Post Wyświetl pojedynczy post autor: PAFCIO » 19 wrz 2007, 7:51
PAFCIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2007, 9:00
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 wrz 2007, 11:45
Schalke wbrew pozorom nie zagrało słabego meczu, miali naprawdę soczyts akcje bramkowe i tylko ich niefrasobliwość pozbawiła ich goli, zaś bramka dla Valenci padła po koszmarnym błędzie bramkarza gospodarzy. Co do odpadnięcia Chelsea to poczekałbym na rezultaty Schalke z Rosenborgiem (jeśli ugrają 6 punktów to kto wie) i oczywiście bezpośrednie wyniki z Chelsea. Kto wi, może faktycznie Chelsea "ma szansę" na UEFA?fieldy pisze:Czy sensacją ?
Chelsea już w lidze nie zachwyca - ostatnio remis z Blackburn. Kontuzje ich nieźle dotknęły - można było się spodziewać, że nie wygrają róznicą 6 goli![]()
ja sam też myślałem, że wygrają, ale żeby od razu pisać o sensacji ?
Wiekszym zaskoczeniem dla mnie była wygrana Valencii w Gelsenkirchen.
Schalke u siebie przeghrywa z rywalem do awansu - tabela zaczyna sie krystalizowaćChoć Chelsea zdobyła tylko 1 pkt, wiec jeszcze Schalke moze ich wyeliminować - ale by fajnie było
![]()
2 niespodzianki w 1 grupie - w pozostaych wszystko zgodnie z planem.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek_0011 » 19 wrz 2007, 14:05
Piotrek_0011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 19 wrz 2007, 14:13
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 wrz 2007, 14:14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 wrz 2007, 21:34
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 wrz 2007, 21:41
a jak później? Bo ja bym oglądał, ale rodzice muszą teraz coś innego oglądać i oglądam Arsenal. Dziadków z Barcelony oglądać nie będęEbi pisze:Na początku był żywy i ciekawy, więc pozostałem przy nim.
ja wszystkim w STSie radziłem aby postawili na 1 albo 1X. Nie wierzyli. Choć mecz jeszcze się nie skończyl. Turcja to trudny teren do gry, zwłaszcza, że Fener to nie jakaś tam drużyna z łapanki ale poważny zespół. Szkoda tylko, że stracili TuncayaEbi pisze:Nie wie dlaczego w komentarzach pod newsme tak wszyscy Fener skreślili.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 wrz 2007, 21:55
Póxniej było mniej ciekawiej i mecz się wyrównał, bo pierwsze 15 minut to dominacja Vfb (dwie setki nie strzelone), ładną akcję miał tez Darcheville, ale tez zmarnował. Przewrotka Cacau to piekne zagranie, naprawde żal że nie wpadł, a teraz w drugiej połowie Vfb właśnie wbiło bramkę, w sumie dosyć przypadkową, ale oni bardziej na nia zasłużyli.Akarin pisze:a jak później? Bo ja bym oglądał, ale rodzice muszą teraz coś innego oglądać i oglądam Arsenal. Dziadków z Barcelony oglądać nie będęEbi pisze:Na początku był żywy i ciekawy, więc pozostałem przy nim.![]()
ja wszystkim w STSie radziłem aby postawili na 1 albo 1X. Nie wierzyli. Choć mecz jeszcze się nie skończyl. Turcja to trudny teren do gry, zwłaszcza, że Fener to nie jakaś tam drużyna z łapanki ale poważny zespół. Szkoda tylko, że stracili TuncayaEbi pisze:Nie wie dlaczego w komentarzach pod newsme tak wszyscy Fener skreślili.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 wrz 2007, 22:43
Fragmentami oglądałem to spotkanie, i Fenerbahce zrobiło na mnie spore wrażenie. Łatwo przedostawali się w pole karne Interu, mieli kilka świetnych sytuacji na zdobycie drugiej bramki. Dobrze wyglądał Roberto Carlos. Najpierw omal nie strzelił gola z wolnego, potem wyszedł z impetem sam na sam z Cesarem i huknął z całej siły słupek. Tuż przed przerwą kapitalny gol Deivida. Ogólnie grupa jest bardzo ciekawa. Inter z taką formą nie wyjdzie z grupy, bo PSV i CSKA też zagrały dobry mecz. Szczególnie znakomite podania Pereza z PSV zasługują na słowa uznania.ja wszystkim w STSie radziłem aby postawili na 1 albo 1X. Nie wierzyli. Choć mecz jeszcze się nie skończyl. Turcja to trudny teren do gry, zwłaszcza, że Fener to nie jakaś tam drużyna z łapanki ale poważny zespół. Szkoda tylko, że stracili Tuncaya
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 wrz 2007, 22:57
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jim » 24 paź 2007, 20:10
jim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 24 paź 2007, 21:47
Kuba Fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2007, 11:18
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 lis 2007, 13:53
A no dlatego że klubowe MŚ przypadają na połowe grudnia i chcąć ułatwić Rossonerim przygototowanie do turnieju UEFA przesuneła 2 mecze na wcześcniejszy termin gdyż ostatnie mecze tej samej grupy muszą rozpocząć się o tej samej porze tego samego dnia....Tak mi sie wydajektoś wie dlaczego mecze 6 kolejki:
Milan - Celtic
Shakhtar - Benfica
mają być rozgrywane 4 grudnia, a nie jak reszta 11 ?
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio