coo1er
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 lis 2005, 18:38
coo1er pisze:To była ironia Rolling Eyes
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: coo1er » 07 lis 2005, 18:54
Przepraszam już nie bede to jest za trudne dla mnie,Lakier pisze:
Ta? tak to jest jak ktos sie nie umi poslugiwac ironia.
coo1er
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 lis 2005, 19:29
Nie! Tego akurat o mnie, nie mógłbyś o mnie powiedzieć. Wara! Wierny fan Manchesteru United z krwi i kości oraz antyfan Malcoma Glazera (o czym większośc ludzi wie - Ty chyba jesteś w mniejszości, w opozycjicoo1er pisze:Nie przeginaj równie dobrze moge powiedziec ze ty jestes wiernym kibicem Malcolma "Dolara vel. Funta de ojro" Glazera
Taaa... A świstak to już cholera się zmęczył od zawijania sreberek. Współczucia!coo1er pisze:Bo Jose to kulturalny człowiek on nigdy nikogo nie obraża ani nigdy nic złosliwego nie mówi.
Ciekawe...coo1er pisze:To była ironia
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lis 2005, 19:34
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 07 lis 2005, 22:18
Hawaii 96
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 lis 2005, 23:56
Kwintesencja orginalności wypowiedziHawaii 96 pisze:Ballack 80% według mnie do Manchester pójdzie bo MU się musi "poważnie" wzmocnić...
Oj chłopcze, weź się lepiej za koszenie trawnika przed domemcoo1er pisze:To była ironia
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 lis 2005, 8:38
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lis 2005, 10:08
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 lis 2005, 14:43
Dzięki! Niestety martwi mnie poziom wypowiedzi innych. futbolowa, Travolta i Rossi (kostek) obiektynie również patrzą i wypowiadają się. Loczek czyżbyś kibicował United? Czy tylko lubisz oglądać Premiership?Loczek pisze:Dobrze, że jest ktoś jak manumef, przynajmniej obiektywnie spogląda na poczynania Manu. Oby tak dalej, normalne wypowiedzi poparte faktami a nie widzimisiami wyssanymi z palca ( nogi, nie ręki) jak powyżej cytowani.
Ja też uważam, że i w ataku potrzebny jest jaki solidny gracz. Ja tu widzę Ricardo Oliveirę. Rooney ma przyszłość przed sobą, ale Ruud poza znalezieniem się w polu karnym nie potrafi zbyt wiele. Technicznie to słaby zawodnik.Loczek pisze:Co do Ballacka ... nie tylko tutaj potrzeba wzmocnień. Niby Nistelrooy i Rooney to piłkarze obyci, znani i kochani, ale w umiejętności swe każą wątpić ostatnimi czasy. Przydałby się ktoś, kto szarpnie tę pychę za gardło i pociągnie na sam dół. Dziwię się, że nie ma trzeciego napastnika z krwi i kości, tylko same płaczące bachorki, młodziutkie talenty co i tak guzik umieją. Dlaczego nie ma takiej rotacji jak np: w Milanie, czy Barcelonie, gdzie nominalni pomocnicy potrafią grać rówież w ataku
O'Shea to jednak rezerwowy i teraz gdy kontuzje ogarnęły dwóch bocznch obrońców musi grać Irlandczyk. Niestety umiejętności za wielkich to on nie posiada. Głośno mówi się o przejściu Fabio Aurelio, a wtedy O'Shea gdzie?Loczek pisze:Nie wspomnę o defensywie, gdzie O'Shea jest filarem ... spróchniałego domku z drewna![]()
I tylko Holender, w podeszłym wieku, zmierzający do emerytury potrafi powstrzymać młodych, utalentowanych, oraz rutyniarzy. Bajka o kopciuszku
Powinno się wzmocnić, ale tak jak piszesz, to pozycja o którą najmniej możemy się obawiać. Po kontuzji wraca Louis Saha. To bardzo dobry zawodnik, tylko mam nadzieję, że kontuzje przestaną go trapić.John Travolta pisze:Atak to ostatnie co trzeba w MU wzmacniac
+ defensywny pomocnik. Bo o rozgrywającym to myślałeś o ofensywnym pomocniku? Czyli p/w defenswyny, ofenswyny pomocnik i środkowy obrońca i jakieś zabiegi kosmetyczne by mieć na ławce porządnych zmienników.John Travolta pisze:Jeden srodkowy obronca plus jakis rozgrywajacy to priorytet na to okienko transferowe....
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 lis 2005, 18:59
O DMF to jednak mysle ze dopiero po sezonie jak Keano odejdzie, bo on nadal jest swietnym zawodnikiem a Smith to jednak porzadny rezerwowy.+ defensywny pomocnik. Bo o rozgrywającym to myślałeś o ofensywnym pomocniku? Czyli p/w defenswyny, ofenswyny pomocnik i środkowy obrońca i jakieś zabiegi kosmetyczne by mieć na ławce porządnych zmienników.
Fergie zapowiedział, że już w styczniu będzie chciał wzmocnić zespół. Czyżbyśmy przeżyli kolejne rozczarowanie czy prawdziwą rewolucję kadrową? Chyba raczej to pierwsze. W zimie nie skupuje się zawodników, tylko wypełnia skład, jednym, ewentualnie dwoma zawodnikami.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 lis 2005, 19:14
Nie oszukujmy się, nie snujmy złudnych marzeń o zbawicielu w postaci Jones'a i Spector'a. Bez przesady. Nam potrzeba porządnego kalibru, a nie plastikowych pistoletów na wodę. Z całym szacunkiem dla tych graczy - Manchester United to za wysokie progi.John Travolta pisze:
Po za tym zawsze moze wrocic jeszcze Jones ktory zostal chyba wybrany najleszpym graczem pazdziernika w the Championship.
Na obrone tez moze wrocic Spector.Grał juz jeden albo 2 mecze w Charltonie i zagrał porzadnie.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 08 lis 2005, 19:28
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 lis 2005, 21:05
Dlaczego tak sądzisz? Jones ma 20 lat i wszystko przed nim. W zeszłym roku został wybrany najbardziej wartościowym pikarzem ligi rezerw. Do tego teraz w The Championship został graczem października. Wszystko wskazuje na to, iż przed nim świetlana przyszłość, choć jak wiadomo Keano trudno zastąpić.Michal_United pisze:Spectora pistoletem na wode bym nie nazwałbo z niego moze byc naprawde dobry środkowy obrońca, a w przyszłości podpora naszej defensywy. A Jones
On jakos na lidera drużyny nie wygląda i podporą drużyny raczej nie bedzie tylko jakims uzupełnieniem. Stac go na dużo ale drugi Keano z niego nie bedzie.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 lis 2005, 23:52
Loczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio