebohang Mokoena a sa w klubie juz od poczatku !! podpisalem wlasnie z nimi kontrakty (nowe piecioletnie :::D:D)

POZDRO
i jak sie gra orlando pirates ?? ile masz kasy na transfery ???
No mi sie bardzo fajnei gra tylko musze jeszcze troche wzmocnic obrone a na nowa gwiazde teamu wyrosl Gift Laremi :P skrzdylwy :D:D:D

Na poczatku mamy 700 tys na koncie i chyba 100 tys na transfery .. ja po miesiacu podwoilem stan konta i nadal rosnie :D

POZDRO

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 09 lip 2005, 9:12

Ja gram Parmą. Mam zająć przyzwoite miejsce w tabeli, a moim zdaniem będę walczył o utrzymanie. :? Budżet wynosi -4,5 mln F :? , a na transfery mam 2,6 mln F. Mam do spłacenia dług w banku 220 tys. miesięcznie do 2011 roku. Mój budżet ciągle maleje. :? Co robić :?:

Wzięli mi Gilardino, Bonerę i Bovo na olimpiadę :?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 lip 2005, 9:59

Mój budżet ciągle maleje. Co robić
ja keidys miałem taki problem w Boro.. z 10 mln budzetu zrobilo sie -2 mln :? najlepiej to posprzedawaj najwartosciowszych zawodników i kup tanszych, proponuj nowe kontrakty z nizsza pensją ...itd.

ja teraz zaczelem grac aston villa... z lepszych sa tylko angel, hitzlsperger, barry... kupilem juz bystrona, borre, bermudeza mam nadzieje na kristiansena i jeszcze jakiego napastnika musze kupic.. mam chrapke na mokoene ale nie wiem czy dostanie pozwolenie na prace... na transfery ma sie ok. 8 mln Euro :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”