Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 155

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 gru 2005, 23:30

Ibrahimović przy założeniu że PSV zremisuje Milanowi styka remis ale chyba Carlo jeszcze nie stracił rozumu i zagra o 3pkt. Tu nietrzeba żadnej mobilizacji tak samo na Inter ( tylko że oni mają tak komfortową sytuacje w LM że mogą się oszczędzać :( ) , mam nadzieje że wróci skuteczność napastników Milanu, zwłaszcza Szewy bo na niego w tym meczu licze. Wraca nasz diamencik - Kaka i od niego też będzie dużo zależeć. Jeżeli Carlo nie awansuje to dostanie bardzo duże WP jeśli odrazu nie bana :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2005, 8:52

Inter wygrał z Ascoli 1:0 po bramce Adriano z rzutu wolnego , który po dłuższej przerwie wreszcie strzelił gola w Serie A. Liczyłem na pogrom , ale przegrana Milanu poprawiła mi humor :twisted: . Dzisiaj jeden z rywali o mistrzostwo/wysokie miejsce w tabeli zgubi punkty (ciekawe tylko kto? :think: ). Najlepszym wynikiem dla Nerrazzurich byłby napewno remis. Wracając do meczu to Inter odniósł 5 zwycięstwo z rzędu (licze z Artmedią i Parmą) i po raz kolejny nie stracił bramki. Jeśli dalej będziemy tak grać może powalczymy o mistrzostwo? Liczę na to.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 gru 2005, 9:38

Tak jak myślałem , nie było spacerku ale było zwycięstwo.

Gol Adriano kapitalny (nie wiem czy nie zbił pajęczyny :) ) gra Interu także bardzo dobra i Coppola powinien się cieszyć , że miał tyle szczęścia :D Cała ekipa zagrała na swoich normalnych obrotach (z wyjątkiem J.Cesara :P ). Wracając jeszcze do Adriano to mam nadzieje , że nie będzie utrzymał swojej formy (jeden mecz dobry i gol , następnych kilka szarych) bo w końcu mecz z Milanem za pasem 8)
Diamen23 pisze:Dzisiaj jeden z rywali o mistrzostwo/wysokie miejsce w tabeli zgubi punkty (ciekawe tylko kto? ). Najlepszym wynikiem dla Nerrazzurich byłby napewno remis

Wiesz Diamen , chcąc się liczyć w walce o mistrza musimy raczej kibicować Violi , dlatego licze dziś na ich zwycięstwo. Bo jeśli nie z najsilniejszymi to z kim Juve ma przegrywać :?: :roll:

FORZA GRANDE INTER

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 12:38

Bramka Adriano to powinna kandydowac do bramki roku na swiecie kapitalny strzał tak potrafia tylko najlepsi na globie :wink:
Forza Adri !!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 gru 2005, 14:23

Nerazzuri mam pytanie do Was :wink: nie widziałem wczoraj Waszego spotkanie [a powtórki dziś nie ma] a interesuje mnie jak zagrał młokos z Ascoli - Pasquale Foggia :?: Oczywiście przypuszczam że za wiele nie pokazał jak całe Ascoli w takim meczu ale jak ktoś zapamietał go nich napisze :wink: Dzięki

Gratuluje zwyciestwa :!:

Informuje że nie bawem zaczynamy na maxa reaktywować temat - Włoch - "Święta Wojna na Giuseppe Meazza San Siro" :twisted: :smoke:

Forza Milan
Pozdro :!:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 04 gru 2005, 15:20

No to "Zaza" już Ci mówię. Pasquale Foggia oddał kilka strzałów, lecz moze cos z niego będzie lecz nie w Ascoli. Ascoli gra bezbarwnie gdyby nie problemu innych Teamów grali by w Serie B co moim zdaniem było by dla nich dobre.

Foggia?! Wiem czemu Cię to interesuje swego czasu Rossoneri chcieli go sprowadzić, lecz sprawa umilkła.

Inter juz prztgotowuje się do spotkania z Rangersami i do Świętej WOJNY na San Siro w której wygra i będzie

Forza INTER!!

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 gru 2005, 15:27

BartekTS uwierz mi że nie wygra :smoke: Trzeba podtrzymać serie zwycięstw i pokazać kto rządzi w Mediolanie :lol: Ale łatwo nie będzie, jeszcze macie tak komfortową sytuacje że w LM możecie się oszczędzać :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 gru 2005, 16:28

Wielkie dzieki Bartek tak sadziłem że rywal jeszcze nie dla niego by coś pokazać. :wink:
Foggia?! Wiem czemu Cię to interesuje swego czasu Rossoneri chcieli go sprowadzić, lecz sprawa umilkła.

Wiesz pojawiły sie plotki dos dawno. Widziałem kilka meczów z jego udziałem i coś w sobie ma. A tu sie okazuje że to jest gracz rossonerich wypożyczony do końca sezonu. :shock: Prawa flanka bardzo ważna u nas a i młoda krew.

Dzięki pozdro :!:
FORZA MILAN

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2005, 17:20

trudno nie udało sie Fiorentinie zrobic niespodzianki :evil: :? Juve wkoncu sie wypali narazie wygrywaja z kazdym ale to niedługo minie ciagle 10 pktów straty ciagle duzo ale nie składamy broni trzeba dac rade Milan przegrał i Fiora tez wiec strate do nich zmniejszylismy teraz czas na Juve :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 gru 2005, 17:44

Polegną wczśniej czy później Coco , a teraz cieszmy się z formy naszych. Złapaliśmy wiatr w żagle w sam raz bo na derby :D Choć jeszcze wcześniej gramy ze Szkotami.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz pojawiły sie plotki dos dawno. Widziałem kilka meczów z jego udziałem i coś w sobie ma. A tu sie okazuje że to jest gracz rossonerich wypożyczony do końca sezonu. Prawa flanka bardzo ważna u nas a i młoda krew.

No ładnie Zaza znasz drużyne :P :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 gru 2005, 21:10

Pewnie każdy fan już myśli o derbach z Milanem , ale w między czasie gramy mecz z Rangersami. Ciekawi mnie jak zaprezentują się zmiennicy (jeśli Mancini da im szansę). Szkoci są zdesperowani , ale myślę , że przy ich obecnej formie nawet 3 zespół by wygrał :? . Beznadziejnie grają w lidze i nic nie wskazuje na poprawę.

Kadra na mecz z Glasgow Rangers

Oto lista piłkarzy, która została powołana przez Roberto Mancieniego na jutrzejsze spotkanie z Glasgow Rangers w Lidze Mistrzów:

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Obrońcy: 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome, 49 Marco Andreolli

Pomocnicy: 6 Cristiano Zanetti, 8 David Pizarro, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 55 Daniel Maa Boumsong

Napastnicy: 10 Adriano, 30 Obafemi Martins, 44 Matteo Momentè

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 gru 2005, 22:03

serek408 pisze:Złapaliśmy wiatr w żagle w sam raz bo na derby
Jeżeli to był wiatr w żaglach i świetna forma to mogę się zacząć martwić. Według mnie forma nadal jest słaba, tylko że rywali teraz mieliśmy także słabych więc udawało się wygrywać. Jednak do dobrej formy to jeszcze daleko.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 gru 2005, 23:15

serek408 pisze:Polegną wczśniej czy później Coco , a teraz cieszmy się z formy naszych. Złapaliśmy wiatr w żagle w sam raz bo na derby Choć jeszcze wcześniej gramy ze Szkotami.
Chyba troche zbyt przesadnie powiedziane :!:
Co do meczu z szkotami to powinni zagrac ci ktorzy dostali do tej pory malo szans na gre np Toldo Boumsong Sinisa itp, nie wiemczemu ale dalej mam takie przeczucie iz swieta wojna bedzie rozczarowaniem dla kibicow (0:0)
Patrzac na gre Milanu w kratke, to akurat bedzie ich gorszy mecz (choc nie musi) zas jutro powinni rozniesc Schalke
Zas wy mozna powiedziec ze nie zachwycacie - chociaz nie bylo z kim - narazie ostatnie mecze wszytskie wygrane (Ascoli, Messina, 2x Parma)
Zico_FCI pisze:Jeżeli to był wiatr w żaglach i świetna forma to mogę się zacząć martwić. Według mnie forma nadal jest słaba, tylko że rywali teraz mieliśmy także słabych więc udawało się wygrywać. Jednak do dobrej formy to jeszcze daleko.
dokladnie

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 06 gru 2005, 8:48

czeher pisze:Patrzac na gre Milanu w kratke

czeher to raczej nie chodzi o grę w kratkę, tylko o mobilizację, więc na mecz o mecz z Interem byłbym spokojny ze strony Milanu... mam nadzieję, że Inter też się zmobiliuje i zagra lepiej niż ostatnio...

MarcinSzupke
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinSzupke » 07 gru 2005, 11:34

czy ktoś mi powie dlaczego Inter nie inwestuje w bramkarza? jak widzę grę teko jliu cesara to mi ciarki po plecach przechodzą. Z juve przegraliśmy głównie po jego będach, w lidze wpuszcza sporo bramek (jeszcze wiecej niż Toldo rok temu), Moratti wydaje kupę kasy na napastników (chociaż tutaj też nie jest najlepiej bo mamy Adriano i...) a bramkarz jest niedoceniany. Inter spokojnie mógłby sięgnąć po Dudka, stać ich chyba na wyłożenie tych kilku milionów, a napewno jest lepszy niż cesar i toldo razem wzięci.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”