Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 18 lip 2006, 11:03
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 22 lip 2006, 22:04
knockout
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lip 2006, 22:39
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lip 2006, 0:29
W moim nastawieniu ten mecz nic nie zmienił. Gole musiały po zgrupowaniu paść prędzej czy później, bo piłkarze zaczynają odzyskiwac świeżość.knockout pisze:Rozpaczliwe apele Dana Petrescu, bardzo slabe wystepy w sparingach, az w koncu nadszedl mecz z KSZO Ostrowiec, ktory wlal troche optymizmu w serca kibicow.
No to się dowiedzialemMessi E2 Ronaldinho pisze:Skrzydła fantastico
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 23 lip 2006, 0:37
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lip 2006, 0:59
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2006, 13:07
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 25 lip 2006, 14:36
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2006, 14:54
Po tym jak Petrescu wystawił Zieńczuka w ataku, to mnie nic nie zdziwi, chociaż ja dalej stawiam na Kryszała i Paulistę. Są już razem ograni, a Zieńczuk świetnie się rozumiał z Jaśkiem podczas sparingu z KSZOpaku pisze:Z Napastnikami ciężko, obserwowałem dzisiaj trening Wislaków i dało sie zauważyc ze w pierwszej 11 w ataku wystąpi Penksa z Kryszałem.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 25 lip 2006, 16:55
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 25 lip 2006, 23:44
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 25 lip 2006, 23:55
Byc moze kolejny Narwiak w Ekstraklasiepaku pisze:Zawodnik czwartoligowej Narwi Ostrołęka
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 25 lip 2006, 23:59
To akurat o niczym nie świadczy - Fabiański był 3 bramkarzem Lecha, a Kuszczaka wywalili z Herty. Jak jest młody i ma troche talentu to mogą z niego wyrosnąć ludzie.olson pisze: Ale z tego co kojarze, ten bramkarz byl u nas 2. badz 3. golkiprem. Ale widocznie talent ma nieprzecietny, skoro pewno pojdzie do jednego z najlepszych polskich klubow.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 lip 2006, 0:02
Wiem, ze o niczym nie swiadczy, ale tak sobie przypomnialem. Nie kojarzylem za bardzo tego goscia, mimo ze na mecze Narwi chodze dosc regularnie. Niezly maja scouting, skoro wyciagaja kogos, kto nie gra nawet w 4. ligowym klubiedeltinho pisze:To akurat o niczym nie świadczy
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2006, 0:05
Kapka to pewnie drinki w Serbii teraz pije za pieniądze Cupiała przy "filtrowaniu" tego rynku:lol:.paku pisze:Kapka do roboty!
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio